Haketmiyorum bunları

Oo bi de ticaret mi... benim komşumun esi ticaretle uğraşıyor ve haftanın yarısı evde yarısı is yerinde geciyor. Ayni sizin esiniz gibi arkadaslariyla yemekler gezmeler tozmalar. Araba yenilemeler saat telefon yenilemeler.. sordugunda da "ticaret dünyasında dış görünüşün iyi olmali, güven vermen lazım. Forsun olmalı ki param bunda kalir mi diye düşünmemeli" diyor. Onun esi de sizin gibi harcamamaya özen gösterir ama bunun hicbir seye faydası yok.

Siz de alin giyinin süslenin püslenin. Cocukları da alıp o nereye giderse siz de gidin. Birkać hadsiz çıkıp " ne hoş bir kadınsınız, x bey siz de cok sanslısınız vs vs" diye bi laf eder büyük ihtimalle. O zaman seyreyleyin ilgiyi

Kilo konusunda da benim annem de kilo almadan olmus 2 hamileligi de, bakalım. :)

Aynen işte dış görünüş önemliymiş ticarette.

Bizimde telefonlar saatler giyim kuşamgüç yetmez vallahi. Hele ki saatleri şok oluyorum ben kaç tane set alırdım o paraya.

Arabamız da lüks aslında ama şimdi daha lüksünü istiyor.

Bunun bi sınırı yokkk ama. Ulaşmanın tavanı yok aldıkça alası gelecek böyle olursa.

Sen bu adami borca sok. Ev falan alin hem yatirim yapmis olursunuz.

Malesef durum böyle ama.. siz de o yüzden harcayın, kendinizi zorlamayın hiç. Madem dış görünüş önemli siz de önem verin. :)

Bu arada herhangi bir gelisme oldu mu?

Benim de erkek arkadaşım ticaretle uğraşıyor, o da yetmezmiş gibi akşamları da ikinci bir işi ile ilgileniyor internet üzerinden de olsa. Benim de korkum bu işlerine kapanıp çevresini unutması vakit geçirememek.
Gönlünü ferah tut her şey olacağına varır, kendini ve çocuklarını ihmal etme

Yok malesef. Beyefendi okey oynuyor sabahtan beri inline olarak. Bizde oğlumla oyun merkezine geldik
Cok iyi yapmissin canim oglusunla gez toz keyfini cikar valla,merak etme o simdi sozde umrumda degilsin triplerine giriyor ama akli hep sende emin ol..boyle devam et onu sanki yok sayiyormus gibi yasa deger ver kendine..

Amaan bosverin oynasın dursun. Stres atacak ya beyfendi atabilirse atsın. Siz de gezin tozun oh mis.

Barıştıktan sonra bir ev daha aldırın bence ya da kendi arabanizı yeniletin. Boş da bırakmayın pesinde kuyruk olun, bi çocuğu da verin Kucağına baksın baba gibi.

Bence de hic aramayin mesj felanda atmayin.
Giden o kendi dusunsun.
devam edersen cocuklarina kendine ver butun
Ilgiyi alakayi.
o yokmus gibi davran.
aramayin sormayin gel felanda demeyin.
belki bidaha kapiyi cekip cikamaz yada iki kere dusunur.ardina dusen olmazsa.

Sizin de dediğiniz gibi alıştırdığınız için böyle oluyor. Şu an sizden bir adım bekliyor ve aklı sizde buna eminim

Oynuyo zaten. Güya işte şimdi. Sabahtan beri okeyde. Böyle yoruluyor demekki.
Beni WhatsApp ta engellemiş sabah. Bende şimdi onu mesaj ve aramada engeliiycem

A a ne demek whatsappta engellemek?? Size bir sey olsa nasil ulasacaksıniz ona?
Sanki kocaman adam degil de ergen bir kiz

Sizin de dediğiniz gibi alıştırdığınız için böyle oluyor. Şu an sizden bir adım bekliyor ve aklı sizde buna eminim
Normalde habersiz asla dışarı çıkmam. Şimdi aramadım. Söylemedim. Anahtarı da yok. Zaten bu gece de gelmez gibime geliyor.

Geç saate kadar yani buranın şartlarına göre geç vakte kadar disarda durcam

Sizden tepki görmek için uğraşıyor bence. Aklınca sizi delirtecek ve onunla iletişime geçeceksiniz. Sakinliğinizi koruyun lütfen kulak asmayın yaptıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…