Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

Mahkemelerin derdi yok o kadar cinayet,tecavüz,kayıp,siyasi suçlar,hırsızlık vs varken bir o..ç demekle uğraşmaz bukadar önemsemeyelim kendimizi:)

Artık ses kayıtları bile tek başına çok şey ifade etmiyor mahkemelerde

Bak canim bu olayi ben birebir yasadim. Kaynanam sürekli msjla bana hakaret ve tehtidde bulunuyordu bende dayanamadim cvp yazdim ona ayni dilden. Kadin gitmiş şikayetçi olmuş benim msjlari delil göstererek bende msjlarin bir kismini silmistim bir kismida duruyordu.ama suclu bulundum hem de elimde msjlar varken saatine tarihine bakmadilar bilehhakkimda daha önceden yasadigim hukuksal bir şey ol.adigi içinceza almadim ama ssonuç olarak haksiz duruma düştüm hakliyken ben hukugumuza ve adaletimize inanmıyorum isterse o da şikayetçi olup seninle ugrasabilir.

bu arada mahkemeye vermesi dava açması için ev adresini kapı numarana kadar bilmesi gerekiyor
belki bilmiyordur da için rahatlar diye dedim

Yaa kayit ediliyor esim bir kere kayit etmisti google playdan indirmisti konusurken ses kaydi diye bisey olabiliyor yani..

mesajla yazdım zaten çıktısını alcam savcılığa vercem diyo sadece o.ç dedim baska bişi demedim

Yapamaaz. Rahat ol ve onun istediği gibi korkutmasına izin verme.

Ayrıca sürekli yazıp durma bence şu küfrü. Her sayfada her yorumunda bu iğrenç kelime yazıyor.

pardon canm ben msaj yazdin zannetim ondan dava acabilir dedim ama yinede belli olmaz benim tanidigim birisi mesjla kufur yazmisdi avukat birine adam buna dava acdi kadini surundurdu mahkeme karakollarda hala hapisde kadin.sozlu soyledinse korkma ama yine de ustune gitme yapamazsin diye damarina basma burasi turkiye biliyosun.sana santaj yaparak istekde bulunabilir dikkat er

Dava açarsa açsın.Sen durumu anlatırsın .Tüm kızlar o. dedi dersin.Onun annesi de kadın olduğu için o.ç dediğini söyler hakaret etmediğini normal bir konuşma olduğunu soylersin

Son düzenleme:
Ilk suçun olacağı için birşey olmaz, tabi bundan sonrası için kelimelerini iyi seç, mesajla sayma enazından

Yaa kayit ediliyor esim bir kere kayit etmisti google playdan indirmisti konusurken ses kaydi diye bisey olabiliyor yani..
Kendin özellikle kayıt edersen olur tabii. Ama resmi makamlar ve gsm şirketleri tarafından bir kayıt olmuyor. Yoksa hangi birini kayıt edecekler.

Hiçbir şey olmaz. Nasıl bir insan olduğu ortada. Bence o bugüne kadar çok laf yemistir, hangi birine dava açacak ? Ama sende böyle insanlarla arkadaşlık etme. Engelle numarasını, konuşma birdaha. Mesajına da cevap verme. Bitti gitti

canım geçen sene kızın biri bana hakaret içirikli bir cümle yazıp msjla yolladı neymiş sevgilisi arkadaşımmış yanlış anlamış falan. her neyse bu tür selerden nefret eden bri oldgm halde o haketmediğim hakaret dolu msj için cvp dahi vermeden kalkıp soluğu savcıllıkta aldm ve mahkemeye verdim kız defalarca özür dilerdi ama okdr basit değildi yok öyle hakaret bikaç kere duruşma oldu ben sadecw birine katılabildm o başka ilde olduğu halde çağırmşlar hatta birine üst üste gtmemş çevirme olmş derken sonuç almadan suç duyurumdan vazgeçtm. demek istediğim her türlü sikayetle ilgileniyorlar ama görüştüğün çocuk imayı kendi yapmış sende ona de ki bende seni şikayet ederim resmen önce sen dedin ima ettm et bakalm kim suçlu çkyo de. zaten seni korkutuyodr sakın korktgnu belli etme. telefon üzerinden hakkında dava açılıp açılmadgını da öğreneblyosn ha öğrenemezsen bir avukatn bürosna gidip yardm da alablrsn para istemez birsey sorcktm dersn. bende savclktan önce yanna gdp napablrm avukatta tutmak istyorm ddgmde bana yol gösterdi para da almadı. ha son bir tavsiye kendn hakkında kimseyi bole konstrma olelerini hayatnda tutma bna o kelimeleri kullnck insanın vay haline .. doğru insanı hiç bir rüzgar deviremez korkma bence

Hicbir sey olmaz korkma...
Boyle sacma sapan insanlarla da muhatap olma...

Kendin özellikle kayıt edersen olur tabii. Ama resmi makamlar ve gsm şirketleri tarafından bir kayıt olmuyor. Yoksa hangi birini kayıt edecekler.
Evet kendim kayot ederim telden biriyle konusurken sesini ama resmi makamlar yok

İnşaallah uğraşmaz diyelim yoksa kızların dediği gibi okadar da basit birsey değil örnek vereyim iki kız öğrenci aynı evde kalıyor teki radyoyu bozuyor tabi yanlislikla diğeri mesaj atıyor "aksama o radyo tamir edilecek yoksa görürsün " arkadaşı anlık öfke ile şikayet etti. sonuç: kız ağır cezada yargılandı cezada aldı şikayetci taraf bile inanamadı ki kız hamile karnı burnunda işin içinde kaba kuvvet bile yoktu vs. Vs. Yani sonuç arkadaşınızin insiyatifinde olan bir durum

bu arada mahkemeye vermesi dava açması için ev adresini kapı numarana kadar bilmesi gerekiyor
belki bilmiyordur da için rahatlar diye dedim

TC numarası ile adres tespit edilir, müştekinin şüphelinin adresini bilmesine gerek yok. telefon kayıtları istendiğinde konu sahibi adına kayıtlıysa kimlik bilgileri çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…