- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Adın hasike bence
hayır değilhasine de olabilir :) ama bence güzel bir isim bu.... bu isimde ilkokulda arkadaşım vardı ve hiç dalga geçilmedi şayet buysa ismin...
Kiz bak aklima ne geldi, akrabalarindan zart zurt edenler olursa yine, de ki benim adim vejetaryen zombi , nufusa da onu yazdircam de sok olsunlar
hasssime veya has**tirbe gibi küfürlerHasime ismi hangi küfre benziyor ki ben anlamadım
Eski bi isim tabi değiştirmeniz iyi olur .
Akrabalar herşeye karışır zaten , kendileri kafalarına göre hareket ederler .
iyi demişsin boşverayy gıcıklar.
benim kv nin 7 çocuğu, 14 torunu var.
hiçbiri kp in adını koymamış. her gebeliğimde kp adını koyun diye ısrar ediyor.
" 14 toruna kimse koymayı istememiş, ben niye o ismi vereyim, illa olacaksa babamın adını koyarım "dedim.
dünyanın en kötü insanıyım gözünde.
zaten şimdiki arkadaşlarımda öle düşünüyorum geçenlerde arkadaşım seslendi seslendi bende duymamış gibi yaptım nisa dedi sonra bende bakmıştımİsim kınusu benim de kanayan yaram
Değiştir ismini
Ve hasime diğenlere dönüp bakma ki seve seve nisaya alışsınlar
Hakimemiherkes ismimi merak ediyor eski konumda yazdım hasime gibi bişi tek fark 1 harfama ben ismimi bulun diye değil sizce haksız mıyım diye konuyu açtım
hayır canımHakimemi
Allahini seversen özelde yaz catliycimmhayır canım
Bilenler bilmeyenlere soylesinkızlar herkese tek tek dedim ama sürekli yazmaktan yoruldum
bu sefer buldumhayır canım
bu sefer buldum
hatike :)
Unutmamm kalbime yazarım sözhayır ya dedim gibi bulsanız bile 2 dk sonra unutacaksınız bence aramayın ismimi boşverin
Elin demişken tamamen değiştirsen ya ikinci isim yapsam bile sanki bu akrabaların eski ismi kullanmakta ısrarcı olacaklar ve seni sinir edeceklerhayır ya dedim gibi bulsanız bile 2 dk sonra unutacaksınız bence aramayın ismimi boşverin
ya zaten isim ekletmeyi anca kabul etti ailem bile bide 2. ismim olsa sadece ailem ilk ismimi derler yine yani mantıksızca olur birazElin demişken tamamen değiştirsen ya ikinci isim yapsam bile sanki bu akrabaların eski ismi kullanmakta ısrarcı olacaklar ve seni sinir edecekler
evet haseki sultanımHaseki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?