Salla canım inanma ..Tazminat falan diyerek beni korkutuyor galiba rahatlamak istiyorum ama içim içimi yiyiyor
Hakaretvari konuştu zaten bende sadece o.ç sn o zmn dedim sadece bu iki harfle ortalığı ayağa kaldırır mı kiKorkutmaya calisiyor.banada bu kk dan efelik yapiyordu bir iki kisi.guya hakaret etmisim ki oyle birsey yoktu.bekliyorum hala mahkeme celpini.mahkemelerin isi gucu yok sizle mi ugrasicaklar.canim korkutmaya calisiyor akıllı seni.muhattab olma birdaha.zaten oda sana hakaret etmis.
Özür diledim zaten sonrada konu kapandı bunu koz olarak ilerde kullanabilir mi bana istediğin hakareti et diyo bideOlabilir sorun değil zaten o sana blöf yapıyo amaç onu yıldırmak dava açılmaya kalırsa iş zaten ceza almazsın ortada küfür yok hakime konu uzamasın diye özür dikedim ama küfür etmemiştim diyebilirsin eğer o çocuk sana tekrar tehditler savurursa o.ç kelimesi küfür değil cezası yok herşeyin kısaltması olabilir de bak asenaya biri yazmış o.ç diye oda davacı olmuşifadesi alınıp bırakıldı adam
Dava açılıp açılmadığını öğrenemez miyim ki bi şekilde illa kağıt mı gelmesi lazımYapacak birsey yok olan olmuş artık o insanı aramayi mesajlasmayi kesin o atarsada cvp yazmayın en azından işler o noktaya gelirse dersiniz beni rahatsız ediyordu seninde aradigin kayıtlarinda çıkarsa adamın dediği iyice pekisecek böyle şeyleri 118 dende öğrenemezsin emin olmak için bekleyecen
Bide maddi manevi tazminat diyormuş avukat yaoç. konusundan avukatlara ekmek çıkmaz.
Ya bir halt edemezz....nette herkes birbirine birseyler diyir...Dava açılıp açılmadığını öğrenemez miyim ki bi şekilde illa kağıt mı gelmesi lazım
kim diyor bakmaz diye allahaşkına .İnternet ortamında küfür ve hakaret içeren bir şey olduğunda gidersiniz savcılığa bir suç duyurusunda bulunursunuz savcı bakmam mı diyecek ki bu şahıs bence yapmaz ama yapanlar o kadar çok ki .Bu süreç 2 ayı bulabilir .Telekominikasyon kurumu ile yazışmalar adres tespiti vs. Savcı şöyle konulara bakmaz bazı salak kadınlar kocam beni internetten biri ile aldatıyor filan diye gidiyorlar elbette bakmaz ama yazılı bir şey var ise ortada site belli ise mail adresi belli ise hiç bir savcı bakmam demez haberiniz olsun .Ciddi misiniz ya o kadar büyür mü bazı arkadaşlar savcılık bakmaz diyor kafam karıştı iyice
Whatsapptan konuştuk zaten tüm konuşmalar normaldi sonra birden hakaretvari bi şeklde konuşmaya başlayınca tutamadım kendimi tahrik var aslında bi nevi avukat maddi 30 bin isteriz diyomuş hem maddi hem manevi tazminattan bahsediyor ne kadar doğru bilemiyorum özür diledim zaten genede şikayet ederse benim hiç söz hakkım olamaz mıkim diyor bakmaz diye allahaşkına .İnternet ortamında küfür ve hakaret içeren bir şey olduğunda gidersiniz savcılığa bir suç duyurusunda bulunursunuz savcı bakmam mı diyecek ki bu şahıs bence yapmaz ama yapanlar o kadar çok ki .Bu süreç 2 ayı bulabilir .Telekominikasyon kurumu ile yazışmalar adres tespiti vs. Savcı şöyle konulara bakmaz bazı salak kadınlar kocam beni internetten biri ile aldatıyor filan diye gidiyorlar elbette bakmaz ama yazılı bir şey var ise ortada site belli ise mail adresi belli ise hiç bir savcı bakmam demez haberiniz olsun .
maddi tazminat öyle her isteyene istediği kadar verilmez .Benim maaşım 800 TL ise neyine verecek hakim 30000 TL . Buk üstüste seni taciz eden aramalar yapıyorsa bu da tacize giriyor sen ona seni dava ederim de .Hiç cevap verme ve onu arama sakınWhatsapptan konuştuk zaten tüm konuşmalar normaldi sonra birden hakaretvari bi şeklde konuşmaya başlayınca tutamadım kendimi tahrik var aslında bi nevi avukat maddi 30 bin isteriz diyomuş hem maddi hem manevi tazminattan bahsediyor ne kadar doğru bilemiyorum özür diledim zaten genede şikayet ederse benim hiç söz hakkım olamaz mı
Whatsapptan konuştuk zaten tüm konuşmalar normaldi sonra birden hakaretvari bi şeklde konuşmaya başlayınca tutamadım kendimi tahrik var aslında bi nevi avukat maddi 30 bin isteriz diyomuş hem maddi hem manevi tazminattan bahsediyor ne kadar doğru bilemiyorum özür diledim zaten genede şikayet ederse benim hiç söz hakkım olamaz mı
yazılı olduğu için şikayet olduğu durumda dikkate alınır.. kanıt var çünkü elinde. ses kaydı kanıt sayılmıyor ancak görüntülü video olması lzım diye biliyorum... bazı arkadaşların dediği gibi ben de seni dava edeceğim diye korkutabilirsin bir daha da güvenmediğim kimselerle yazışma seni tahrik eden olursa da cevap vermeden direk sil gitsin neden muattap bile oluyorsun kiCiddi misiniz ya o kadar büyür mü bazı arkadaşlar savcılık bakmaz diyor kafam karıştı iyice
Bana yardım eden yorum yazan herkese tşk ettim zaten kime ne ayıp yapmışım ? Bazı arkadaşlar sorun olur bazıları olmaz diyor kafam karışıyor nedir sizi sıkan bu kadar ? Ben kimseye terbiyesizlik yapmadım yorum yazan herkesle düşüncemi paylaşıp fikirler ediniyorum bu benim konum düşüncelerini belirten herkese saygım sonsuz konum sıktıysa başka konulara göz atabilirsiniz tşk ederm.Ya arkadaşım tamam paniksiniz de geceden beri kaç kişi yazdı... Hadi bizi bırakın, bizzat avukat üyeler geldi yazdı, uzun uzun açıkladı.
Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Ayıptır size bu kadar vakit ayıran insanlara ya, madem dinlemiyorsunuz veya madem inanmıyorsunuz...
İki-üç avukat üye defalarca maddi tazminat olamayacağını, 30 bin liranın gerçekçi olmayacağını, şikayet ederse ne yapacağınızı yazdı. Siz kaale bile almıyorsunuz bu kadar yardım eden insanı.
Cezanın hafif olcağını düşünüyorum bende avukatla konuşup hem maddi hem manevi dava açacağına pek inanmadım. Küçükte olsa bu insanı oyalamaz mı basit değildir sanırım bu kadar whatsapp görüşmelerini alıp dava açmak zordur galiba uğraşmaz diye düşünüyorumyardım edeyım bılırkışı olarak ama 30 sayfayı okuyamadım tabıkı
yazışmalar varsa tehdıt hakaret vs varsa savcılığa suç duyurusunda bulunabılır.sizde varsa sızde bulunabılırsınız.ses kayıtlarını önemsemez Hakımler delıl nıtelığınde değıldırler. eger dedıgın gbı hakaret tehdıt vs vs varsa davada edılırsenız nolur dersenız hafıf bır para cezası alırsınız
Cezanın hafif olcağını düşünüyorum bende avukatla konuşup hem maddi hem manevi dava açacağına pek inanmadım. Küçükte olsa bu insanı oyalamaz mı basit değildir sanırım bu kadar whatsapp görüşmelerini alıp dava açmak zordur galiba uğraşmaz diye düşünüyorum
İnanın saniyeler içinde oldu tartışma ne yazdığımızı idrak bile edemedimyazılı olduğu için şikayet olduğu durumda dikkate alınır.. kanıt var çünkü elinde. ses kaydı kanıt sayılmıyor ancak görüntülü video olması lzım diye biliyorum... bazı arkadaşların dediği gibi ben de seni dava edeceğim diye korkutabilirsin bir daha da güvenmediğim kimselerle yazışma seni tahrik eden olursa da cevap vermeden direk sil gitsin neden muattap bile oluyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?