Almazsın inşallah. Zaten şimdi birde fiziksel sıkıntım olsa hiç kaldiramazdim.
Özel sektör ticaret hiç bulasmasaydik diyorum.
Aile hayatımız bitti resmen.
Sürekli çalışıyor çünkü.
Birlikte zaman geçirmeyi ozledim
Ah bir bilebilsemBazı erkekler neden böyle Yarabbi
Aynen işte dış görünüş önemliymiş ticarette.Oo bi de ticaret mi... benim komşumun esi ticaretle uğraşıyor ve haftanın yarısı evde yarısı is yerinde geciyor. Ayni sizin esiniz gibi arkadaslariyla yemekler gezmeler tozmalar. Araba yenilemeler saat telefon yenilemeler.. sordugunda da "ticaret dünyasında dış görünüşün iyi olmali, güven vermen lazım. Forsun olmalı ki param bunda kalir mi diye düşünmemeli" diyor. Onun esi de sizin gibi harcamamaya özen gösterir ama bunun hicbir seye faydası yok.
Siz de alin giyinin süslenin püslenin. Cocukları da alıp o nereye giderse siz de gidin. Birkać hadsiz çıkıp " ne hoş bir kadınsınız, x bey siz de cok sanslısınız vs vs" diye bi laf eder büyük ihtimalle. O zaman seyreyleyin ilgiyi
Kilo konusunda da benim annem de kilo almadan olmus 2 hamileligi de, bakalım. :)
Aynen işte dış görünüş önemliymiş ticarette.
Bizimde telefonlar saatler giyim kuşamgüç yetmez vallahi. Hele ki saatleri şok oluyorum ben kaç tane set alırdım o paraya.
Arabamız da lüks aslında ama şimdi daha lüksünü istiyor.
Bunun bi sınırı yokkk ama. Ulaşmanın tavanı yok aldıkça alası gelecek böyle olursa.
Benim de erkek arkadaşım ticaretle uğraşıyor, o da yetmezmiş gibi akşamları da ikinci bir işi ile ilgileniyor internet üzerinden de olsa. Benim de korkum bu işlerine kapanıp çevresini unutması vakit geçirememek.Almazsın inşallah. Zaten şimdi birde fiziksel sıkıntım olsa hiç kaldiramazdim.
Özel sektör ticaret hiç bulasmasaydik diyorum.
Aile hayatımız bitti resmen.
Sürekli çalışıyor çünkü.
Birlikte zaman geçirmeyi ozledim
Yok malesef. Beyefendi okey oynuyor sabahtan beri inline olarak. Bizde oğlumla oyun merkezine geldikVarmi bir gelisme canim aklim sende kaldi
Malesef durum böyle ama.. siz de o yüzden harcayın, kendinizi zorlamayın hiç. Madem dış görünüş önemli siz de önem verin. :)
Evimiz de var. Benim zoruyla almıştık yıllar once
Bu arada herhangi bir gelisme oldu mu?
Cok iyi yapmissin canim oglusunla gez toz keyfini cikar valla,merak etme o simdi sozde umrumda degilsin triplerine giriyor ama akli hep sende emin ol..boyle devam et onu sanki yok sayiyormus gibi yasa deger ver kendine..Yok malesef. Beyefendi okey oynuyor sabahtan beri inline olarak. Bizde oğlumla oyun merkezine geldik
Malesef durum böyle ama.. siz de o yüzden harcayın, kendinizi zorlamayın hiç. Madem dış görünüş önemli siz de önem verin. :)
Büyük bi keyifle okeyde puan topluyor beyefendi
Bu arada herhangi bir gelisme oldu mu?
Oynuyo zaten. Güya işte şimdi. Sabahtan beri okeyde. Böyle yoruluyor demekki.Amaan bosverin oynasın dursun. Stres atacak ya beyfendi atabilirse atsın. Siz de gezin tozun oh mis.
Barıştıktan sonra bir ev daha aldırın bence ya da kendi arabanizı yeniletin. Boş da bırakmayın pesinde kuyruk olun, bi çocuğu da verin Kucağına baksın baba gibi.
Oynuyo zaten. Güya işte şimdi. Sabahtan beri okeyde. Böyle yoruluyor demekki.
Beni WhatsApp ta engellemiş sabah. Bende şimdi onu mesaj ve aramada engeliiycem
Normalde habersiz asla dışarı çıkmam. Şimdi aramadım. Söylemedim. Anahtarı da yok. Zaten bu gece de gelmez gibime geliyor.Sizin de dediğiniz gibi alıştırdığınız için böyle oluyor. Şu an sizden bir adım bekliyor ve aklı sizde buna eminim
Yani işte. Çocuk gibi. Bana bişey olsa ozaman anlar sadece aslindaA a ne demek whatsappta engellemek?? Size bir sey olsa nasil ulasacaksıniz ona?
Sanki kocaman adam degil de ergen bir kiz
Sizden tepki görmek için uğraşıyor bence. Aklınca sizi delirtecek ve onunla iletişime geçeceksiniz. Sakinliğinizi koruyun lütfen kulak asmayın yaptıklarınaOynuyo zaten. Güya işte şimdi. Sabahtan beri okeyde. Böyle yoruluyor demekki.
Beni WhatsApp ta engellemiş sabah. Bende şimdi onu mesaj ve aramada engeliiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?