amin.. cok sagolun.. hayirli olan olsun ve gonlumuz razi olsun insaallah karara.. cok zor hem de..Ne kadar zor bir durum Allah kolaylığını versin..
Sonuç ne olursa olsun inşallah çabuk atlatırsınız.
eve yakin olmasina gerek yokki, biraktiklari zehir balayinda da baska sehirde yasarken de buldu bizi.. sorun ilk once esim ne yazikki.. zaten mesele bu olmasa ben birakirmiydim onu, istermiydim onlar yuzunden bitsin.. esim dimdik duramadi, herseyi 3ncu gunden yiktirdi.. aileme babama hakaret etti vs vs..barışsanız olmazmı ? kaynananla sorunların var bılıyorum ve gorumcenle onlara yakınmı evın?
eski konularını bilmiyorumda eşin barışmak istiyor mu peki? yani eğer istiyosa belki iş bu kadar ciddiye binince kafasına dank etmiştir hataları..
insaallah cok saol canim.. kimse yuvaya yikilsim diyemiyor, dili varmiyor.. ama elden de bsy gelmiyoryaşayan sensin,tabi dışardan barışsanız demek kolay oluyo gönül öyle istiyo cünkü,hayırlısı olsun senin için..
eve yakin olmasina gerek yokki, biraktiklari zehir balayinda da baska sehirde yasarken de buldu bizi.. sorun ilk once esim ne yazikki.. zaten mesele bu olmasa ben birakirmiydim onu, istermiydim onlar yuzunden bitsin.. esim dimdik duramadi, herseyi 3ncu gunden yiktirdi.. aileme babama hakaret etti vs vs..
çok üzüldüm arkadaşım ailesi barışın vs. diyormu? belkı onlarda pişman olmuştur hiç belli olmaz. ne bliyim inşallah allah ona hidayet verirde düzelir
bu hafta diye bekliyorum ama net degil.. haber verecegim.. dualarinizi esirgemeyinmahkeme bu hafta mı ?Olunca yazar mısın mahkemede olanları?
Biraz daha düşünün derim . . .merhabalar
konumu hatirlarsiniz gecen haftadan.. bugun durusma vardi ve hakim bosamadi.. anlasmali oldugu halde.. cunku ben kararli olmama ragmen cok solgun ve uzgundum.. esim de agladi durusma salonunda.. ben istemedigimi soylememe ragmen haftaya ertelendi dava.. ne zormus o surec, yuzyuze gelmek, o atmosfer.. Allah kimseye versin istemem.. yasayanlarin da yardimcisi olsun insaallah Rabbim..
Allah yar ve yardimcin olsun...bu hafta diye bekliyorum ama net degil.. haber verecegim.. dualarinizi esirgemeyin
hem de cok.. ama o karari vermek aslinda en zor olan.. bittikten sonra (kararindan eminsen ve elinden geleni yapmis isen) rahatliyorsun Allah in izniyle.. kangrenli uzuv misali.. kimse bosanmak icin evlenmez.. hele ki bi kadin kolay kolay birakmaz yuvasini.. demek ki tuketilmis, bezdirilmis..ne zor degil mi bu surecler ??
boyle insanlar cokmus, evlenince tanidm ben de bu cinsi.. Rabbim bunlardan da korusun, beterinden de..aileyi eski kocamin ailesine, yasadiklarini benimkine benzettim, hem de cok
boyle insanlar cokmus, evlenince tanidm ben de bu cinsi.. Rabbim bunlardan da korusun, beterinden de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?