- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Zaten birazcik seviyorsa seni,onu yok sayman en buyuk cezadir aslinda..Dün gece duydu veya duymadı benim hastalandigimi onu kaldirmamam bile ders olsun ona.
Bugün aramadım hiç. Uyandığımda o gitmişti. Mesaj da atmadım. Nerde ne yaparsa yapsın.
Bu akşam da hiç konuşmayı düşünmüyorum.
İstemiyorum hiç muhatap olmayi
Oğlum karakter olarak çok farklı babasından. Ama tabi rol alma olasılığı yüksek.Babası böyle olmaya devam ederse çok zor rol modelimiz anne babamız çünkü. Bende kötü bir aile içinde büyüdüm ve annem keşke çok erkenden boşansaydı. Çünkü aile içindeki sevmediğim hareketlerin çoğunu ben kendi erkek arkadaşıma yaptım. Ayrıldıktan sonra farkına vardım malesef. Lütfen çok iyi düşünün. Zaten ne karar alırsanız alın güçlü bir insansınız en iyisini yaparsınız. Siz sakin olun bebek olana kadar ve en ufak ağrıda lütfen doktora gidin. Bebeğinize bir şey olursa ne eşinizi ne kendinizi affetmezsiniz. Kendinize çok iyi bakın
Seviyor mu bilmiyorum. Yani inanmak istediğim şey bu ama inşallah öyledir.Zaten birazcik seviyorsa seni,onu yok sayman en buyuk cezadir aslinda..
Kıyamam ona. O mesajınızı okuduğumda gözlerim doldu. Çok temiz kalpli ve topluma faydalı çocuklar yetiştirirsiniz umarımOğlum karakter olarak çok farklı babasından. Ama tabi rol alma olasılığı yüksek.
Ama dün gece bile uyanıp annecim neyin var diye sorabilecek bi çocuk. Insallah istediğim gibi yetiştirmeyi başarırım
Haklisin,o simdi tukurdugumu yalamam modunda..keci gibi inatci,dedigim gibi sen kendine bebegine ogluna odaklan rabbim harseyin hayirlisini versin..bol bol dua et canim unutma bizim dualarimiz seninle,umarim bir once yaptigi hatanin farkina varir..Seviyor mu bilmiyorum. Yani inanmak istediğim şey bu ama inşallah öyledir.
Tabi sevmesi bile bu yaptıklarını kabul edilebilir hale getirmiyor.
Sağlığım daha iyi çok şükür.Bugün nasılsınız daha iyi oldunuz mu?
Sağlığım daha iyi çok şükür.
Ama diğer durumlar hala aynı.
Akşam gelirken bana da yemek getirmiş. Ama dokunmadım bile.
Her sabah erkenden gidiyordu şimdi gitti daha. Bende oğlumu hazırlıyorum.
Geceleri ayrı yatıyoruz. Hiç konuşmuyoruz. Sonumuz belli.
Hic bilmiyorum ki.Çok üzüldüm gercekten.. dilekceyi verip vermedigini de bilmiyorsunuz degil mi?
Bu arada hic telefonunu karıstırdiniz mi?
Hic bilmiyorum ki.
Bence sadece blöf tü. Ama verirse de dediğim gibi olacaklar belli.aman nolur olmasın diye yalvarmaya niyetim yok zaten halim de yok.
Telefonunu ellemedim hiç. Normalde bakardım hep ama şimdi bunu da bahane eder yine hakaret eder diye ellemiyorum
Bana da öyle geliyor.Siz bilirsiniz hocam. Kırgınlık zor gerçekten. Blöf olsa bile her tartısmada ayrılığa bu kadar yaklaşmak hic hos değil. Barısırsanz eger ciddi bir konuşmaya ihtiyac var gibi.
Insallah hatasını farkedip kendini affettirebilir. Ama nedense bana bosanma davasını acacakmış gibi geliyor. Umarım olmaz öyle bir sey
Bana da öyle geliyor.
Onun için dik durmak zorundayım.
Erkekler için herşey ne kadar kolay.
Oysa biz her zorluğa göğüs gerip yuvamız ı kurtarma derdindeyiz
Her ihtimali düşünüyorum bende.Cok guzel bir mesleginiz var. Masallah. Aşk bitebilem bir sey, bunu kanıtladı bilim adamları. Eger bir evliligi devam ettirevek yetenekte biri degilse de uzatmanın anlami yok. Bu cocuklariniz icin ve sizin icin zulum ve hzuursuzluktan baska bir sey değil. Babasız kalmazlar elbette, tabi evlatlarını bırakacak bir kisilikte değilse..
Bosanma gibi bir durum olursa cocuklarınızı misler gibi büyütürsünüz, karakterleri de gayet iyi olur eminim. Kötü bir baba örneği olacagına, arada gördüğü bir baba örneği olması daha makul.
Bosanma durumunda elinizden geldigince cok nafaka almaya uğraşın, hem sizi böyle yıprattığı icin hem de cocuklarınıza daha iyi bir gelecek için. Aman defolsun gitsin hayatımdan diye düşünmeyin, bu sıkıntıların fitil fitil burnundan getirin. Madem parası cok kıymetli onun için.
He olur da bu bir blöftür, hatasını anlar Özür diler o zaman isler başka. Birlikte terapiye gitmeyi teklif etmelisiniz, onun da icten ice dertleri olabilir. Sorunlarinizin üstünü kapatarak degil de çözerek ilerlemelisiniz. Sinir anında yapılan bir hamledir belki de bu, ve sonradan da burnunuz sürtülsün diye vazgectim diyemiyordur. Siz saglam durun.
Eve yemek getirmeler belki "aman simdi bisey olur da suclusu ben olmayayım" düşüncesinden kaynaklanıyordur. Ama evde daha cok zaman geciriyor olması kafa karıştırıcı. Bilmiyorum belki de etrafnda evin reisi benim diye asıp kesen arkadasları varsa onların gazına gelip boyle büyük hareketler yapıyor olabilir. Size patronun kim oldugunu göstermek için. Her ihtimal mümkün su durumda.
Benim aklıma bir de sey geldi,okey oynuyor dediniz ya. O okey odalarnda da sanal sohbetler olabiliyor. Sosyal medya hesaplarına girebiliyor musunuz bir baksanız? Ama öncelikle baska bir telefondan girince bildirim gidiyor telefon sahibine, onu kapatmanız gerekiyor ayarlardan. Ama bu konuda sizi şüpheye düşürecek bir aktivitesi yoksa da boşuna bakmaya gerek yok. Ben sadece her ihtimali önünüze sermeye çalışıyorum
Yeni farkettim yorumunuzu kusura bakmayın.konunuzu takip ediyorum başından beri.
hamile olmanız beni çok üzüyor.
bugün kendinize bir iyilik yapsanız, gidip bir bebek mağazasına alışveriş yapsanız, kendinize de güzel bir hamile kıyafeti alsanız, oğlunuzla akşam bir restoranda yeni kıyafetinizle yemek yeseniz. hatta kuaföre gidip bir fön çektirseniz. sizin yüzünüzün gülmesini bugün çok istiyorum gerçekten.
siz de biliyorsunuz ki, bebecik de mutlu olacak bu şekilde.
Ah bi bilsem.Insallah bu is inada donusmez.
yoksa inat ugruna bosanacak.
adam normal hayata devam ediyo esya vsvs.genel konusuyo.
ne istiyoki bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?