- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
anlamak istediginiz sekilde anliyorsunuz sanirim!!!
oncelikle konu shibi arkadasin affini dilerim
diger yorumuma yorum yapan arkadaslara gelirsek!!
icinde bulundugunuz durumdan dolayi yorumlarinizi anliyorum.
kimse kimseyi oldurmeyi haketmiyorr!!
burda asla ve asla benim bahsettigim ettigim doktorlar hakkinda "olumu bunlar hakediyor"manasi gutmedim.
kafasina gore algilayip benim bu tarz dusundugumu one suren diger uye arkadasi da soyleyecek birsey bulamiyorum..
tekrar Allah rahmet eylesin!
İçim yandıı..Allah rahmet eylesin..Ben de bir öğretmenim ve öğrencinin öğretmeni takmadığı,velimi üzeni ben de üzerim diye öğretmenine bir nebze sahip çıkmayan bir bakanın görevli olduğu bir zamanda ben öğretmenim.Hiç bir vasfım yok artık.Sınıfta öğretmenini döven,bıçakla saldıran,tehdit eden,ailesinin boşladığı,ama öğretmeni bir şey dedimi hemen ana kuzusu oluveren öğrenci milletiyle uğraşıyoruz.Hiç bir değerimiz de yok.Neymiş biz oturuyormuş..Kızı eve gelmez veli ağlayarak soluğu okulda alır,çocukta iş yoktur,sınava bile girmez,uyarı aldı mı ana-baba bütün sülale okulu basmaya gelir.Çocuğuna gık desen soluğu milli eğitim müdürünün yanında alır.Ben öğretmen olduğuma pişmanım.Çok istereyek ,büyük bir hevesle oldum.Yaşanan bir ço kşeyden sonra içimdeki herşeyi öldürdüler.Allah izin verdiği süre içinde de bu mesleği yapmaya devam edeceğim.Allah sonumuzu hayır etsin..Çok ta pozitif olamıyorum.
Milletçe balık hafızalıyız ne yazık ki.
Daha geçen yıl bir kaymakam tarafından tekme tokat dövülen kadın doktoru ne çabuk unuttuk.
Bunu da unuturuz elbet.
Yarın sağlıkçıların grevi var.
Haklarını arayacaklar. Emin olun destek alkışları yerine, eylem yapan doktorlar yüzünden sıkıntı çekiyoruz naraları dinleyeceğiz.
Sağlık ve eğitim sistemi çoktan çökmüş durumda.
Tepkimizi asıl göstermemiz gereken yerler o kadar belli ki aslında.
Yarın kaç kişi destekleyecek canımızı, evlatlarmızı emanet ettiğimiz sağlıkçıları?
Kaç kişi "Kardeşim benim doktorum 24 saat nöbet tutamaz, tutmamalı. Bu benim sağlığımı doğrudan etkiler." diyebilecek?
Ne yazık ki meslek gruplarını işi bilmeyenlerin emir eri haline getirdiler.Keşke sadece uğraştıkları sağlık sorunları olsa...
kimse öyle düşünmüyor işte ben ssklıların ödediği vergilerle calısıyorum ya öyle diyorlar birde..senin maaşını ben ödüyorum diye...en kutsal mesleği yapıyoruz ama saygısızlıgında en fazla oldugu sektörr
hasta saygısızlıkları içinde en saçma olanı bu. senin ödediğin verginin kaç katını ödüyorum ben... senin maaşını da ben ödüyorum o zaman.
bu arada öldürülen doktor, arkadaşımın arkadaşı. eşi de perişanmış. nasıl olmasın ki zaten. çok üzgünüm çokkk ...
Kültürümüzün sorgulanması gereken tarafları var.Kadınları eğitmekten korkuyoruz.Sonra bu erkekler toplumda ipi koparılmış gibi dolaşıyor.çocuklarımıza merhamet vicdan adalet öfke kontrolü bunları öğretemiyoruz.sevgi güven duygusunu iyi veremiyoruz.Her şeyden öte gelecek yapamadığımız halde çocuk sürüsü doğuruyoruz.Bu boş amaçsız çocuklar tehlike içeriyor.Boşanmalar artıyor ailenin ekonomik altyapısı olmadan,kindar yaklaşımlarla son buluyor.çocuk bir ebeveyne öfkeyle büyüyor.
Devlet bu konuyu bir çok açıdan ele alarak çözümler aramalı.sağlık çalışanları sağ kolumuz.Allah onları başımızdan eksik etmesin.Sağlık çalışanları iyice örgütlensin.Haklarını arasın.Bir kendini bilmezin harcayacağı biri olabilir mi bir doktor.O güne kadar nasıl bir güçlük ve eğitimle gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?