- Konu Sahibi kelebek088
-
kusura bakmayında oraya eğitim vermeye gitmişsiniz yani siz bir öğretmensiniz. kendi şartlarınız iyi olsun diye kötü şartlarda yaşayanları aşağılayamazsınız. eğitimciyseniz eğitim vererek çözün olumsuz buldugunuz, gördüğünüz şeyleri. orada eğitim eksik insanların ihtiyacı var buna. neden bunu işkenceymiş gibi anlatıyorsunuz. orada yaşayan çocuklarda bizim insanlarımız bunu unutmayalım. bir eğitimci olarak önce kendinizi düşünmeyin bu şekilde nasıl yetiştirir bir insan gelecegin umutları olan çocukları yakıştıramadım bir öğretmenin bu yazdıklarını yazık çok yazık.....
kusura bakmayında oraya eğitim vermeye gitmişsiniz yani siz bir öğretmensiniz. kendi şartlarınız iyi olsun diye kötü şartlarda yaşayanları aşağılayamazsınız. eğitimciyseniz eğitim vererek çözün olumsuz buldugunuz, gördüğünüz şeyleri. orada eğitim eksik insanların ihtiyacı var buna. neden bunu işkenceymiş gibi anlatıyorsunuz. orada yaşayan çocuklarda bizim insanlarımız bunu unutmayalım. bir eğitimci olarak önce kendinizi düşünmeyin bu şekilde nasıl yetiştirir bir insan gelecegin umutları olan çocukları yakıştıramadım bir öğretmenin bu yazdıklarını yazık çok yazık.....
kesınlıkle katılıyorum sıze...kusura bakmayında oraya eğitim vermeye gitmişsiniz yani siz bir öğretmensiniz. kendi şartlarınız iyi olsun diye kötü şartlarda yaşayanları aşağılayamazsınız. eğitimciyseniz eğitim vererek çözün olumsuz buldugunuz, gördüğünüz şeyleri. orada eğitim eksik insanların ihtiyacı var buna. neden bunu işkenceymiş gibi anlatıyorsunuz. orada yaşayan çocuklarda bizim insanlarımız bunu unutmayalım. bir eğitimci olarak önce kendinizi düşünmeyin bu şekilde nasıl yetiştirir bir insan gelecegin umutları olan çocukları yakıştıramadım bir öğretmenin bu yazdıklarını yazık çok yazık.....
sorunuz bana ıdı sanırım hanımefendı..eğitimci yazıyor rumuzunuzda,arkadaşa katıldığınıza göre şartlarınız muhteşem olmalı,nerde görev yaptığınızı merak ettim doğrusu...
Esra; ozaman eĞİtİmcİ olmasaydınız arkadaŞım bu denlİ sİzİ yoruyorsa unutmayın sİzİde eĞİtİmcİler yetİŞtİrdİ. MesleĞİm Ögretmenlİk deİl ama ÖĞretmenlere Çok saygı duyduĞum kesİn.desenİze okula gelen bÜtÜn ÖĞrencİler Ögretmenler olmasa yandı.ayrıca Önerİlerİnİzİ kendİnİze saklayın. Burdakİ İnsanlar gİbİ dÜŞÜnmek zorunda deİlİm sİz konuyu aÇan arkadaŞın sorununa ÇÖzÜm bulun sİzİ İlgİlendİrmez baŞkasının ne dÜŞÜndÜĞÜ. Ben bu konu hakkında bunu dÜŞÜnÜyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?