Hakketikleri Cevabı Verdim Diye Suçlu Oldum

İkinci bir isim koysan ne fark edecek ki bu yaşına kadar seni tanıyanlar zaten o ismini biliyor arkadaş çevren falan ailende zaten yine ilk ismini kullanacak arkadaşlarında öyle. Birde davetiyeye yazma konusunda da haklılar zaten yazmanda ne sakınca olabilir çocukluk çağını da geçmişsin artık seninle olgun arkadaşların dalga geçecek değil değiştirin içinize sinmiyorsa ama kava etmek yersiz aile büyükleriyle.

aile de küçük kuzenlerim dışında diğerleri kullanmaz evet arkadaşlar içinse zaten üniversiteye gidicem az kaldı orda kullanıcam lisede de yeni tanıştıklarım 2.yi kullanıyor yani hiç kullanılmıyo değil

bide öel diyosunuz ama 16 17 yaşımdayım hala bana o ne biçim isim oğlan çocuğuna konar gibi diye dalga geçenler bi hayli fazla

Canım seni hatırladım ikimizinde en büyük sorunu bu isim konusu beni hatırlamışsındır çok güzel bir şekilde vermişsin bence saygı sınırınızda geçmemişsin ben daha akrabalarıma bile söylemedim ismim değiştikten sonra söyleyecem hem onlar ne anlamıyorum

Sonuna kadar haklısın senin hayatında yaşadığını bir tek sen biliyorsun ve üzülüyorsun boşver yaşında çok genç kurtulunca eski ismini bile hatırlamıyacaksın çünkü ben değiştirince asla eski ismim ile çağrılmak istemiyorum diye uyardım

bence açıklamak zorunda değilsiniz o akdar küçük değilsin sonuçta

Ay hiç o ne der bu ne der kafasına girme bile. Valla sana acımasızca böyle bi isim koydularsa sende gayet değiştirirsin ya. İnsan çocuğuna bunu niye yapar anlamam ne sığ düşünceler, kötüyse koyma işte aile büyüğünün ismini. Valla öylede bi alışılırki ikinci ismine hiç bu saatten sonra die düşünme canım. Çok iyi demişsin lafı tıkmışsın ohhh

Çok güzel Özetlediniz bu konuyu bende bu konudan muzdarip olduğum için

zaten ailem karşı bile çıska ben 18den sonra yine değiştircektim

İçimden has.ike geldi. Eger öyleyse bunu sildir amanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…