- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Queen of the North
-
Genç doktora çok üzüldüm, eylemlerini de haklı buluyorum, ama 2 haftadır zor bela yarına aldığım randevu da gitti. Bir kaç gün daha ağrı çekmeye devam.
hastaneler iş bırakacak mı ki yarın?
anneme sordum, çalışıyoruz biz gayet dedi de.
konu bu mu şimdi?
konu tam da bu
tabi ki doktora çok üzüldüm
tabi ki hastanelerde olanlara da üzülüyorum
tabi ki her çeşit insanla karşılaşan sizlere de hak veriyorum
ama...
ama sizi yetiştiren bir öğretmen değil mi
ve o caniyi de
karşınıza ilerde bir cani bir sapık bir hırsız değil de düzgün bir insan çıkması öğretmenlerin elinde değil mi
o zaman en başta eğitimdeki bozulmaya ses çıkarmak gerekmez mi
öğretmenlik yapıyorum ama asıl sevdiğim kendimi ait gördüğüm çok başka bir meslek
ama biliyorum ki eğitim bir ülkenin temelidir
eğitim biterse polis de taşlanır
doktor da bıçaklanır
öğretmen de öldürülür
hemşire de tecavüze uğrar
kapımıza da bomba koyulur
vs
vs
vs
daha fazla yazarsam siyasete girecek
velhasıl en kutsal iki meslek öğretmenlik ve tıp (doktor diye ayırmıyorum,sağlıkçıları katıyorum)
değerini bilmek hep beraber korumak lazım
hastaneler iş bırakacak mı ki yarın?
anneme sordum, çalışıyoruz biz gayet dedi de.
Öncelikle başımız sağ olsun
Ama hiçbir sağlıkçı bunu haketmiyor demenize kesinlikle katılmıyorum. Aşağılık bir prof yüzünden annem beyin kanaması geçirdi. Keşke herkes hakkını vererek yapsa şu mesleği...
Öncelikle başımız sağ olsun
Ama hiçbir sağlıkçı bunu haketmiyor demenize kesinlikle katılmıyorum. Aşağılık bir prof yüzünden annem beyin kanaması geçirdi. Keşke herkes hakkını vererek yapsa şu mesleği...
bir gün hiç unutmuyorum, öğlen arası oldu, hatta geç de çıkabildik, hastanın biri arkamızdan sordu sekretere, nereye gidiyo bunlar diye. sekreter de yemeğe, öğlen arası oldu dedi. kadının verdiği cevap aynen şu ; ''biz bunların boğazını mı beklicez?''
siz de elinize bıçağı alıp arkasından saplayıvereydiniz keşke!
töbe töbe ya
annenize geçmiş olsun
ama nerden biliyorsunuz doktor hatası olduğunu uzman mısınız
ayrıca bir hekim hatalı bile olsa hak aramanın yolu cinayet değildir!
siz de elinize bıçağı alıp arkasından saplayıvereydiniz keşke!
töbe töbe ya
annenize geçmiş olsun
ama nerden biliyorsunuz doktor hatası olduğunu uzman mısınız
ayrıca bir hekim hatalı bile olsa hak aramanın yolu cinayet değildir!
Saglik sistemimiz sifirrr
Is saatlerinin yogunlugundan dolayi afrali tafrali hemsireler,danismadaki görevliler,ilgisiz doktorlar
ve buna katlanamayan hasta ve hasta yakinlari
Devlet ya da özel sektördekiler bu calisanlarimiza gerekli esnekligi saglamamaya devam ederse
saydigim görevlilerden bazilari islerinin yogunlugu ve stresinden dolayi hastalara ve yakinlarina böyle davramaya devam ederse ,hastalar ve yakinlarida kaba kuvvet gösterip sonuc ya emniyet müdürlügünde ya da hastanenin yogun bakiminda biter...
Cok iyi hemsire ve doktorlarimiz var ,davranislarina göre karsiligini cok güzel alan ama bi o kadarda ukala olanlari..Hatta kücük bir örnek vereyim
Dedemi kirmizi üniteye aldilar,inim inim inliyor ,kolundaki serumu cekmis ,kaniyor carsafina akmis,altina yapmis islanmis tir tir titriyor
her hasta getirdiklerinde kapi aciliyor ve dedecigimi görüyorum kivraniyor..Kapidaki görevliden izin alip iceriye girdim ki islakliktan tir tir titriyor
üzerini basini degistirecegim,altindaki carsafi degistirecegim ve sayin HEMSIRE hanima danisiyorum nereden carsafi alip altini degistirebilirim diye
hanfendi ve hanfendiler oturmus cay iciyorlar , terbiyesizin bana verdigi cevap : kalkipta ben mi degistireyim !gidin sorun baskasina
cok mu zor yani düzgün bir cevap vermek
ben orada sinirlerime hakim olup kendisine gereken cevabi verip,gerekeni yaptim sikayetimi ettim ama bir baskasi benim kadar sogukkanli olamayadabiliyor iste..Bu sistem yüzünden daha cok canlar yanmaya devam edecektir.Bu calisanlara muhakkak bir esnek calisma saatleri sart.
Bu yasadigim sadece kücücük bir örnekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?