- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
Yaa kayit ediliyor esim bir kere kayit etmisti google playdan indirmisti konusurken ses kaydi diye bisey olabiliyor yani..Mesajla mı yazdın? Yoksa konuşurken mi? Konuşurkense ispat falan edemez, yukarda da birisi yazmış, kayıt edilmiyor ki tel konuşmalarımız. O yüzden hiçbir şey olmaz.
Ben de vakt-i zamanında eski erkek arkadaşımın mail şifresini açıp değiştirmiştim, o da gidip savcılığa vermiş dolandırılmaktan korktuğu için, sonra da ben olduğumu öğrenince şikayetini geri aldı ama kamu davasına döndü. Şikayetçi olmadığı için de savcılık takipsizlik vermiş. İfademi bile almadılar, ama yusuf yusuf olmuştum o süreçte.
mesajla yazdım zaten çıktısını alcam savcılığa vercem diyo sadece o.ç dedim baska bişi demedim
Canım daha ne diyeceksin yamesajla yazdım zaten çıktısını alcam savcılığa vercem diyo sadece o.ç dedim baska bişi demedim
Ilk suçun olacağı için birşey olmaz, tabi bundan sonrası için kelimelerini iyi seç, mesajla sayma enazındanArkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
Kendin özellikle kayıt edersen olur tabii. Ama resmi makamlar ve gsm şirketleri tarafından bir kayıt olmuyor. Yoksa hangi birini kayıt edecekler.Yaa kayit ediliyor esim bir kere kayit etmisti google playdan indirmisti konusurken ses kaydi diye bisey olabiliyor yani..
Evet kendim kayot ederim telden biriyle konusurken sesini ama resmi makamlar yokKendin özellikle kayıt edersen olur tabii. Ama resmi makamlar ve gsm şirketleri tarafından bir kayıt olmuyor. Yoksa hangi birini kayıt edecekler.
bu arada mahkemeye vermesi dava açması için ev adresini kapı numarana kadar bilmesi gerekiyor
belki bilmiyordur da için rahatlar diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?