Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

Hakaretvari konuştu zaten bende sadece o.ç sn o zmn dedim sadece bu iki harfle ortalığı ayağa kaldırır mı ki

Özür diledim zaten sonrada konu kapandı bunu koz olarak ilerde kullanabilir mi bana istediğin hakareti et diyo bide

Dava açılıp açılmadığını öğrenemez miyim ki bi şekilde illa kağıt mı gelmesi lazım

Hiç korkma.
Ne öyle bir dava açabilir, ne de sonuç alabilir.
Kaldı ki gsm üzerinden olsun, bilgisayar üzerinden olsun öyle kayıt kuyut bulup da kullanmak yasal olarak çok kolay bir şey değil zaten. Korkutmak için yapıyor belli ki, aldırma. :)

Hiç tanımadağınız yanlızca telefondan görüştüğünüz bir kişi sizin eski erkek arkadaşlarınıza kadar nerden biliyor. Birde ailenizden bu kadar korkuyorsanız onları kızdıracak şeyler yapmamaya çalışın hiç tanımadığnıız insanlarla yazışmak küfürleşmek gibi yada resimlerden bahsediyorsunuz netür resimler bilemiyorum ama böyle işlere girmeye ne gerek var..

Konunuza gelince şikayet ederse evet canınızı sıkacak gelişmeler olur ama şikayet etmeyeceğine eminim...

Ciddi misiniz ya o kadar büyür mü bazı arkadaşlar savcılık bakmaz diyor kafam karıştı iyice
kim diyor bakmaz diye allahaşkına .İnternet ortamında küfür ve hakaret içeren bir şey olduğunda gidersiniz savcılığa bir suç duyurusunda bulunursunuz savcı bakmam mı diyecek ki bu şahıs bence yapmaz ama yapanlar o kadar çok ki .Bu süreç 2 ayı bulabilir .Telekominikasyon kurumu ile yazışmalar adres tespiti vs. Savcı şöyle konulara bakmaz bazı salak kadınlar kocam beni internetten biri ile aldatıyor filan diye gidiyorlar elbette bakmaz ama yazılı bir şey var ise ortada site belli ise mail adresi belli ise hiç bir savcı bakmam demez haberiniz olsun .

Whatsapptan konuştuk zaten tüm konuşmalar normaldi sonra birden hakaretvari bi şeklde konuşmaya başlayınca tutamadım kendimi tahrik var aslında bi nevi avukat maddi 30 bin isteriz diyomuş hem maddi hem manevi tazminattan bahsediyor ne kadar doğru bilemiyorum özür diledim zaten genede şikayet ederse benim hiç söz hakkım olamaz mı

bak güzel kardeşim internette olsun telefonda olsun yüzyüze olsun mektupla olsun kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkın yoktur .İnternet ortamındayım diye salak salak konuşan insanlardan olma öyle salaklardan da akıl alma .Senin anlattığın tipte adamlar bir şey yapmaz muhtemelen ama birine denk gelirsiniz hayatınızı zindan eder .Ağzını tutamayan cezasını çeker kardeşim .Whatsap kayıtları facebook kayıtları twitter kayıtları IP kayıtları öyle güzel çektiriliyorki şaşar kalırsın .Silinen içerikler bile bulunuyor .Akıllı ol

maddi tazminat öyle her isteyene istediği kadar verilmez .Benim maaşım 800 TL ise neyine verecek hakim 30000 TL . Buk üstüste seni taciz eden aramalar yapıyorsa bu da tacize giriyor sen ona seni dava ederim de .Hiç cevap verme ve onu arama sakın

Ya arkadaşım tamam paniksiniz de geceden beri kaç kişi yazdı... Hadi bizi bırakın, bizzat avukat üyeler geldi yazdı, uzun uzun açıkladı.
Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Ayıptır size bu kadar vakit ayıran insanlara ya, madem dinlemiyorsunuz veya madem inanmıyorsunuz...

İki-üç avukat üye defalarca maddi tazminat olamayacağını, 30 bin liranın gerçekçi olmayacağını, şikayet ederse ne yapacağınızı yazdı. Siz kaale bile almıyorsunuz bu kadar yardım eden insanı.

Ciddi misiniz ya o kadar büyür mü bazı arkadaşlar savcılık bakmaz diyor kafam karıştı iyice
yazılı olduğu için şikayet olduğu durumda dikkate alınır.. kanıt var çünkü elinde. ses kaydı kanıt sayılmıyor ancak görüntülü video olması lzım diye biliyorum... bazı arkadaşların dediği gibi ben de seni dava edeceğim diye korkutabilirsin bir daha da güvenmediğim kimselerle yazışma seni tahrik eden olursa da cevap vermeden direk sil gitsin neden muattap bile oluyorsun ki

yardım edeyım bılırkışı olarak ama 30 sayfayı okuyamadım tabıkı
yazışmalar varsa tehdıt hakaret vs varsa savcılığa suç duyurusunda bulunabılır.sizde varsa sızde bulunabılırsınız.ses kayıtlarını önemsemez Hakımler delıl nıtelığınde değıldırler. eger dedıgın gbı hakaret tehdıt vs vs varsa davada edılırsenız nolur dersenız hafıf bır para cezası alırsınız

Bana yardım eden yorum yazan herkese tşk ettim zaten kime ne ayıp yapmışım ? Bazı arkadaşlar sorun olur bazıları olmaz diyor kafam karışıyor nedir sizi sıkan bu kadar ? Ben kimseye terbiyesizlik yapmadım yorum yazan herkesle düşüncemi paylaşıp fikirler ediniyorum bu benim konum düşüncelerini belirten herkese saygım sonsuz konum sıktıysa başka konulara göz atabilirsiniz tşk ederm.

Cezanın hafif olcağını düşünüyorum bende avukatla konuşup hem maddi hem manevi dava açacağına pek inanmadım. Küçükte olsa bu insanı oyalamaz mı basit değildir sanırım bu kadar whatsapp görüşmelerini alıp dava açmak zordur galiba uğraşmaz diye düşünüyorum

tazmınattan bahsedıyorsanız yalan soylemışler bu sebepten tazmınat davası açılmaz....
Savcıya şikayet eder Savcı gerek görurse davayı açar ( tazmınat degıl ceza davası)

İnanın saniyeler içinde oldu tartışma ne yazdığımızı idrak bile edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…