Haketmiyorum bunları

Zaten birazcik seviyorsa seni,onu yok sayman en buyuk cezadir aslinda..

Oğlum karakter olarak çok farklı babasından. Ama tabi rol alma olasılığı yüksek.

Ama dün gece bile uyanıp annecim neyin var diye sorabilecek bi çocuk. Insallah istediğim gibi yetiştirmeyi başarırım

Kıyamam ona. O mesajınızı okuduğumda gözlerim doldu. Çok temiz kalpli ve topluma faydalı çocuklar yetiştirirsiniz umarım

Seviyor mu bilmiyorum. Yani inanmak istediğim şey bu ama inşallah öyledir.
Tabi sevmesi bile bu yaptıklarını kabul edilebilir hale getirmiyor.
Haklisin,o simdi tukurdugumu yalamam modunda..keci gibi inatci,dedigim gibi sen kendine bebegine ogluna odaklan rabbim harseyin hayirlisini versin..bol bol dua et canim unutma bizim dualarimiz seninle,umarim bir once yaptigi hatanin farkina varir..

Eve geldi. Maça gidecekmiş.
Ben tüm gün yattım yemek bile yapmadım. Oğlum gelince dünden kalan yemekleri yedirdim.

Ona söyledim ben yemek yapmadım çocuğa yemek al gelirken diye. Tek konuşmamız bu oldu. Şimdi uzandı maça kadar uyuycakmis oğluma söylüyor beni uyandır diye.

Çok yoruldu tabi o da haklı tüm gün telefonda okey oynamak yorucu olsa gerek.

İnat hala aynı.
Ama tek farkla bu defa benimde inadım var.
Alttan almiycamm Çünkü aldıkça aynı şey tekrar edecek

Uyanıp maça gitti.

Gitmeden önce cüzdanın daki parayı saydı bir de bi çekmecede biriken paralar var dünde onları saymıştı.

Zoruma gitti. Normalde biriken ı sayiyordu hep evet ama cüzdanını saymiyordu.

Giderken döver gibi sen bişey yicekmisin diye sordu.

Bende yemiycem bişey yemeden yaşamayı öğrendim ben dedim.

İyi öğren yemeden de olur dedi.

Bende sen böyle sürekli paranı sayarsan evde bırakınca bende senin paranla alınan hicbisey o yemem dedim.

Niye saydin ben hirsizmiyim dedim.

Yok bi esnaf için ayırdığı parayı saymış onun içinmiş.

Ama ne tesadufse iki gündür özellikle sayıyor.

Kızlar biz toparlanmak yerine daha kötüye gidiyoruz.

Ve bu işin sonu artik belli oluyor.

Ben gerçekten tüm gün yiyemedim iki lokma dışında bişey yiyemedim midem bulandı hep.

O ise gayet normal devam ediyo hayatına.

Görmek bile istemiyorum artık.

Normalde hep geç gelen adam kavga ettiğimizden beri erkenden geliyor üstelik.

Ben uzak kalmak istedikçe.

Çok yakın zamanda bitti yazarsam hiç şaşırmayın.

Bugün nasılsınız daha iyi oldunuz mu?
Sağlığım daha iyi çok şükür.

Ama diğer durumlar hala aynı.

Akşam gelirken bana da yemek getirmiş. Ama dokunmadım bile.

Her sabah erkenden gidiyordu şimdi gitti daha. Bende oğlumu hazırlıyorum.

Geceleri ayrı yatıyoruz. Hiç konuşmuyoruz. Sonumuz belli.

Çok üzüldüm gercekten.. dilekceyi verip vermedigini de bilmiyorsunuz degil mi?

Bu arada hic telefonunu karıstırdiniz mi?

konunuzu takip ediyorum başından beri.
hamile olmanız beni çok üzüyor.
bugün kendinize bir iyilik yapsanız, gidip bir bebek mağazasına alışveriş yapsanız, kendinize de güzel bir hamile kıyafeti alsanız, oğlunuzla akşam bir restoranda yeni kıyafetinizle yemek yeseniz. hatta kuaföre gidip bir fön çektirseniz. sizin yüzünüzün gülmesini bugün çok istiyorum gerçekten.
siz de biliyorsunuz ki, bebecik de mutlu olacak bu şekilde.

Çok üzüldüm gercekten.. dilekceyi verip vermedigini de bilmiyorsunuz degil mi?

Bu arada hic telefonunu karıstırdiniz mi?
Hic bilmiyorum ki.
Bence sadece blöf tü. Ama verirse de dediğim gibi olacaklar belli.aman nolur olmasın diye yalvarmaya niyetim yok zaten halim de yok.

Telefonunu ellemedim hiç. Normalde bakardım hep ama şimdi bunu da bahane eder yine hakaret eder diye ellemiyorum

Siz bilirsiniz hocam. Kırgınlık zor gerçekten. Blöf olsa bile her tartısmada ayrılığa bu kadar yaklaşmak hic hos değil. Barısırsanz eger ciddi bir konuşmaya ihtiyac var gibi.

Insallah hatasını farkedip kendini affettirebilir. Ama nedense bana bosanma davasını acacakmış gibi geliyor. Umarım olmaz öyle bir sey

Bana da öyle geliyor.
Onun için dik durmak zorundayım.
Erkekler için herşey ne kadar kolay.
Oysa biz her zorluğa göğüs gerip yuvamız ı kurtarma derdindeyiz

Bana da öyle geliyor.
Onun için dik durmak zorundayım.
Erkekler için herşey ne kadar kolay.
Oysa biz her zorluğa göğüs gerip yuvamız ı kurtarma derdindeyiz

Cok guzel bir mesleginiz var. Masallah. Aşk bitebilem bir sey, bunu kanıtladı bilim adamları. Eger bir evliligi devam ettirevek yetenekte biri degilse de uzatmanın anlami yok. Bu cocuklariniz icin ve sizin icin zulum ve hzuursuzluktan baska bir sey değil. Babasız kalmazlar elbette, tabi evlatlarını bırakacak bir kisilikte değilse..

Bosanma gibi bir durum olursa cocuklarınızı misler gibi büyütürsünüz, karakterleri de gayet iyi olur eminim. Kötü bir baba örneği olacagına, arada gördüğü bir baba örneği olması daha makul.

Bosanma durumunda elinizden geldigince cok nafaka almaya uğraşın, hem sizi böyle yıprattığı icin hem de cocuklarınıza daha iyi bir gelecek için. Aman defolsun gitsin hayatımdan diye düşünmeyin, bu sıkıntıların fitil fitil burnundan getirin. Madem parası cok kıymetli onun için.

He olur da bu bir blöftür, hatasını anlar Özür diler o zaman isler başka. Birlikte terapiye gitmeyi teklif etmelisiniz, onun da icten ice dertleri olabilir. Sorunlarinizin üstünü kapatarak degil de çözerek ilerlemelisiniz. Sinir anında yapılan bir hamledir belki de bu, ve sonradan da burnunuz sürtülsün diye vazgectim diyemiyordur. Siz saglam durun.

Eve yemek getirmeler belki "aman simdi bisey olur da suclusu ben olmayayım" düşüncesinden kaynaklanıyordur. Ama evde daha cok zaman geciriyor olması kafa karıştırıcı. Bilmiyorum belki de etrafnda evin reisi benim diye asıp kesen arkadasları varsa onların gazına gelip boyle büyük hareketler yapıyor olabilir. Size patronun kim oldugunu göstermek için. Her ihtimal mümkün su durumda.

Benim aklıma bir de sey geldi,okey oynuyor dediniz ya. O okey odalarnda da sanal sohbetler olabiliyor. Sosyal medya hesaplarına girebiliyor musunuz bir baksanız? Ama öncelikle baska bir telefondan girince bildirim gidiyor telefon sahibine, onu kapatmanız gerekiyor ayarlardan. Ama bu konuda sizi şüpheye düşürecek bir aktivitesi yoksa da boşuna bakmaya gerek yok. Ben sadece her ihtimali önünüze sermeye çalışıyorum

Her ihtimali düşünüyorum bende.
Boşanma halinde tabiki nafaka yi maksimum düzeyde tutarım. Kazancını biliyorum ve ispatlamam çok kolay.

Blöf se eğer o özür dileyecek bu defa benden asla adım olmayacak.

Evde niye zaman geciriyor bende anlamadım. Erken gelip duruyor.
Normalde elemanlara bırakmazdı hiç işleri.

Okey oynuyor evet. Ama yanında bi arkadaşı var eşli oynuyorlar hileli yani sürekli resim değiştirip puan topluyorlar. Bende indirdim okeyi sık sık girip bakıyorum hep ikisi beraber oynuyor ve hiç sohbet olmuyor. Masaya izleyici olarak giriyorum.

O konuda bi şüphem yok zaten.

Yeni farkettim yorumunuzu kusura bakmayın.
Bugün rapor almam gerekiyordu onun için evden çıkmışken gidip biraz bişeyler aldım kızıma.
Ama tansiyonum fazla gezmeye engel olduğu için hemen döndüm.

Bide cook heveslenerek aldığım koltuğumuz geldi bugün öğleden sonra.
Eşim aradı gelecekler diye o da geldi tabi.

Yerleştirdiler eve. Normalde uçmak gerekirdi ama buruk bi şekilde karşıladım bunu bile.

Koltuk gelene kadar evdeydi. Ordan burdan konuştu sürekli. Ama baktım hep gelecekle ilgili söylediği şeyler.

Sadece dinledim. Anlamıyorum bitecekse neden aylar sonrası için bile planları var evle ilgili.

Bekliyorum bir özür ama gelmeyecek gibi

Insallah bu is inada donusmez.
yoksa inat ugruna bosanacak.
adam normal hayata devam ediyo esya vsvs.genel konusuyo.
ne istiyoki bu adam.

Insallah bu is inada donusmez.
yoksa inat ugruna bosanacak.
adam normal hayata devam ediyo esya vsvs.genel konusuyo.
ne istiyoki bu adam.
Ah bi bilsem.
Bugün mobilyaciya gelmeyin demeyi çok istedim. Ama zaten onu aramışlar ve getirip kurdurdu eşyayı.

Hiçbir anlamı yok ama şuan benim için. Özenerek seçtiğim halde.

İnada bindi zaten olay artık.
Ve muhtemelen bitecek ama benden çok onun pişman olacağına eminim.

Ben böyle biri icinmi herşeyi göze almışım. Nasıl bukadar sevmişim.

Aptalım.

Bir hic uğruna benden vazgeçen adamın hiçbir değeri olmamalı bende de.

Şu bi kaç günde nasıl da bitirdi içimde kendini.
Saygı sevgi zerresi yok artık bende.
Bitecekse bitsin haline geldim sonunda.
O beni haketmiyor ve görünen o ki umrunda bile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…