ne hikmeti vardir bilemiyorum ama hayirlisinu diliyorum Allah tan.. yanlis ise yaptigim, cayayim diyorum ama fikrim degismiyor orda aglasam daMadem ikiniz de o kadar etkilendiniz belki o 1 hafta size daha iyi dusunmek icin verilmis guzel bi firsattir ?
isin kotusu de su ki, ordaki duygusal aglayan adam da o, bu yanlislari yapan da o.. cift kisilikli ve dengesiz.. orda agladik, beni alip gotursun hemen baslardi, vay dava actin vay rezil olduk vs vs..
Demek ki fikriniz dogru. Yasadiklarinizi bilmeden yorum yaptim tabii. Derler ya en iyi yasayan bilir.ne hikmeti vardir bilemiyorum ama hayirlisinu diliyorum Allah tan.. yanlis ise yaptigim, cayayim diyorum ama fikrim degismiyor orda aglasam da
Vermez, sen tam teslimiyet içinde yaşayan ve naif birisin anladığım kadarıyla, ablam da aynı. Siz böyle ailelerle başedemezsiniz. Çirkeflik yapamayacak fıtratta olduğun için o evliliğin sürdüğü her gün yeni şeyler alıp götürecek senden ve işler iyice karmaşıkhale gelecek, içinden çıkamayacaksın. Hele birde çocuk olursa bak sen şamataya. O çocuğun üzerine oynamalar. Aaah ah ablam da senin gibi başında boşansaydı keşke dirayetli durup, çoktan sıyrılmıştı, 10 yıl sonra 2 çocukla boşandı ve o insan denmeyecek, bir iş beceremeyen, huzur bozmaktan başka hiçbir yeteneği sıfatı vasfı olmayan varlık bugün böyle çocuklarını resmen kullanarak hayatı ablama dar edemeyecekti. Nolur bi karar verdiysen asla dönme kararından. Acıma duygunu sil at o insana karşı, erkekler bizim gibi değil!!! Daha bencil. Biz duygularımızla hareket ederiz ve anlık planlar yaparız onlarsa uzun vadeli hesaplar yaparlar. Bugün rengi kara olan yarın beyaza DÖNMEEEZZZ! değişmez canım arkadaşım. Ailen var. Genç kız gibi kaldığın yerden devam edersin çocuksuzsun. Zerre acı kalmaz inan bana.
ailesi cok dusuk insanlar (karakter olarak), muthis kompleks var ve herkesi potansiyel dusman goruyolar, cocuklarini da oyle yetistirmisler ve esimi de cok pohpohlamislar.. o da iki ruh hali aranda sksmis vaziyetteHep üste çıkma çabası seni aşağlama çabası acaba çocuklukta ailesi bunu hep aşağlamışmı yoksa çevresimi buna öyle davranmış adam aşağlayınca kendini mutlu hissediyor bir kişilik bozukluğa var o kesin
Demek ki fikriniz dogru. Yasadiklarinizi bilmeden yorum yaptim tabii. Derler ya en iyi yasayan bilir.
Eh işte düşün cicim aylarında genelde erkekler karılarının kuyruğundan ayrılmaz, kimseye laf söyletmez, sonra eşine doydukça anneye aileye döner kadın kötü olur, seninki ilk günden kötü niyetli insanların eline vermiş evliliğinizin iplerini, ben yapamıyorum buyrun siz oynatın bizim iplerimizi diye. Allah razı olsun canım çok kötü şeyler yaşadık ve yaşıyoruz hala silkinip çıkamadık bi psikopatı koparıp atamadık. Ablam genç yaşında çok yıprandı. Çocuklar desen bilinçsiz baba dolduruşlarına gelmekten dengeyi yitirecekler nerdeyse. Dua etmekten allahtan iyilik dilemekten başka bişey yapamıyoruz da. Benim ailem de öyle iyi niyetli ve temiz insanlar ki hala bu çocukların babalarıdır, kalkıp kötü laf etsek çocuklar üzülür diye susuyorlar ama diliyorum rabbim tez zamanda layığını versin, kötülüğe çalışacak olan elini dilini kalbini bağlasın inşallah. Beddua bile edemiyorum. Senin böyle bi sıkıntın yok. Tek tabanca, atın elinde silahın belinde sen ne dersen o olacak. Kendinden başkasını düşünmen gerekmiyor. İnşallah allahım sana güç versin tez zamanda sıyırıp kurtarsın seni. Seneye bu zamanlar çoktan unutup gitmiş olucaksın.Allah yardimciniz olsun sizin de, cok zorluklar yasamissiniz.. halam demistiki olaylar mecbur ogrenilince, 'delileri bi tane degil ki, hangi birini tedavi edelim?' ne guzel demis.. anne abla degisecek mi? ailesine susun dese bile kendisi susup huzur verecek mi? herseyi unutsam kendime olan, aileme yapilani unutamiyorum icim cok aciyo.. ben de sinirlenirim ama dedigin gbi cirkef kavgasi yapamam.. ama sussam da onun gozunde ben hatali tarafiM, mutlaka ama mutlaka benim haksiz bi tarafim var, onlarin da kesin bi iyiligi var! kendimden suphe eder olmustum artik, ben mi sorunluyum diye
Eh işte düşün cicim aylarında genelde erkekler karılarının kuyruğundan ayrılmaz, kimseye laf söyletmez, sonra eşine doydukça anneye aileye döner kadın kötü olur, seninki ilk günden kötü niyetli insanların eline vermiş evliliğinizin iplerini, ben yapamıyorum buyrun siz oynatın bizim iplerimizi diye. Allah razı olsun canım çok kötü şeyler yaşadık ve yaşıyoruz hala silkinip çıkamadık bi psikopatı koparıp atamadık. Ablam genç yaşında çok yıprandı. Çocuklar desen bilinçsiz baba dolduruşlarına gelmekten dengeyi yitirecekler nerdeyse. Dua etmekten allahtan iyilik dilemekten başka bişey yapamıyoruz da. Benim ailem de öyle iyi niyetli ve temiz insanlar ki hala bu çocukların babalarıdır, kalkıp kötü laf etsek çocuklar üzülür diye susuyorlar ama diliyorum rabbim tez zamanda layığını versin, kötülüğe çalışacak olan elini dilini kalbini bağlasın inşallah. Beddua bile edemiyorum. Senin böyle bi sıkıntın yok. Tek tabanca, atın elinde silahın belinde sen ne dersen o olacak. Kendinden başkasını düşünmen gerekmiyor. İnşallah allahım sana güç versin tez zamanda sıyırıp kurtarsın seni. Seneye bu zamanlar çoktan unutup gitmiş olucaksın.
Hakim de görevini yapıyor, toparlanabilecek bir durum varsa, üstesinden gelirsiniz belki diye size zaman tanımış.
Eşiniz hak etmiyor sizi. Doğru karar vermişsiniz, kendinizi hiç suçlamayın. Üzülün, acınızı yaşayın ama bugünler geçecek, güzel günler gelecek, unutmayın.
Zaten bir sınavdayız, iyisiyle kötüsüyle her şekilde sınanıyoruz, siz de bunun bilincindesiniz. Kendinizi çok yıpratmayın. Rabbim sizi feraha çıkarsın, kolaylıklar versin inşallah.
Şu hayatta neler yaşıyoruz, onun yüzünden, bunun yüzünden demenin ne anlamı var ki. İnançlı insanlarız, yaşanması gerekiyordu yaşıyoruz işte. Siz kendinizi de, eşinizi de, ailesini de suçlamayın boşverin. Affedin ve yolunuza devam edin.amin insaallah cok sagolun.. kendimi suclamak benim huyum : ) acima duygusu da had safhada.. nerdeyse benim yuzumden diycem o derece
babam da bu ihtimali soyledi ama bana yapmaz gbi geliyo.. o da biliyo yurumez daha kotu olur.. protokolu de imzaladi.. bilemiyorumbu gidişle belkide boşamıycak sizi, sadece ayrılma kararı verir
Sizi kararlı görmezse olacağı bu . Inşallah istediğiniz gibi sonuclanirbabam da bu ihtimali soyledi ama bana yapmaz gbi geliyo.. o da biliyo yurumez daha kotu olur.. protokolu de imzaladi.. bilemiyorum
hayirli olan olsun insaallah.. plan yapamiyorum, cunku kosullar bazen baska sekilde sekillendiriyor, misal dun, hemen bitecek sandim ama olaylar olaylar..Sizi kararlı görmezse olacağı bu . Inşallah istediğiniz gibi sonuclanir
hayirli olan olsun insaallah.. plan yapamiyorum, cunku kosullar bazen baska sekilde sekillendiriyor, misal dun, hemen bitecek sandim ama olaylar olaylar..
aynen.. aile birligini korumak icin.. zaten cok hos bi bayandi candan davrandi.. bence de son care olmalidir bosanma.. ama her yol denediyse yapacak bsy yokEvet hakime bağlı işte. Hem her hakim öncelikle baristirmaya çalışır son çare bosanmadir.
tesekkur ederim canim aminCanım önceki konularini görmedim hatırlamıyorum ama dilerim hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?