WhatsApp grubu gibi mi? İndirdiğiniz uygulama tam olarak nasıl bir şey? Beni çokta samimi olmadığım birisi eklese bende kabul etmem. Ne konuşacağız kiBende sınıftan 5 kişiye de yazdım yeni bir uygulama indirdim konuşmak istersen seni ekleyeyim diye,
Evet whatsapp gibi, okulda da soğuklardı ama son dönem bazılarıWhatsApp grubu gibi mi? İndirdiğiniz uygulama tam olarak nasıl bir şey? Beni çokta samimi olmadığım birisi eklese bende kabul etmem. Ne konuşacağız ki
Haklısınız, konuşmak istememesi onun en doğal hakkı ona tamam dedim ama birkaç kişi de böyle davranınca da onlara da tamam dedim, eskiden arkamdan konuşulanları bildikleri için ondan mı böyleler diye düşündümSosyal medya ortamını ve bu yöntemle arkadaşlarımla iletişim kurmaya itibar etmiyorum yüzden bu konunun sizi rahatsız etmesini anlamlandıramadığımdan yorum yapmayacağım.
Üniversite arkadaşlıkları zamanla sona eriyor geriye sadece çok yakın oldukların kalıyor. Bu ayıklanma ortalama üç yıl sürüyor. Siz de bunu yaşıyorsunuz.
Haklısınız aslında, eski yaşadıklarım aklıma gelince geçmişimden dolayı mı diye düşündümOkulunuz bitmiş artık.Hepiniz başka hayatlardasınız ve ortak noktanız kalmamış.Bu sebeple ortada hiçbir neden yokken sizinle görüşmek istemeyebilirler.Bence gayet doğal.
Kaldı ki geçen gün ünv zamanında 7/24 evlerinden çıkmadığım bir kız arkadaşımla buluştum uzun aralardan sonra ve inanın yarım saat sonra kalkmak istedim o kdar sıkıldım ki.Çünkü artık paylaştığımız birşey yok.Yolumuz ve yaşadıklarımız ayrı.Yani çok kafanıza takacağınız birşey değil bana göre
Siz o konuda hassas olduğunuz için doğal olarak o gelmiş aklınıza.Zannediyorsunuz ki hepsi bunu düşünüyor.Haklısınız aslında, eski yaşadıklarım aklıma gelince geçmişimden dolayı mı diye düşündüm
Neden düşünüp canınızı sıkıyorsunuz ki, insanların düşüncelerini önemsememeyi ögrenmek lazım.Merhaba, son zamanlarda canım çok sıkkın, çok sevdiğim bir dostum öldü son zamanlarda ve yeni barışmıştık bir de etkisinden yeni çıkıyorum bu olayın zaten, yeni instagram açtım ve kimseyle aramda kırgınlık olmasın diye bana büyük bir kötülüğü olmayan kız arkadaşlarımla barıştık birbirimizin numarasını aldık.
Bende sınıftan 5 kişiye de yazdım yeni bir uygulama indirdim konuşmak istersen seni ekleyeyim diye, birisi erkekti ve bana; teşekkür ederim ama konuşacak bir şeyimiz yok dedi ve şok oldum ve bende tamam dedim, 2 kişi de; ben o uygulamayı kullanmıyorum dedi bende tamam dedim, diğeri de görüldü attı bir şey demeden ve paylaştığım gönderiyi beğendi. Birisi de beni engelledi. Bazıları isteğimi kabul etmedi bile.
Bu kişilerle bir sorunum da yoktu açıkçası.
Akşam instagramda bir fotoğraf paylaştım bu kişilerden ikisi beğendi.
Bir de bunlar benim üniversiteden eskiden birini sevdiğimi biliyorlardı ve bu kişiyi artık kesinlikle sevmiyorum, okul dönemimde hep arkamdan konuşmuş ve ben bunu okul biterken öğrendim, ve benle de ilgileniyormuş gibi konuştu buluşalım gezelim yanıma gelmiyorsun ki dedi hep ve bu sırada arkamdan yapıştı bu kız ya dedi, bende sosyal fobi vardı gidemiyordum pek onun yanına, sevdiğimi söyleyince reddetti 2.5 sene ama yine gezmek istedi gezmedim bir kez cafeye gittim, sonraki zamanlarda cinsellik istedi diktirelim dedi kabul etmedim ve birkaç gün önce ortak bir arkadaştan öğrendim sevgililerinden de cinsellik istemiş ve ayrılmışlar.
Burda eski konumda detaylıca anlatmıştım bu durumu. Korona olunca saçma sapan davranıp ona mesaj atmıştım çokta pişman oldum zaten, burdan bazıları beni yapışkan olarak gördü belki de ama emin olun yapışkan biri değilim, karşımdaki bana yazmasa uzun süre rahatsız edecek bir insan asla değilim kendi yoluma bakarım ve kendi yoluma da bakıyorum zaten şu anda ve bu kişiyle de konuşmuyorum zaten şu anda uzun zamandır.
Bu 4 kişi de onun benim arkamdan yapıştı dediğini biliyorlar ve benim arkamdan daha neler dedildiyse eğer, ki birkaç bir şey daha demiş öğrendim yapıştı tarzında bir şeyler daha demiş sanki tek yazan benim o hiç bana yazmamış gibi, bana soğuk davranıyorlar, diğerleri de öyle gerçi, ama iyi olanlarda var arada bana, çok fazla bir yakınlığım yoktu bundan dolayı mı diye düşündüm ama sonra gördüm ki birisi de benim gibiydi ona öyle değiller. Konuşmuyorlar ama bir şey paylaşsam beğeniyorlar bazıları.
Sizce instagramımı silip kimseyle bir daha konuşmasam mı, zaten bana iyi olanların numarası bende var, onlarla ilgili ne görsem ve ben ne paylaşsam bana yapışkan gözüyle mi bakıyorlar diye düşünüyorum öyle olmadığım halde,
Sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum? Okul biteli 2 sene oldu. Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
İnsanları bu kadar önemsemeMerhaba, son zamanlarda canım çok sıkkın, çok sevdiğim bir dostum öldü son zamanlarda ve yeni barışmıştık bir de etkisinden yeni çıkıyorum bu olayın zaten, yeni instagram açtım ve kimseyle aramda kırgınlık olmasın diye bana büyük bir kötülüğü olmayan kız arkadaşlarımla barıştık birbirimizin numarasını aldık.
Bende sınıftan 5 kişiye de yazdım yeni bir uygulama indirdim konuşmak istersen seni ekleyeyim diye, birisi erkekti ve bana; teşekkür ederim ama konuşacak bir şeyimiz yok dedi ve şok oldum ve bende tamam dedim, 2 kişi de; ben o uygulamayı kullanmıyorum dedi bende tamam dedim, diğeri de görüldü attı bir şey demeden ve paylaştığım gönderiyi beğendi. Birisi de beni engelledi. Bazıları isteğimi kabul etmedi bile.
Bu kişilerle bir sorunum da yoktu açıkçası.
Akşam instagramda bir fotoğraf paylaştım bu kişilerden ikisi beğendi.
Bir de bunlar benim üniversiteden eskiden birini sevdiğimi biliyorlardı ve bu kişiyi artık kesinlikle sevmiyorum, okul dönemimde hep arkamdan konuşmuş ve ben bunu okul biterken öğrendim, ve benle de ilgileniyormuş gibi konuştu buluşalım gezelim yanıma gelmiyorsun ki dedi hep ve bu sırada arkamdan yapıştı bu kız ya dedi, bende sosyal fobi vardı gidemiyordum pek onun yanına, sevdiğimi söyleyince reddetti 2.5 sene ama yine gezmek istedi gezmedim bir kez cafeye gittim, sonraki zamanlarda cinsellik istedi diktirelim dedi kabul etmedim ve birkaç gün önce ortak bir arkadaştan öğrendim sevgililerinden de cinsellik istemiş ve ayrılmışlar.
Burda eski konumda detaylıca anlatmıştım bu durumu. Korona olunca saçma sapan davranıp ona mesaj atmıştım çokta pişman oldum zaten, burdan bazıları beni yapışkan olarak gördü belki de ama emin olun yapışkan biri değilim, karşımdaki bana yazmasa uzun süre rahatsız edecek bir insan asla değilim kendi yoluma bakarım ve kendi yoluma da bakıyorum zaten şu anda ve bu kişiyle de konuşmuyorum zaten şu anda uzun zamandır.
Bu 4 kişi de onun benim arkamdan yapıştı dediğini biliyorlar ve benim arkamdan daha neler dedildiyse eğer, ki birkaç bir şey daha demiş öğrendim yapıştı tarzında bir şeyler daha demiş sanki tek yazan benim o hiç bana yazmamış gibi, bana soğuk davranıyorlar, diğerleri de öyle gerçi, ama iyi olanlarda var arada bana, çok fazla bir yakınlığım yoktu bundan dolayı mı diye düşündüm ama sonra gördüm ki birisi de benim gibiydi ona öyle değiller. Konuşmuyorlar ama bir şey paylaşsam beğeniyorlar bazıları.
Sizce instagramımı silip kimseyle bir daha konuşmasam mı, zaten bana iyi olanların numarası bende var, onlarla ilgili ne görsem ve ben ne paylaşsam bana yapışkan gözüyle mi bakıyorlar diye düşünüyorum öyle olmadığım halde,
Sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum? Okul biteli 2 sene oldu. Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Haklısınız konuşmak istemedikleri belli,Bana da yakınım olmayan ,hatta uzun zamandır gorusmedigim biri 'uygulama indirdim,konusalim' dese görüldü atardım heralde.
Yani ne alaka? Normalde konuşuyor muyuz da instagramdan konuşalım?
Şu WhatsApp silme muhabbeti vardı ya , dün telegram indirdim, baktım kabak gibi meydanda herkes, şu cevrimici, şu şu kadar önce aktifti falan...bir de birkaç kişi yazdı 'sen de mi buradasın?' diye, (sanırım bildirim gidiyor) 'evet ama sevmedim ya' dedim, uzatmadan. Hemen de sildim uygulamayı :)
Yani niye konuşayım ki laf olsun diye? Sevdiğim insanalrla zaten iletişimimi kopartmiyorum, yıllardır konuşmadığımin (ve bir akrabanın) yazması beni geriyor acikcasi.
Eğer sizigibi birkaç senedir konusmadigim bir arkadaşım yazsa 'ne alaka yaa' diye düşünürdüm ben de...
Yani eski sevgilinizin arkanızdan söyledikleriyle alakasi yoktur, kesinlikle sizinle konuşmak istememeleridir sebep. Boşuna kuruntu yapmayjn
Haklısınız duygusal biriyim maalesef zaten instagram açtığıma da pişman oldum yakin olduklarım az gerisiyle de bir yakınlığım yok sürekli gönderileri görüp duruyorumİnsanları bu kadar önemseme
En çok kendini önemse
Kimsenin peşine düşme
Duygularınla hareket etme sürekli.
Hepsi okuldaki kişiler hesabımda bilmiyorum boşuna açmış gibi hissediyorum zaten sosyal medyayı sevmiyordumTakıntı yapmışsın sanki. Hayır konuşsalar ne konuşmasalar ne? Kimseyi kafaya takacak kadar uzun değil hayat boşver isteyen istediğini düşünsün. Ayrıca 2 sene olmuş konuşmak istememeleri normal. Ne hesabını sil nede başka sohbet ortamı başlat herkes kendi halinde takılsın.
Haklısınız saçma davrandım arkadaşımın ölümünden sonra ekledim bazı kız arkadaşlarımı onlara da yazayım dedimSizi taniyor ve seviyor olsalar başkasinin lafiyla hareket etmezlerdi. Bu kişilerle zaten yakin bir arkadasliginiz hiç olmamiş sizin. Okul biteli 2 sene oldu diyorsunuz 2 senedir gorusuyor muydunuz ki bu kisilerle simdi cikip insta ekleyip normal arkadas gibi davranmalarini bekliyorsunuz.
Aynen haklısınız baya üzülmüştüm çünkü yaşadıklarımaSiz o konuda hassas olduğunuz için doğal olarak o gelmiş aklınıza.Zannediyorsunuz ki hepsi bunu düşünüyor.
O zaman kapatmayın.Hepsi okuldaki kişiler hesabımda bilmiyorum boşuna açmış gibi hissediyorum zaten sosyal medyayı sevmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?