hakkariye tayin

ya aslında hakkaride ek 700 tl veriyolarmıs

evıde 700 e kıraya versek 1400 tl

bakalım ya hayırlısı kurbana kadar o gıtsın dayanamazsak bızde ekım kasım gıbı gıderız en azından kredi kartı borclarımız bıter

zaten ramazan bayramında bır hafta tatılım var kurban bayramında bır hafta tatılım var ayrıyetten 14 gun yıllık ıznım var eşimin yıllık izinleri var bilmiyorum yaşamadan önümü göremiycem herhalde

canım biz şark dönüşü araba alalım dedik o yüzden evi erken aldık aldıgımızada hiç pişman değilim

evi kiraya verir annemlerle kalırsam ki çocuguma zaten o bakıyor evın kirasıyla arabayı alırım iki sene sonra rahat rahat yasar cocuk yaparım buda bi fikir bence

eşinizi yalnız göndermeye kararlısınız siz. o zaman neden fikrimizi soruyorsunuz ?

Evet insan her yerde insan Doğu batılı ayrımı yapmıyorum ama ilk geldiğim yıl inanılmaz uyum sorunları yaşadım
Rahat yerlerde yaşayan insanlar için doğunun bazı yerleri çekilmez oluyor bu da gerçek batıda da var bu yerler yanlış anlamayın ben bir İzmirli olarak burada yaşamanın kolay olduğunu düşünmüyorum

Araba için eşinizden ayrı kalmayı göze alıyorsanız bizim ne dememi bekliyorsunuz ki? Zaten kararlısınız.

inanın o uyum sorununu karadenize de gitseniz yaşayacaktınız

kafayı bozmuş falan nasıl bir uslup

tabiki benimde düşüncelerim fikirlerim olucak olmalıda ama bu henüz kesin bir kararımın olduğunu göstermiyor

o kadar kolay geliyor ki bazılarına aman yanımda kocam olsun bir şey olmaz demek ama hayat gerçekten öyle değil heleki maddi zorluklarınız varsa o yüzden davulun sesi uzaktan hoş gelir diyebiliyorum sadece bazılarına

lafa bak ev le arabayla kafayı bozmuş ben her şeyimi dişimle tırnagımla yapıyorum kımsenın babadan kalma zengin evlerinde oturmuyorum kımse kusura bakmasın taviz veremiycem size bu konuda

siz evinizde oturun klavye başında vatan millet sakarya deyin lütfen çünkü sizin dediğiniz gibi yok öyle bir yaşammmm

aynen size katılıyorum doğusuda batısıda Türkiye iş milliyetçiliğe gelince ülkemiz tek ama vatani görev yada iş söz konusu olunca tepkiler böyle nedense oradakilerde insan bizden bir farkları yok tv de izlediklerimiz bizde bir önyargı oluşturuyor İstanbuldada her gün bir sürü olay oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimse eşini bırakmaz istemez ancak şartlara iyi bakmak lazım
Kredi ödeniyor, eşinin maaşı hem krediyi ödeyip, hem evi geçindirebilecek mi asıl soru bu
Aç karnına mutluluk olmuyor maalesef ki çocukta var
Sadece siz olsanız her şeyden kısılıp idare edebilirsiniz belki ama çocuğun ihtiyaçları ?
Senin iş durumun nedir, çalıştığın yer bir daha bulabileceğin gibi bir iş mi ?
Hakkari'de çalışma olanağı var mı ?
Bütün bunları gözden geçirmek lazım
Yoksa kim ister eşinden iki yıl ayrı kalsın

kuzenim yeni evlendi önceden yalovada polisti sonra evlendikten hemen sonra tayini şırnağa çıktı eşyalarının hiç birini götürmediler önce kuzenim gitti orda ikinci el eşya aldılar 2 yıllığına gitmişlerdi çünkü.. sonra eşi gitti bi süre sonra eşi hamile kaldı doğuma yakın annesine gitti kuzenimin de tayini bu sene çıkacaktı çıkmıştır herhalde

velhasıl.. önce bi eşin gitsin ortama baksın ki hakkari adı kadar kötü bi yer değil biraz ulaşm sıkıntılı onda da vandan istanbula uçak var van hakkari arası da 4-5 saat sürüyor diye hatırlıyorum gideli baya oldu çünkü yılına bağlı 2 yıl falan sa sen de git annenler de madem istanbulda bi sıkıntı olduğunda gelir kalırsın annenlerde

Hakkariye gidersen orda is bulup calisamazsin cocuk var. Tek maasla is kotaririz diyosan, esinin yanina git, evi de kiraya verir gelir elde edersiniz

beni anlayan benim gibi düşünen biri olduğuna çok çok çok çok çok sevindim....

aman atanalim diye yazıyorlar doğunun puanı düşük diye soruyorum hangi köylü hangi insan zarar vermiş kendilerine son en azından 10 senedir.
gidiyorlar sonra 3 ay sonra gelmeye çalışıyorlar. oda yaşadıkları şehre şehir içine.... bir mesleğin kötü tarafıda iyi tarafıda var.. devlet daha ne yapsın doğuda göreve gidene bir sürü ödenek yapıyor. ama doğuda aşı olamaz çocukları yazık!!!

köylü her yerde köylü batıdada doğudada .... sanki izmirin köylerinde yerler yerler altın kaplıda vanın köyünde gümüş....

en çok olay ist da ankarada oluyor bana sorarsanız....

kendim konyalıyım 12 sene vanda kaldım, eşim yüksekovalı vanda evlendik ve çanakkaleye yerleştik kızımız çanakkaleli... biz hiç doğu batı ayrımı yapmadık ve gayet mutluyuz.. doğu batı ayrımı yapmadan ülkenin her yerini görmek ve oralarda yaşamak lazım...

öylede olmalı canım ben Gaziantepteyim

insanların buralara bakış açısı çok ama çok farklı kerpiç evler mi oturuyor musunuz şalvar mı giyiyorsunuz???

evinizde su akıyor mu diye soranı bile sordum....

egede hiç yok mu suyu olmayan köy soruyorum şimdi?

Aynen bence de. Ben de Çanakkaleliyim. Eşim Batmanlı.
1 sene Batman'da yaşadık sonra okul nedeni ile 5 senedir Çanakkale'deyiz.
Önyargılı olmamak lazım./B]

Oncelikle hayirli olsun diyorum
Beni hatirliyormusun
Sen bi konu daha acmistin aylar once. Bu durumla ilgili tayinimiz cikarmi ipka kabul olrmu filan doye. Herkes cikmaz demisti ama Hatirlarsan ben sana bu yil istanbul da kimseyi birakmayacaklarini muhakkak tayininin cikacagini yazmıştım. Sen pek onemsememistin.
Istersen ozelden bana yaz.
Sadece şu kadarini söyleyebilirim bende sirnaktayim
Sakin eşini yalnız gonderme......
Buraya eşsiz gelenler yuzde doksan ayriliyor cok Uzgunum ama gerçekleri gordugum seyi soylemek zorundayim.........
Cocuguna yazik sonucta babasına ihtiyacı var

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…