- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Buralarda 3000 falan oluyo. Yalniz benim de anlamadığım olay su;
bu taraflara gelen polisler harcamalar daha kısıtlı oldugu icin sark hizmetinde bolca birikim yapıyorlar. Daha sonra ev alma isi oluyor.
Bu arada esinizle gidin bence. Hepimiz çocuklarimizla bir sekilde yasayip gidiyoruz..
canım biz şark dönüşü araba alalım dedik o yüzden evi erken aldık aldıgımızada hiç pişman değilim
evi kiraya verir annemlerle kalırsam ki çocuguma zaten o bakıyor evın kirasıyla arabayı alırım iki sene sonra rahat rahat yasar cocuk yaparım buda bi fikir bence
valla canım doğuda da çok yere gittim Diyarbakıra vana mardine batmana şırnaka ama her yer insan insan yani orada yaşayanda insan zaten doğu batı diye ayrılmasınada karşıyım hemde çok karşıyım
her görevin zorlukları var hiç bir görev kolay değil ama karanlıktan kaçarak kurtulamazsınız....
canım biz şark dönüşü araba alalım dedik o yüzden evi erken aldık aldıgımızada hiç pişman değilim
evi kiraya verir annemlerle kalırsam ki çocuguma zaten o bakıyor evın kirasıyla arabayı alırım iki sene sonra rahat rahat yasar cocuk yaparım buda bi fikir bence
Evet insan her yerde insan Doğu batılı ayrımı yapmıyorum ama ilk geldiğim yıl inanılmaz uyum sorunları yaşadım
Rahat yerlerde yaşayan insanlar için doğunun bazı yerleri çekilmez oluyor bu da gerçek batıda da var bu yerler yanlış anlamayın ben bir İzmirli olarak burada yaşamanın kolay olduğunu düşünmüyorum
Araba için eşinizden ayrı kalmayı göze alıyorsanız bizim ne dememi bekliyorsunuz ki? Zaten kararlısınız.
aklını evle arabayla bozmuş konu sahibi. biz ne desek boş.
siz evinizde oturun klavye başında vatan millet sakarya deyin lütfen çünkü sizin dediğiniz gibi yok öyle bir yaşammmm
aynen size katılıyorum doğusuda batısıda Türkiye iş milliyetçiliğe gelince ülkemiz tek ama vatani görev yada iş söz konusu olunca tepkiler böyle nedense oradakilerde insan bizden bir farkları yok tv de izlediklerimiz bizde bir önyargı oluşturuyor İstanbuldada her gün bir sürü olay oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beni anlayan benim gibi düşünen biri olduğuna çok çok çok çok çok sevindim....
aman atanalim diye yazıyorlar doğunun puanı düşük diye soruyorum hangi köylü hangi insan zarar vermiş kendilerine son en azından 10 senedir.
gidiyorlar sonra 3 ay sonra gelmeye çalışıyorlar. oda yaşadıkları şehre şehir içine.... bir mesleğin kötü tarafıda iyi tarafıda var.. devlet daha ne yapsın doğuda göreve gidene bir sürü ödenek yapıyor. ama doğuda aşı olamaz çocukları yazık!!!
köylü her yerde köylü batıdada doğudada .... sanki izmirin köylerinde yerler yerler altın kaplıda vanın köyünde gümüş....
en çok olay ist da ankarada oluyor bana sorarsanız....
kendim konyalıyım 12 sene vanda kaldım, eşim yüksekovalı vanda evlendik ve çanakkaleye yerleştik kızımız çanakkaleli... biz hiç doğu batı ayrımı yapmadık ve gayet mutluyuz.. doğu batı ayrımı yapmadan ülkenin her yerini görmek ve oralarda yaşamak lazım...
kendim konyalıyım 12 sene vanda kaldım, eşim yüksekovalı vanda evlendik ve çanakkaleye yerleştik kızımız çanakkaleli... biz hiç doğu batı ayrımı yapmadık ve gayet mutluyuz.. doğu batı ayrımı yapmadan ülkenin her yerini görmek ve oralarda yaşamak lazım...
kızlar emniyet genel müdürlüğü atamaları açıklandı ve eşimin tayini istanbuldan hakkariye çıktı
istanbulda ev aldık ayda 2100 tl kredi ödüyoruz ben özel sektörde çalışıyorum kredimiz hariç kredi kartı borçlarımız var ayrıca 2 yaşında babasına çok bağlı kızım
ne yapıcam bilmiyorum
ailemin yanında kalıp borc mu ödemeliyim yoksa eşimle hakkariye mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?