Bana yardım eden yorum yazan herkese tşk ettim zaten kime ne ayıp yapmışım ? Bazı arkadaşlar sorun olur bazıları olmaz diyor kafam karışıyor nedir sizi sıkan bu kadar ? Ben kimseye terbiyesizlik yapmadım yorum yazan herkesle düşüncemi paylaşıp fikirler ediniyorum bu benim konum düşüncelerini belirten herkese saygım sonsuz konum sıktıysa başka konulara göz atabilirsiniz tşk ederm.
Kafanin karismasini anliyorum canim. Zira burda seni tehdit eden adamla ayni zihniyette olan, birini korkutmaktan zevk alan, sirf diger uyeler "aaa ne de cok sey biliyor " desinler diye, burda bilgiclik taslayanlar var MALESEF!Bana yardım eden yorum yazan herkese tşk ettim zaten kime ne ayıp yapmışım ? Bazı arkadaşlar sorun olur bazıları olmaz diyor kafam karışıyor nedir sizi sıkan bu kadar ? Ben kimseye terbiyesizlik yapmadım yorum yazan herkesle düşüncemi paylaşıp fikirler ediniyorum bu benim konum düşüncelerini belirten herkese saygım sonsuz konum sıktıysa başka konulara göz atabilirsiniz tşk ederm.
Fikir edinmek suç mu okursanız herkesin farklı yazdığını görürsünüz az önce bayan her dökümünü çıkarır savcı ilgilenir kaçamazsın diyor farkında değil misiniz her yardımcı olan farklı konudan bahsediyor neden bana muhalefet olduğunuzu anlayabilmiş değilim genede saolunKonu yasal bir konu, teknik bir konu. Avukatlardan başka kimseyi (ben dahil) doğru kabul etmemeniz gereken bir konu.
Sağolsunlar geceden beri kaç kere anlattılar yazdılar. Onlara inanmayıp hala her mesajda aynı soruları soruyorsunuz. Bunu demek istiyorum.
Her neyse, size kolay gelsin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kendi sıkıntım var üstüne basa basa hata yaptım diyorum genede yargılıyorlar ayıp ettin diyorlar herkes birer cümle yazıyor kimse kimseyi kırmıyor ki neden cephe alırlar konu sahibine hep bilmiyorum bi utan yaptığından demedikleri kaldıKafanin karismasini anliyorum canim. Zira burda seni tehdit eden adamla ayni zihniyette olan, birini korkutmaktan zevk alan, sirf diger uyeler "aaa ne de cok sey biliyor " desinler diye, burda bilgiclik taslayanlar var MALESEF!
Ypamaz dimi ya eve savcılıktan kağıt falan gelir mi ki sadece o.ç yazdım
Mesajlaştığımı nerden çıkardınız öyle bir şey yok ki ayrıca öyle bi talep gelse ben gider dava açarım kozlar benim elimde olur söylediğim gibi tek korkum ailemin davadan haberi olması onun haricinde düşündüğünüz gibi oyuncak falan olmam tabikiçocukla hala mesajlaşıyon mu sen ohoo ne desek boş o zaman..sana bir halt yapamaz dedik brda yazdığın ürkek davşan edasıyla çocuğa da yazdın Allah bilir parmağında oynatıp eğleniyor seninle işte..yarın o bahsettiğim kötü talepler geliyor bilgine bak yolda..konuşmak için bir yere çağırırsa sakın gitme..az abla sözü dinle,yoksa o zaman gümbürtüye gideceksin.
Sadece o.ç yazdım sonunda gülücük koydum hatta öyle hararetle edilmiş bi kelime değildi dava açsa bile tahrik edici konuşan oydu bide ayrıca ben defalarca özür diledimo.ç şeklinde kısa mı yazdın? belki o şekilde hakaret yerine geçmez. ama açık açık yazdıysan evet o mesajla sana dava açabilir. mahkemede ben yazmadım telefonumu birine vermiştim o yazmış diyebilirsin mesajın içeriğine göre kıvırabiliyorsan. he yok suçunu kabul edersen de, daha önceden sabıka kaydın yoksa, hükmün açıklanmasının geri bırakılması diye bir şey var kabul edersin 5 yıl boyunca kimseye hakaret etmezsen siciline de işlemez. ama mahkemenin belirlediği avukat ve mahkeme masraflarını ödersin o da 1000 tl'yi bulmaz. he yok hükmün açıklanmasını geri bırakmazsan da hakaret bedeli artı mahkeme masrafları ödersin. ceza da 2000 tl yi bulmaz sanıyorum. ya da dava esnasında uzlaşmak istersin. kabul ederse onun şartlarına uyarsın dava düşer. özür dilettirebilir maddi talepte bulunabilir. bir de önce seni tespit ettirmesi var. 1 seneyi bulur bu süreç. 2. bir yönü daha var ki olayın belki de sadece korkutmak için yapmıştır. dava açacak da uğraşacak da uzun iş. sonunda bir şey de çıkmıyor üstelik.
e 30.000 muhabbeti hangi ara çıktı hangi avukat ne zaman sen dün dava açıcakmış diye konu açtın 30.000 muhabbetiş yoktu ben mi okumayı unuttum yoksa gözümden mi kaçtı..sen yazmıyorsunda bu adam durmadansana ben sana dava açıcam işte sonra avukat 30.000 dedi gibi şeyler mi yazıyor ,,Mesajlaştığımı nerden çıkardınız öyle bir şey yok ki ayrıca öyle bi talep gelse ben gider dava açarım kozlar benim elimde olur söylediğim gibi tek korkum ailemin davadan haberi olması onun haricinde düşündüğünüz gibi oyuncak falan olmam tabiki
Hem maddi hem manevi tazminat dedi bana aynen böyle avukat demiş sözde onu geçtim dava bu kolay değil masrafı çokmuş değmez bile eminim bunu düşünür belkitazmınattan bahsedıyorsanız yalan soylemışler bu sebepten tazmınat davası açılmaz....
Savcıya şikayet eder Savcı gerek görurse davayı açar ( tazmınat degıl ceza davası)
Bakın ben o kelimeyi dedikten sonra dava acıcam dedi ve avukatı aramış sonra beni aradı konuştum avukatla maddi tazminat 30.000 isticekmiş dedi bende özür diledim kapattı bunların hepsi yani tartışmada avukatı aramakta 10 dk içinde oldu başkada konuşmadık anlatabildim mi ?e 30.000 muhabbeti hangi ara çıktı hangi avukat ne zaman sen dün dava açıcakmış diye konu açtın 30.000 muhabbetiş yoktu ben mi okumayı unuttum yoksa gözümden mi kaçtı..sen yazmıyorsunda bu adam durmadansana ben sana dava açıcam işte sonra avukat 30.000 dedi gibi şeyler mi yazıyor ,,
soru bir bu muhabbet dün olmadı mı
2sana dava açacağını dün söylemedi mi
30.000 lira alabileceğini ne zaman öğrenmiş avukattan
4 bu üçü bir çelişki değil mi sence de .
hali hazırda avukat mı bekletiyormuş telefonun öbür ucunda neden ısrarla doğru olduğuna inanmak istiyorsun canım..zaten dün olsa pazar önceki gün cumartesi baro arkadaşın emrine amade mi bekliyormuş..son kez söylüyorum ipleme yalan bir de özür dilemişsin o seni ve diğer kadınları o*bu sınıfına dahil ederken korkmamış mı? dert etmeBakın ben o kelimeyi dedikten sonra dava acıcam dedi ve avukatı aramış sonra beni aradı konuştum avukatla maddi tazminat 30.000 isticekmiş dedi bende özür diledim kapattı bunların hepsi yani tartışmada avukatı aramakta 10 dk içinde oldu başkada konuşmadık anlatabildim mi ?
Her kız öyledir derken çok kızdım zaten sadece ayıp ediyosun dedim anlamadı üstüme gelince ağzımdan çıktı işte bide avukat aile avukatıymış öyle dedi inanmıyorum aslında avukatın söylediği rakamdan belliydi zaten her nolursa olsun sırf bu iki harf için dava açabilir derdim tazminat değil ben hayatımda adliyeye girmedim dahahali hazırda avukat mı bekletiyormuş telefonun öbür ucunda neden ısrarla doğru olduğuna inanmak istiyorsun canım..zaten dün olsa pazar önceki gün cumartesi baro arkadaşın emrine amade mi bekliyormuş..son kez söylüyorum ipleme yalan bir de özür dilemişsin o seni ve diğer kadınları o*bu sınıfına dahil ederken korkmamış mı? dert etme
Avukat beni aramadı o avukatı aramış bana söylüyor işte avukat böyle böyle dedi diyesağlam korkutmuş sizi, ağzı laf yapan bir arkadaşınız yada gerçekten avukat olan bir arkadaşını aratmış olabilir.
Ayrıca iş yasal boyuta taşınacaksa dakikasında avukat arayıp sana şu kadar tazminat davası açılacak denmez.
Adam sana özür diletmek için ayak yapmış, sende yemişsin.Avukat beni aramadı o avukatı aramış bana söylüyor işte avukat böyle böyle dedi diye
O anki panikle napcağımı bilemedim işte sorcak kimsem de yoktuAdam sana özür diletmek için ayak yapmış, sende yemişsin.
kimse mahkemelerde bunun için uğraşmaz, ses kaydı resmi delil değildir, eğer ses kaydı verirse kendi de suçlu duruma düşer, kafanı takma yanız bir daha arama, kahveni iç keyfine bakArkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
o şekilde yazdıysan yırtarsın zatenSadece o.ç yazdım sonunda gülücük koydum hatta öyle hararetle edilmiş bi kelime değildi dava açsa bile tahrik edici konuşan oydu bide ayrıca ben defalarca özür diledim
evet canım .seni kandırmış inanma takma kafana.yazışmayıda kes.hiç cvp vermeAyy valla mı ohh ya yalan söylemiş bana demk ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?