Ha ortada aldatma varsa donuna kadar alacaksın. Ama seni ortada bıraktı falan ne demek, yasaklansın o zaman boşanmak... Sebepler önemli. Bir de adam çıcuğa zaten nafaka verecek, mahkeme kararı kesinleşince ödemediği ayları da ödemek zorunda kalmayacak mı...Bende çok şaşırarak okuyorum yorumları. Hic kimse durup dururken boşanmak istemez. Eş boşanmak isteyecek ve nedeni olmayacak öylemi bana hiç mantıklı gelmedi. Bence konu sahibi bizimle paylaşmak istemediği için bilmiyorum diyerek konuyu geçiştiriyor. Hiçbirsey yoksa bile demek ki mutsuzlarmış ve bitmiş.
Yinede ortak bir şekilde paylaştırmak gerekirdi. Konu sahibide kendinde huzursuzluk hissediyor ki buraya konu açmış.
Linçlere hazırım
Çocuklara kim bakiyorsa ev onda kalır. Ahlaken bu böyledir. Ben erkeğim diyen de böyle yapar. Senden boşanmak istiyorum ama zora düşmeni asla istemem çocuğumun annesinin deyip çıkar evden.evi bölüşürse kadınla çocuk yarı ev parasıyla ev falan da alamaz zaten. Erkegim deyip gezen adam da çocuğunun annesini zora düşürmez.Haksızlık yok bence. Adalet ve eşitlik aynı şeyler değildir.Sizin ev alip onun bir araba ve az bir altin alması banada adaletsiz gibi geldi. En azindan evi satıp yarı yarıya paylastirsaydiniz. Neden ayrilmak istedi bilmiyorum ama eski ese haksizlik olmus. 2 takım varsa birini verseniz nolur anlamadim ki neden bu kadar diretme. Mehrimi vermedi diyorsunuz ama kat kat almışsınız zaten herseyi
Nafaka konusuna cok hakim değilim ama evet ortada kalacak bir durum yok ki. Aldatma bile olmayabilir, konu sahibi hala hic bir kadınla görmedim duymadım diyor. Aldatsa zaten keşke daha da fazla alsaymışsın birde çatal bıçak mi istiyor utanmaz derdik hepimiz. Mutsuz bir birey var ve ayrılmış bu kadar ayrıca kala kala bir araba oda 70 bin yani belliki eski bir arabaya kalmis eski eşe.Ha ortada aldatma varsa donuna kadar alacaksın. Ama seni ortada bıraktı falan ne demek, yasaklansın o zaman boşanmak... Sebepler önemli. Bir de adam çıcuğa zaten nafaka verecek, mahkeme kararı kesinleşince ödemediği ayları da ödemek zorunda kalmayacak mı...
Kendi rızasıyla bırakmamış ki evi. Oyle olsa zaten şuan hiçbirimiz bunu konuşuyor olmazdık. Konu sahibide huzursuz ki konu açmışÇocuklara kim bakiyorsa ev onda kalır. Ahlaken bu böyledir. Ben erkeğim diyen de böyle yapar. Senden boşanmak istiyorum ama zora düşmeni asla istemem çocuğumun annesinin deyip çıkar evden.evi bölüşürse kadınla çocuk yarı ev parasıyla ev falan da alamaz zaten. Erkegim deyip gezen adam da çocuğunun annesini zora düşürmez.Haksızlık yok bence. Adalet ve eşitlik aynı şeyler değildir.
Ortada çocuğunu bile gözü görmeyen bir adam var. Kim olursa olsun çocuğuna acımayana ben acımam. Linç olarak kabul etmeyin bunu, burnuma iyi kokular gelmedi sadece.Bende çok şaşırarak okuyorum yorumları. Hic kimse durup dururken boşanmak istemez. Eş boşanmak isteyecek ve nedeni olmayacak öylemi bana hiç mantıklı gelmedi. Bence konu sahibi bizimle paylaşmak istemediği için bilmiyorum diyerek konuyu geçiştiriyor. Hiçbirsey yoksa bile demek ki mutsuzlarmış ve bitmiş.
Yinede ortak bir şekilde paylaştırmak gerekirdi. Konu sahibide kendinde huzursuzluk hissediyor ki buraya konu açmış.
Linçlere hazırım
O çalıştıysa siz de evi çekip çevirdiniz, siz birikim yapmak için nelerden kıstınıZ feragat ettiniz kim bilir, bu sizi her şeyin ortağı yapar. Yasa ortada, boşuna vicdan azabı çekmeyin. İstediği kadar zırvalasın, allahın öte dünyada hak helal heaabı yaparken onun lafına değil hesap defterine bakacaktır. Üzmeyin kendiniziBu kelimeyi eski eşim sürekli tekrar ediyor. 8 yıllık evliydik 5 yaşında çocuğumuz var. Ben mutlu evliliğim var sanarken bunu eski eş kişiside sürekli söylerken bi anda değişti ve ben ne olduğunu bile anlayamadan boşanmak istedi geçen ay boşandık.
Ben 320 bin liralık evi aldım eşyalarla birlikte 50 bin lirada ödenicek kredisi var onuda ben ödeyecem onada 70 bin liralık araba ve 35 bin liralık altın kaldı anlaşmalı boşandık bu arada.
Bana ne mehir verdi nede başka bişey düğünümde birsürü altın ve bileziğim vardı onlarıda ev alırken vermiştim avukatta onları ne için vermiş olursan ol şuan senin hakkın dedi oda bunu bildiği için mecbur kabul etti
Şuan hiçbişeyi kendine yediremiyor benim evde oturmamı evden eşya alamamasını falan çatal bıçak setlerimiz vardı 2 tane onların birini istiyo bende protokolde yazmayan hiçbişeyi sana veremem dedim onlar benim hakkım sen benim hakkımı yiyiyosun diyo sürekli. Kendi protokole kahve makinasını bile yazdırıp evden alan biri.
Bu durumda ben onun hakkını yemiş oluyormuyum bana sürekli hakkım haram olsun sana bugüne kadar üstünde ne emeğim varsa haram olsun diyo sen çalışmadın herşeyi ben aldım benim senin üstünde hakkım daha çok diyor.
Biran önce anlaşmalı boşanmak isteyen oydu bende o zaman şartları ben sunarım dedim ve bunları sundum oda hemen bitmesi için kabul etti 1 hafta içinde boşandık Yıldırım boşanması oldu resmen
Bende çok şaşırarak okuyorum yorumları. Hic kimse durup dururken boşanmak istemez. Eş boşanmak isteyecek ve nedeni olmayacak öylemi bana hiç mantıklı gelmedi. Bence konu sahibi bizimle paylaşmak istemediği için bilmiyorum diyerek konuyu geçiştiriyor. Hiçbirsey yoksa bile demek ki mutsuzlarmış ve bitmiş.
Linçlere hazırım
Üzerinize geçen fazladan para da çocuğunuzun hakkı diye düşünün, velayet sizde nafakayı da bir ay öderse üç ay ödemez zaten bu adam. Gerçekten vicdan sızlatacak bir durum yok
Zaten durduk yere ayrılmışsınız öyle yazmışsınız bu adamında yaptığı asla haklı bişey değil zaten ben haklıya hakkını veririm ama biz kadınlar olarak ne kadar sindirmesek de o insanım size karşı sevgisinin bitmesi de boşanmak için sebep olamaz mı hep aldatma hakaret şiddet bekliyoruz belki ama bide bi anda gerçekten. Dediğiniz gibi hiç bi sebep yokken bıraktıysa oda mutlu olduğu halde size birinin bi kötülüğü dokunmuş olmasın büyü gibi ??? Bazı arkadaşlar inanılıyordur ama o gerçekten var olan bişey ben inanıyorumAdil bir paylaşım olmadığının bende farkındayım o yüzden konu açtım zaten ama sonuç olarak evlilik birliğini elle tutulur bir sebep göstermeksizin bitiren o üstelik düğünde takılan altınlar ne sebeple bozdurulmuş olursa olsun kadına aittir diyor mahkeme dini olarakta düşününce beni bu hayatta çocuğumla ortada bırakmış olmuyormu ben belki bundan sonra ömrümü yanlız geçiricem onun yüzünden buda bir hakka girmek değilmi
Evet eski eşin hatası olması lazım ki malın büyük bölümü ona kalsın. Konu sahibide anlatmıyor ki, bilmiyorum deyirek geçiştiriyor. Bilsek ona göre yorumlar yapardıkYok niye linç edelim.
Şimdi buradaki tuhaflık aslında eski eşin bu şartları kabul etmesinde. Normalde en azından evin satılıp ikiye bölünmesi gerekir.
Eski eş elinde tapularla bir avukata danışsa o avukat bir seansta daha dengeli bir mal paylaşımı yapardı. Buna bile gidilmemiş.
Durum böyle olunca konu sahibinde değil de eski eşte bir sıkıntı olma ihtimali bana daha yüksek geliyor. Bazı rahatsızlıklarda hasta bir anda ani kararlar verebiliyor, tabi uzaktan çok farazi konuşuyoruz gerçeği bilemeyiz.
Konu sahibi ayrılma nedenini soylese keşke daha iyi yorumlar yazabilirdik. Çünkü illaki bir problem vardir kimse durup dururken ayrılmazOrtada çocuğunu bile gözü görmeyen bir adam var. Kim olursa olsun çocuğuna acımayana ben acımam. Linç olarak kabul etmeyin bunu, burnuma iyi kokular gelmedi sadece.
Çocuk sorumluluğunu kadına kilitleyip kaçıveriyorlar, ayda 500 TL + haftasonu avm gezisi ile baba oluveriyorlar, sanki kadınlar çocuğu babasının evinden getiriyor. Bu adam ise boşanmanın kesinleşmesini bekleyecek onu yapmak için bile. Çocuk konusundaki tutumu rezalet, ayrılık nedeni ne olursa olsun. Hakkım hakkım diye ağlayacakmış madem, çekişmeli boşansaymış, ne diye imza atmış. Birşeyler var bu işte.Konu sahibi ayrılma nedenini soylese keşke daha iyi yorumlar yazabilirdik. Çünkü illaki bir problem vardir kimse durup dururken ayrılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?