Etmesin. Kendi kaybedecek ben yanında olsam da olmasam daerkekler malesef böyle oluyor genelde kendilerinde bir sorun görmezler kabul etmezler.
Muhtamelen bunları psikolog lada konuşuyorsundur ve tavsiyeleri oluyordur. Sen ne kadar da aksini söylesen de ailesiyle yaşadıklarını unutamıyorsun ve kafan takılmış durumda. Ona bunları söylemiyorum diyorsun ama yine farkında olmadan sürekli mesaj veriyorsundur. Bence senin mutlu olamama sebeplerinden biri de bu ailesi olayını bir türlü kapatamaman. Çıkart şunları aklından. Birde benim anlamadığım eşinin iyi para kazandığından bahsediyorsun, senin için eve eşya almak değiştirmek sorun bile olmamalı.Eşim bir sene önce herşeyi farketmisti yani ablası ve kardeşinin yaptıklarını bana ve bizi ayırmak için alenen ugrastiklarini. Ve 1 yıl hiç görüşmedi onlarla. Ama geçen yaz oyunlarla ayılıp bayilmalarala yine kandırdılar onu.
Tabiki kardeşlerini atamaz ama mesafelerden biz çok iyiydik. Onlarda hiç aramadilar. Ne zamanki eşim iş değiştirip para fazla kazanmaya başladı arayan arayana. Birden kıymetlendi.
Aslında o da farkında ama kabullenemiyor biliyorum. Sevilmediğini biliyor.
Ailesi eşimden bahsederken yabancı gibi söylüyor ama diğer iki çocuklarını kurban olurum diye diye anlatıyorlar.
Belki de asıl hazmedemedigi budur ve acısı benden çıkıyordur.
Ben yollamayın demiyorum zaten. Ama bana kendi demişti asla kimseye ne kadar kazandigimizi söyleme eskiden biraz fazla de demişti.
Kimseye minnet etmeden yaşamış bi insanım. Çok şükür.
Ama basit bi örnek vereyim. Durumumuz yok derler sürekli eşya değiştirirler en iyisinden.
Benimde evimde geçen yıl onlar bizdeyken perde yırtıldı zebralar varya onlardan baya koptu düştü. Yenisine bakacaktim. Ne gerek var idare et bunla neyine yetmiyor dediler. Ama kendisi bi senede kaç kere perde aldı.
Buzdolabı bozuldu. Yemeklerini bozuyor ve sürekli bana iyice bozulmadan yenisini alma boşa masraf yapma diyorlar.
Yani mesele onlara para gitmesi deil. Ben kendi evime hiç bişey alamazken yani onlar alınca surat yaparken.
Onların sürekli eşya perde yenilemesi
Ona söylemiyorum ama tabiki psikologumla konuşuyorum. Çok farklı bir terapi uyguluyoruz sonucu çok güzel olacak inanıyorum.m
Muhtamelen bunları psikolog lada konuşuyorsundur ve tavsiyeleri oluyordur. Sen ne kadar da aksini söylesen de ailesiyle yaşadıklarını unutamıyorsun ve kafan takılmış durumda. Ona bunları söylemiyprum diyorsu
Muhatap olmamayı tercih edeceğim sanırım.Bu sorun çözülmüş gibi olsa da davranışları devam edecek, tekrar başa diyeceksiniz. Bu yüzden adamın sizi kaybetme korkusunu derinden yaşaması gerek bence . gerekirse konuyu siz açın dilekçe verdin mi doğumdan sonra mi yoksa ben mi vereyim deyin. Yarın oburgun o derse daha çok yikilirsiniz. Sert olun bence
Hastaneye diye evden çıktık. Rapor almam gerekiyordu.
Adliyenin önünde durup içeri girdi bosanacakmis.dayanamiyormus bana artik
Bu forumda daha guclu mantıklı davranan nice kadın öyle bir durumda beklediği gibi davranamadi. Bu şekilde bir seyi cozebileceginize inanmiyorum. Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah ben yanilirimNiyeboylgüçlü st: 44457564 .!.:Muhatap olmamayı tercih edeceğim sanırım.
İster gitsin versin ister vermesin.
Verirse yikilacagimi sanmıyorum dün adliyenin önünde durunca içimdeki birçok şeyi aldı benden zaten.
Bensiz onun daha mutsuz olacağına da eminim.
Malesef daha kötü bir duruma geldik.Butun yorumlari okudum ve gercekten cok uzuldum..geri donusu olmayan cumleler sarfetmis esiniz ofkesine yenik dusmus,boyle yaparak aslinda size onu kaybetme korkusunu yasatmak istemis aklinca!yalvaracaginizi ve onu kazanmaya calisacaginizi saniyor..pisman olacak biri varsa odur haberi bile yok cok yazik..o zaman atak sirasi sizde ona asla yalvarmayacaginizi onsuzda ayakta kalabileceginizi gostermeniz lazim..bir soka da onun ihtiyaci var bence,madem bosanmak istiyorsun neden hala burdasin?kullandigin kelimelerin arkasinda dur madem oyle..biz nedesek bos aslinda is sizde bitiyor bu kadar kolay olmamali onu bu lafi kullandigina bin pisman etmeniz lazim ya anlayana iste..allah sabir versin yardimciniz olsun cocuklariniza odaklanin sagliginizi dusunun en basta yikilmayin allah buyuktur..bu arada hic bir gelisme oldumu?sizin durumunuz nasil iyimisiniz?
Bunların hepsini söyledim. Parayı buldun değiştin. Ama parasından sadece ben vardım yanında ailen bile yoktu dedim.Bence bisey söylemeden bu adamların aydinlanacagi yok. Ağır konuş. Cebi iki kuruş para gördü diye sana dayanamıyorum filan nedir? Kisiliksiz herif. Ben açıyorum davayı, yarın oburgun ahim tutup paran bitince iyi gun dostların yuzustu bıraksın da yalnızlıktan kudur de. Yavaştan ve gururunu kırarak seni terketmesine izin verme onun için önemli olduğunu farketmesini sağla
Kendime yeterim derken o olmasa da kendi gücüm var demek istedim.Çok üzüldüm size... Eğer onunlayken daha mutsuzsanız lütfen boşanın kendinize bunu yapmayın gerçekten haketmiyorsunuz.. Ayrıca kendime yeterim demeyin bol bol nafaka bağlansın size. Harcamadığı paraları harcasın. Gün gelip öyle pişman olacak ki.. Şuan hayat ne kadar güzel ya
Tabiki var ama kat kat fazlasını alın şu adamdan nolur. Çatır çatır parasını yiyin ve kadar vicdansız insanmış ya karnınızdaki onunda çocuğu nasıl bu kadar umursamaz olabilir bir insan.Kendime yeterim derken o olmasa da kendi gücüm var demek istedim.
Tabiki çocuklarımın hakkını alırım öyle bir durumda. Onların hakkını başkalarına yedirmem.
Normalde karıncayı bile incitmekten çekinir. Ben onun vicdanını seviyorum en çok.Tabiki var ama kat kat fazlasını alın şu adamdan nolur. Çatır çatır parasını yiyin ve kadar vicdansız insanmış ya karnınızdaki onunda çocuğu nasıl bu kadar umursamaz olabilir bir insan.
Dinlenmeye calis bol bol,kendin icin bebegin icin guclu ol canim beslenmene uykuna dikkat et biliyorum beyinde onca sey varken bu cok zor olur ama yinede denemeye calis,esine gelince bunlari ofkesinden yapiyor bence gercekten bunu istedigi icin degil bu bariz ortada..senin ona yalvaracagini herseyi unutup hic bisey olmamis gibi devam edecegini dusundu,bu yuzden geri donusu olmayan cumleler kullandi bence iste simdi bu noktada,senin tavrin ve tepkilerin cok onemli seni bu kadar yipratmaya hakki yok!!ustelik karninda onun bebegini tasiyorsun bu yaptigi zalimlik..o yuzden ilk etapta o ettigi kelimeleri ona yedirmen lazim..yani onun dusundugunun tam aksine davran,korkmadigini onsuzda ayakta kalabilecegini gostermen lazim ki ilerde bir barisma olayi olunca ki insallah duzelir,iyi bir ders almali ve sana fikirlerine isteklerine saygi duymasini ogrenmeli baska turlu duzelmez,bozuk bant gibi hep basa sararsiniz sonu gelmez..asil o seni kaybetme korkusu yasamali cunku esiniz sizin onsuz yasayamayacaginizi,onu cok sevdiginizi ayrilmayi goze alamiyacaginizi saniyor..ozguveni tavan yapmis onu bir assagi cekmek gerek...Malesef daha kötü bir duruma geldik.
Ben iyiyim şimdi çok şükür. Uykusuzluktan başım ağrıyor sadece. Oğlum kreşe gidince biraz uyudum.
Dün söyledim zaten beni istemiyorsan önce resimlerimi sil.
Herkesi alıştır bu fikre yavaş yavaş dedim.
İnadı sevgisinden öteye geçer onun her zaman.
Şuan bana ne hissediyor bilmiyorum.
Ama o benim yalvaracagimi sanıyordu bence.
En büyük sorunumuz bu işte. Normalde böyle değil demek.. Bu kişi sinirlenince böyleyse bu bunun huyudur. Değişmez normali falan olamaz bunun. Bu erkeklerin böyle olmasının sebebi biziz onları alttan alıyoruz onları anlamaya çalışıyoruz sonra değmiyor. Böyle yetişiyor erkekler aile şımartıyor tek erkek evlat geline yedirtmeyiz falan. Ataerkil toplumda çok zor yaşıyoruz gerçekten.Normalde karıncayı bile incitmekten çekinir. Ben onun vicdanını seviyorum en çok.
Ama şuan umarım sadece sinirdendir.
Yok eğer öyle deil de degistiyse biz olamayız artik
Oyuzden vicdanlı bi erkek yetiştirmeye çalışıyorum. Oğluma hep bunu asiliyorum. Insallah merhametli bi insan olur. Şimdiki temizliğini kaybetmez insallahEn büyük sorunumuz bu işte. Normalde böyle değil demek.. Bu kişi sinirlenince böyleyse bu bunun huyudur. Değişmez normali falan olamaz bunun. Bu erkeklerin böyle olmasının sebebi biziz onları alttan alıyoruz onları anlamaya çalışıyoruz sonra değmiyor. Böyle yetişiyor erkekler aile şımartıyor tek erkek evlat geline yedirtmeyiz falan. Ataerkil toplumda çok zor yaşıyoruz gerçekten.
Dün gece duydu veya duymadı benim hastalandigimi onu kaldirmamam bile ders olsun ona.Dinlenmeye calis bol bol,kendin icin bebegin icin guclu ol canim beslenmene uykuna dikkat et biliyorum beyinde onca sey varken bu cok zor olur ama yinede denemeye calis,esine gelince bunlari ofkesinden yapiyor bence gercekten bunu istedigi icin degil bu bariz ortada..senin ona yalvaracagini herseyi unutup hic bisey olmamis gibi devam edecegini dusundu,bu yuzden geri donusu olmayan cumleler kullandi bence iste simdi bu noktada,senin tavrin ve tepkilerin cok onemli seni bu kadar yipratmaya hakki yok!!ustelik karninda onun bebegini tasiyorsun bu yaptigi zalimlik..o yuzden ilk etapta o ettigi kelimeleri ona yedirmen lazim..yani onun dusundugunun tam aksine davran,korkmadigini onsuzda ayakta kalabilecegini gostermen lazim ki ilerde bir barisma olayi olunca ki insallah duzelir,iyi bir ders almali ve sana fikirlerine isteklerine saygi duymasini ogrenmeli baska turlu duzelmez,bozuk bant gibi hep basa sararsiniz sonu gelmez..asil o seni kaybetme korkusu yasamali cunku esiniz sizin onsuz yasayamayacaginizi,onu cok sevdiginizi ayrilmayi goze alamiyacaginizi saniyor..ozguveni tavan yapmis onu bir assagi cekmek gerek...
Babası böyle olmaya devam ederse çok zor rol modelimiz anne babamız çünkü. Bende kötü bir aile içinde büyüdüm ve annem keşke çok erkenden boşansaydı. Çünkü aile içindeki sevmediğim hareketlerin çoğunu ben kendi erkek arkadaşıma yaptım. Ayrıldıktan sonra farkına vardım malesef. Lütfen çok iyi düşünün. Zaten ne karar alırsanız alın güçlü bir insansınız en iyisini yaparsınız. Siz sakin olun bebek olana kadar ve en ufak ağrıda lütfen doktora gidin. Bebeğinize bir şey olursa ne eşinizi ne kendinizi affetmezsiniz. Kendinize çok iyi bakınOyuzden vicdanlı bi erkek yetiştirmeye çalışıyorum. Oğluma hep bunu asiliyorum. Insallah merhametli bi insan olur. Şimdiki temizliğini kaybetmez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?