hakim bosamadi..

Hep üste çıkma çabası seni aşağlama çabası acaba çocuklukta ailesi bunu hep aşağlamışmı yoksa çevresimi buna öyle davranmış adam aşağlayınca kendini mutlu hissediyor bir kişilik bozukluğa var o kesin
isin kotusu de su ki, ordaki duygusal aglayan adam da o, bu yanlislari yapan da o.. cift kisilikli ve dengesiz.. orda agladik, beni alip gotursun hemen baslardi, vay dava actin vay rezil olduk vs vs..

Allah yardimciniz olsun sizin de, cok zorluklar yasamissiniz.. halam demistiki olaylar mecbur ogrenilince, 'delileri bi tane degil ki, hangi birini tedavi edelim?' ne guzel demis.. anne abla degisecek mi? ailesine susun dese bile kendisi susup huzur verecek mi? herseyi unutsam kendime olan, aileme yapilani unutamiyorum icim cok aciyo.. ben de sinirlenirim ama dedigin gbi cirkef kavgasi yapamam.. ama sussam da onun gozunde ben hatali tarafiM, mutlaka ama mutlaka benim haksiz bi tarafim var, onlarin da kesin bi iyiligi var! kendimden suphe eder olmustum artik, ben mi sorunluyum diye

ailesi cok dusuk insanlar (karakter olarak), muthis kompleks var ve herkesi potansiyel dusman goruyolar, cocuklarini da oyle yetistirmisler ve esimi de cok pohpohlamislar.. o da iki ruh hali aranda sksmis vaziyette

Eh işte düşün cicim aylarında genelde erkekler karılarının kuyruğundan ayrılmaz, kimseye laf söyletmez, sonra eşine doydukça anneye aileye döner kadın kötü olur, seninki ilk günden kötü niyetli insanların eline vermiş evliliğinizin iplerini, ben yapamıyorum buyrun siz oynatın bizim iplerimizi diye. Allah razı olsun canım çok kötü şeyler yaşadık ve yaşıyoruz hala silkinip çıkamadık bi psikopatı koparıp atamadık. Ablam genç yaşında çok yıprandı. Çocuklar desen bilinçsiz baba dolduruşlarına gelmekten dengeyi yitirecekler nerdeyse. Dua etmekten allahtan iyilik dilemekten başka bişey yapamıyoruz da. Benim ailem de öyle iyi niyetli ve temiz insanlar ki hala bu çocukların babalarıdır, kalkıp kötü laf etsek çocuklar üzülür diye susuyorlar ama diliyorum rabbim tez zamanda layığını versin, kötülüğe çalışacak olan elini dilini kalbini bağlasın inşallah. Beddua bile edemiyorum. Senin böyle bi sıkıntın yok. Tek tabanca, atın elinde silahın belinde sen ne dersen o olacak. Kendinden başkasını düşünmen gerekmiyor. İnşallah allahım sana güç versin tez zamanda sıyırıp kurtarsın seni. Seneye bu zamanlar çoktan unutup gitmiş olucaksın.

Allah razi olsun, cok tesekkur ederim, amin.. evet gececek insaallah ama su anda delip de geciyor sanki.. ben durusmaya kadar emin ve rahattim, bu kadar kotu olacagimi dusunmemistim.. ama mantikli olmak zorundayim.. dugunde gozumun icine bakarken ne cabuk gecti hevesi de altin kavgasina dahil oldu bana hakaretler
ettirdi ve etti.. namusuna laf mi getirdim de babaevine getirdi.. daha yeni tasinmistik o eve de, ne hevesle dizdim sifirdan baslariz diye.. temizligi yerleesmesi bittigi gbi kendimi babaevinde buldum, ikimiz de goremedik hayrini.. o da cok perisan ve pisman biliyorum seviyo da ama mantikli olmaya mecburum.. alip goturup hevesi gecince ne olacak? basimin etini yemeye baslayacak ne yazikki.. beni uzen o hallere gelmis olmamiz, oyle cok sevdikki birbirimizi, yillardir ariyor gbydik.. hic aklima gelmezdi.. nasip.. hayat

Hakim de görevini yapıyor, toparlanabilecek bir durum varsa, üstesinden gelirsiniz belki diye size zaman tanımış.

Eşiniz hak etmiyor sizi. Doğru karar vermişsiniz, kendinizi hiç suçlamayın. Üzülün, acınızı yaşayın ama bugünler geçecek, güzel günler gelecek, unutmayın.
Zaten bir sınavdayız, iyisiyle kötüsüyle her şekilde sınanıyoruz, siz de bunun bilincindesiniz. Kendinizi çok yıpratmayın. Rabbim sizi feraha çıkarsın, kolaylıklar versin inşallah.

amin insaallah cok sagolun.. kendimi suclamak benim huyum : ) acima duygusu da had safhada.. nerdeyse benim yuzumden diycem o derece

bu gidişle belkide boşamıycak sizi, sadece ayrılma kararı verir

amin insaallah cok sagolun.. kendimi suclamak benim huyum : ) acima duygusu da had safhada.. nerdeyse benim yuzumden diycem o derece
Şu hayatta neler yaşıyoruz, onun yüzünden, bunun yüzünden demenin ne anlamı var ki. İnançlı insanlarız, yaşanması gerekiyordu yaşıyoruz işte. Siz kendinizi de, eşinizi de, ailesini de suçlamayın boşverin. Affedin ve yolunuza devam edin.

acınmayacak şeylere acıyıp acınacak hallere düşüyoruz bazen... dik durun, mantığını ön plnada tutun

Sizi kararlı görmezse olacağı bu . Inşallah istediğiniz gibi sonuclanir
hayirli olan olsun insaallah.. plan yapamiyorum, cunku kosullar bazen baska sekilde sekillendiriyor, misal dun, hemen bitecek sandim ama olaylar olaylar..

Evet hakime bağlı işte. Hem her hakim öncelikle baristirmaya çalışır son çare bosanmadir.
aynen.. aile birligini korumak icin.. zaten cok hos bi bayandi candan davrandi.. bence de son care olmalidir bosanma.. ama her yol denediyse yapacak bsy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…