çalışmadın herşeyi ben aldım
İnanın elimden geldiğince herşeyden kıstım doğalgazı bile fazla açmayıp hırkayla otururdum biraz paramız biriksin diye elime para geçtiğinde direk gider altın alırdım oğluma düğün yaparken borcumuz olmasın diye al yaptın şimdi düğünü dedi bana hep boşanmadan önce hep biriktirdiğim kıstığım için bile beni suçlu ilan ettiArttırmadınız, kısmadınız mı o eşyalar için? Bir yanda adamınız çalışırken siz 10. ayakkabıyı, 5. bileziği mi alıyordunuz? Muhtemelen siz de minimuma çektiniz kendinize alacaklarınızı, arttırmak için dışarıda bir yemeği bile talep etmediniz, kıyafeti ona göre joker seçtiniz-markadan düştünüz vb., her gün yemeği pişirdiniz, arttırdınız, temizlediniz vs.
Yiyen kadın olsanız, affedersiniz bk alınırdı o ev-eşya.
Hoş yiyebilirdiniz de, o da hakkınızdı, eştiniz.
Ben şuan mehir falan istemiyorum evi alarak zaten tüm hakkımı almış olduğumu düşünüyorum ama eski eş senin hakkın bu kadar değildi daha azıydı diyor hakkım sana haram olsun diyor sıkıntım buMehir istiyorsunuz ama mehir ve takilarla birlikte ev almissiniz, bosanirken de ev sizin olmuş zaten. Su durumda mehri de altinlari da almis oluyorsunuz.
Onlari eve vermeseydiniz suanda da eviniz olmayabilirdi, ya da bu degerde olmazdi.
Bilemedim, bana garip geldi isteginiz.
Biran önce anlaşmalı boşanmak isteyen oydu bende o zaman şartları ben sunarım dedim ve bunları sundum oda hemen bitmesi için kabul etti 1 hafta içinde boşandık Yıldırım boşanması oldu resmenAnlaşmalı boşanmayı kabul etmeseymiş o zaman. Ayrıca niye kendi hakkı görüyor? Mahkemede anlaşmasaymış orada söyleseymiş de siz de yemek/temizlik masraflarını aylık dökümle çıkarsaymışsınız... böyle saçma şey olur
o zaman mahkemede veya surec icinde itiraz edecekti.. siz de hakkinizi isteyecektiniz.. cekismeliye donseydi.. olmus bitmis sey icin helal haram konusmak ne kadar sacma. ilac icirip mi imza attirdiniz? akli basindaydi. imzalamasaydi.. kesin ve net sekilde cocuk harici konular icin asla benimle iletisime gecme diye uyarin.Ben şuan mehir falan istemiyorum evi alarak zaten tüm hakkımı almış olduğumu düşünüyorum ama eski eş senin hakkın bu kadar değildi daha azıydı diyor hakkım sana haram olsun diyor sıkıntım bu
Oğluna 5 aydır tek kuruş para vermiyor bugün sordum nafakayı ne zaman vericeksin diye daha gerekçeli boşanma kararı gelmedi diyor tam boşanmadan vermem diyor ama kendi çatal bıçak takımı istiyo. Asla üzülme yok ayrıldığımız için bizi bırakıp 1 sokak ötemizde oturan annesinin yanına gittiigneden iplige ne istiyorsa yazdirsaymis.. sonra anlasmali bosanip bosanamayacaginiza karar verirdiniz. kahve makinasini yazdirmayi bilmis ezik. catal bicak takiminin derdine duser mi bosanmis bir adam daha neler duyacagiz.. yuvan yikilmis bitmis gitmis.. sen catal bicak takimini istiyorsun.
Biran önce anlaşmalı boşanmak isteyen oydu bende o zaman şartları ben sunarım dedim ve bunları sundum oda hemen bitmesi için kabul etti 1 hafta içinde boşandık Yıldırım boşanması oldu resmen
Siz de hala hakkını yemiş oluyor miyim diyorsunuz.Oğluna 5 aydır tek kuruş para vermiyor bugün sordum nafakayı ne zaman vericeksin diye daha gerekçeli boşanma kararı gelmedi diyor tam boşanmadan vermem diyor ama kendi çatal bıçak takımı istiyo. Asla üzülme yok ayrıldığımız için bizi bırakıp 1 sokak ötemizde oturan annesinin yanına gitti
gerekceli karar aciklanmadan cocugun masraflari da askiya mi aliniyor? soke soke alin hakkinizi bu adamdan. kendi cocugunun iasesini sakiniyor magara adami. baska biri mi var niye jet hiziyla bosandi sizden?Oğluna 5 aydır tek kuruş para vermiyor bugün sordum nafakayı ne zaman vericeksin diye daha gerekçeli boşanma kararı gelmedi diyor tam boşanmadan vermem diyor ama kendi çatal bıçak takımı istiyo. Asla üzülme yok ayrıldığımız için bizi bırakıp 1 sokak ötemizde oturan annesinin yanına gitti
Çocuğun ihtiyaçları gerekçeli kararı bekliyor doğru... iyi baba da değil demek kiOğluna 5 aydır tek kuruş para vermiyor bugün sordum nafakayı ne zaman vericeksin diye daha gerekçeli boşanma kararı gelmedi diyor tam boşanmadan vermem diyor ama kendi çatal bıçak takımı istiyo. Asla üzülme yok ayrıldığımız için bizi bırakıp 1 sokak ötemizde oturan annesinin yanına gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?