Haketmiyoruz....

ben de hep hemşireleri çemkirir diye biliyordum .demek ki hastalardan da çemkiren oluyormuş.kim çemkiriyorsa kınıyorum.dokturumuza da Allah rahmet etsin.

Az evvel bir öğrencinin öğretmenini kalbinden bıçakladıktan sonra kaçtığını okudum.

şimdi düşünüyorum ben bir insanı bıçaklamak istesem kalbinden bıçaklayınca öleceğini bilirim peki bu ne bu öldürmek istemek işte kasten adam öldürmek...

doktorları dayanışmalarından ve yarın organize olarak iş bırakmalarından dolayı tebrik ediyorum öğretmenler asla böyle örgütlenmiyorlar bu şiddet konusunda...

Örgütleniyoruz örgütlenmesine de sonra gidip dayağımızı yiyoruz. Kimsenin de gıkı çıkmıyor. Bir kişi de demiyor ki "Bu insanlar çocuklarımızı okutuyor, 24 kasımda kutsal meslek vıdı vıdı göz boyuyoruz, el öpüyoruz da ne hakla sesi çıkanın tepesine biniliyor"
Sadece ah vah etmek değil aslında mesele.

Üzüldügüm kadar da sinirlendim.deden gelmis seksen yasina ,yasayacagini yasamis.ve sen gidip 26 yasindaki bi cana kiyiyorsun.ama cocugun bence ailesini tikmalilar hapise cünkü doldurusa geldigi belli.ne kadar cahil c´ve cani ruhlu bir toplum olduk inanin sasiriyorum.

malesef ben de hemşireyim ve her gün tehdit altında çalışıyoruz. daha dün bir hasta yakını ağza alınmayacak dünya kadar küfür savurdu biz hemşirelere, başka bi tanesi bana el kaldırdı asistan dr'larımız olmasa dövülecektim. sağlık bakanımız nerde acaba? Gaziantep'teki olaydan sonra da bakanımıza bir paket kına göndermek isterdim...

Allah sabırlar versin canım yaa... doktorların da hemşirelerin de işi çok zor.

ben de bir kere şahit olmuştum öyle bir olaya.. bir doktoru hasta yakınları çok hırpalamışlardı...kimse de korkusundan bir şey yapmamıştı.

17 yaşında caniler olmasın diye onları eğitmeye çalışan öğretmenler ayak altına alınırken ,türk eğitimi kökten çökertmeye çalışan 4,4,4 bağıra bağıra gelirken ne yaptınız

kısacası YILAN SİZE DOKUNANA KADAR ne yaptınız

geçen ankarada eylem yapıldı da ne oldu,dayak yedik oturduk.emekli öğretmenler bile bu şiddete maruz kaldı düşünün.zaten iş bırakma gibi bir hakkımız yok,hemen soruşturmalık oluyorsun.kimse cesaret edemiyor bu yüzden.

dün ben de açmıştım bu konuyla ilgili ama kaynana, görüme, eşim beni aldattı filan olmadığı için reyting almamış pek.

burda bile doktorlara nefret kusanlar olmuş şaka gibi.
siyasetçileri tebrik ediyorum, hastalarla doktorları birbirlerine düşürüp amaçlarına ulaşmışlar.

kesinlikle bu mesleğin içinde olmayanlar ne kadar hayvanla karşılaştığımızı anlayamazlar.
dışardan bakıp yok doktorlar, hemşireler havalı burnu büyük bilmem ne demek çok kolay tabi.
bilmezler ki o doktor o gün artık 40. saatini çalışıyordur mesaide.
siz hiç 40 saat durmadan çalıştınız mı?
gayet insani ihtiyaç olan tuvalete gitmeye bile laf eden gerizekalılarla münakaşa etmemek için ya sabır çektiniz mi?
5 gündür kabızlık, yok çocuğumuz olmuyor filan gibi saçma sapan şikayetlerle acile gelen gördünüz mü peki?
içerde kalp krizine müdahale ederken basit soğuk algınlığı için gelip de bana bakın diye ortalığı ayağa kaldıran insanlıktan çıkmışlara ne yapardınız?

insan olmayan bir hastası tarafından tartaklanıp da kimsenin kılını kıpırdatmadığı, araya giren diğer doktorlar sayesinde kurtulan doktora orda bekleyen hastaların (bence ruh hastası) ilacımı yaz da gideyim dediklerini biliyorum ben!

ne kinmiş mübarek yaa neyin derdindesiniz anlasam bi!
gencecik bir insan ölmüş, hamile karısını arkasında bırakmış, çocuğunun doğumunu görmeyi bırak cinsiyetini bile öğrenememiş. neden? son dönem kanser hastası 80 yaşındaki dedesi ölmüş parasını alamayacağı için olduğunu da söylüyorlar.
bunun neresinde insanlık, hak, hukuk, nerde o hakkı savunanlar ya!
burda acımızı paylaşırken bile doktorlar şöyle, hemşireler böyle bik bik bik hala yaaa

toplum nereye gidiyor böyle ben bir eğitimciyim ve bu çocuklar bizim elimizden geçiyor,ama böyle olsun istemiyoruz nasıl yetişiyor bu çocuklar karıncayı bile incitmemesi gereken insan nasıl olur da bir insanı öldürür,aklım ermiyor,doktoruma Allah'tan rahmet, onu binbir zorlukla ve emekle yetiştiren anneciğine ve babacığına sabır diliyorum

Aslında iş bırakma hakkımız var.
Bundan üç yıl önce avrupa birliği anlaşmaları dahilinde İLO imzalandı.
Buna göre sendikası karar alan üye eyleme katıldığında ceza alamaz.
Ben bütün iş bırakmalara ve eylemlere katılırım. Ardından soruşturma açılır. Neden görevinize gelmediniz derler. Ben de keyfi bir gelmeme yok. Örgütüm karar aldı. Üye olarak ben de uydum derim. Olay biter. Şimdiye kadar hiç ceza almadım.
Ne yazık ki öğretmenlerimiz bunu bilmiyor.
Anlattığım zaman da alay edenlerle bile karşılaşıyorum.

Bana kalırsa yanlış yöne olmuş tepkiniz.
Ben ne zaman eyleme katılsam yanı başımda hep sağlıkçıları görmüşümdür.
Birbirine en fazla destek olan iki meslek grubuyuz aslında.
Bu durumda sağlıkçıların yanında olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Canım her şey sizin bizim elimide değilki sihirli degnek yokki elimizde... insan da eğitim aileden başlarr bence insanlarda aile eğitimi ni almamış olması birde kişilerde Allah korkusundan uzaklaşma olması sbeebiyle bu haller yaşanıyor insan nefsine yenik düşerse kinine öfkesine hakim olmayı öğrenemesse keskin sirke küpüne zarar dediği gibi atalarımzıın kişiye zarar veriyor...

Genç doktora çok üzüldüm, eylemlerini de haklı buluyorum, ama 2 haftadır zor bela yarına aldığım randevu da gitti. Bir kaç gün daha ağrı çekmeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…