hakim bosamadi..

Ne kadar zor bir durum Allah kolaylığını versin..
Sonuç ne olursa olsun inşallah çabuk atlatırsınız
.

barışsanız olmazmı ? kaynananla sorunların var bılıyorum ve gorumcenle onlara yakınmı evın?

barışsanız olmazmı ? kaynananla sorunların var bılıyorum ve gorumcenle onlara yakınmı evın?
eve yakin olmasina gerek yokki, biraktiklari zehir balayinda da baska sehirde yasarken de buldu bizi.. sorun ilk once esim ne yazikki.. zaten mesele bu olmasa ben birakirmiydim onu, istermiydim onlar yuzunden bitsin.. esim dimdik duramadi, herseyi 3ncu gunden yiktirdi.. aileme babama hakaret etti vs vs..

eski konularını bilmiyorumda eşin barışmak istiyor mu peki? yani eğer istiyosa belki iş bu kadar ciddiye binince kafasına dank etmiştir hataları..

eski konularını bilmiyorumda eşin barışmak istiyor mu peki? yani eğer istiyosa belki iş bu kadar ciddiye binince kafasına dank etmiştir hataları..

ugrasti 2ay boyunca ama inandiriciligini kaybetti yazikki.. bu ilk degil cunku.. pismanligini biliyorum ama ne kadar pisman olsa da karakteri degismez, yine ayni noktaya gelinir.. bu gidisimin donusu de olamaz artik.. o yuzden malesef

yaşayan sensin,tabi dışardan barışsanız demek kolay oluyo gönül öyle istiyo cünkü,hayırlısı olsun senin için..

çok üzüldüm arkadaşım ailesi barışın vs. diyormu? belkı onlarda pişman olmuştur hiç belli olmaz. ne bliyim inşallah allah ona hidayet verirde düzelir

çok üzüldüm arkadaşım ailesi barışın vs. diyormu? belkı onlarda pişman olmuştur hiç belli olmaz. ne bliyim inşallah allah ona hidayet verirde düzelir

Allah hepimize hidayet versin.. onun ailesinin umrunda dgl canim, cocugunun yuvasi yikilmis hayaai kararmis onemli dgl

Biraz daha düşünün derim . . .

ne zor degil mi bu surecler ??
hem de cok.. ama o karari vermek aslinda en zor olan.. bittikten sonra (kararindan eminsen ve elinden geleni yapmis isen) rahatliyorsun Allah in izniyle.. kangrenli uzuv misali.. kimse bosanmak icin evlenmez.. hele ki bi kadin kolay kolay birakmaz yuvasini.. demek ki tuketilmis, bezdirilmis..

boyle insanlar cokmus, evlenince tanidm ben de bu cinsi.. Rabbim bunlardan da korusun, beterinden de..

Taktir ettim sizi, ne güzel kararınıza sadık kalmışsınız. Ah bu aileler yok mu... Ne isterler anlamam ki... Nikahta keramet vardır derler, nikahlananlara Allah destek olur, böyle güzel bir olaya neden karışırsınız ki... Eşiniz de o ailede yetişmiş bir birey. Bazen insan duygularına engel olamıyor, doğruyu göremiyor; görsede engel olamıyor. Siz görmüşsünüz ve kararınızı vermişsiniz. Rabbim bu süreçte yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…