Hakkımı helal etmiyorum

Ha ortada aldatma varsa donuna kadar alacaksın. Ama seni ortada bıraktı falan ne demek, yasaklansın o zaman boşanmak... Sebepler önemli. Bir de adam çıcuğa zaten nafaka verecek, mahkeme kararı kesinleşince ödemediği ayları da ödemek zorunda kalmayacak mı...

Çocuklara kim bakiyorsa ev onda kalır. Ahlaken bu böyledir. Ben erkeğim diyen de böyle yapar. Senden boşanmak istiyorum ama zora düşmeni asla istemem çocuğumun annesinin deyip çıkar evden.evi bölüşürse kadınla çocuk yarı ev parasıyla ev falan da alamaz zaten. Erkegim deyip gezen adam da çocuğunun annesini zora düşürmez.Haksızlık yok bence. Adalet ve eşitlik aynı şeyler değildir.

Nafaka konusuna cok hakim değilim ama evet ortada kalacak bir durum yok ki. Aldatma bile olmayabilir, konu sahibi hala hic bir kadınla görmedim duymadım diyor. Aldatsa zaten keşke daha da fazla alsaymışsın birde çatal bıçak mi istiyor utanmaz derdik hepimiz. Mutsuz bir birey var ve ayrılmış bu kadar ayrıca kala kala bir araba oda 70 bin yani belliki eski bir arabaya kalmis eski eşe.

Kendi rızasıyla bırakmamış ki evi. Oyle olsa zaten şuan hiçbirimiz bunu konuşuyor olmazdık. Konu sahibide huzursuz ki konu açmış

Olması gereken bu hiç vicdan meselesi yapmayın. Boşanmak isteyen adam elbette evi düzeni olduğu gibi çocuklarına bırakıp çıkıp gitmeli. Ha çocuk olmasaydı evi satıp 2'ye bölmeniz daha uygun olurdu. Ama size değil birlikte yaptığınız çocuğa bırakmış evi. Oldu hem boşanmak istesin hem çocuğun tüm düzenini bozsun, yok öyle bir dünya.

Adam belli ki artik sizi sevmiyormus bosanmak istemis. Neden kusurlu olsun ki, cogu arkadasa katilmiyorum bu noktada. Ziynet esyalariyla ilgili durumlar degisti,sadece kadina ait takilar kadinin,para ve kadin sus esyasi olmayan altinlar erkege ait artik. Evin de tamamini almissiniz,fazla fazla hakkinizi almis oluyorsunuz. Adam catal bicak takimini istediyse verseydiniz,adam evdeki hakkini size vermis siz catal vermiyorsunuz komik geldi bana. Kadinlar bazen cok tarafli bakabiliyor olaylara

Ortada çocuğunu bile gözü görmeyen bir adam var. Kim olursa olsun çocuğuna acımayana ben acımam. Linç olarak kabul etmeyin bunu, burnuma iyi kokular gelmedi sadece.

O çalıştıysa siz de evi çekip çevirdiniz, siz birikim yapmak için nelerden kıstınıZ feragat ettiniz kim bilir, bu sizi her şeyin ortağı yapar. Yasa ortada, boşuna vicdan azabı çekmeyin. İstediği kadar zırvalasın, allahın öte dünyada hak helal heaabı yaparken onun lafına değil hesap defterine bakacaktır. Üzmeyin kendinizi

Biran önce anlaşmalı boşanmak isteyen oydu bende o zaman şartları ben sunarım dedim ve bunları sundum oda hemen bitmesi için kabul etti 1 hafta içinde boşandık Yıldırım boşanması oldu resmen

Tamam da anlaşmayı kabul eden o neyi şikayet ediyor? Kızacaksa kendisine kızsın.
Burada hep diyoruz boşanmayı avukatlarla yürütün haklarınızı bilin öyle anlaşın diye.

Evet evi alarak çok ciddi bir şekilde avantaja geçmişsiniz, hakkınızı fazlasıyla almışsınız. Boşanmayı siz istememişsiniz o istemiş, yıldırım boşanması olmuş.

Aile terapisi isteyebilirdi, evi geçici terkedebilirdi, en azından derdini anlatabilirdi. Şu anda bile tam olarak neden boşandığınızı bilmiyorsunuz.

Arabayı duvara sürüp sonra da niye motoru bozuldu diye şikayet etmeye benziyor bu.

Evet ev hanımlığı da değerlidir, kendinizi bir devreden çıkarın ev temizliği ve çocuk bakımı için sağlam maaş vermek gerekiyor. Maaşı yoksa hakkı hiç yoktur diye birşey yok.

Yok niye linç edelim.
Şimdi buradaki tuhaflık aslında eski eşin bu şartları kabul etmesinde. Normalde en azından evin satılıp ikiye bölünmesi gerekir.

Eski eş elinde tapularla bir avukata danışsa o avukat bir seansta daha dengeli bir mal paylaşımı yapardı. Buna bile gidilmemiş.

Durum böyle olunca konu sahibinde değil de eski eşte bir sıkıntı olma ihtimali bana daha yüksek geliyor. Bazı rahatsızlıklarda hasta bir anda ani kararlar verebiliyor, tabi uzaktan çok farazi konuşuyoruz gerçeği bilemeyiz.

Üzerinize geçen fazladan para da çocuğunuzun hakkı diye düşünün, velayet sizde nafakayı da bir ay öderse üç ay ödemez zaten bu adam. Gerçekten vicdan sızlatacak bir durum yok

Üzerinize geçen fazladan para da çocuğunuzun hakkı diye düşünün, velayet sizde nafakayı da bir ay öderse üç ay ödemez zaten bu adam. Gerçekten vicdan sızlatacak bir durum yok

Bu arada gerçekten eski eş nafaka ödemiyorsa bu dağılım dengeli olur, bir çocuk kolay büyümüyor, sadece okul taksitleri bir ev eder. Devlette okusa bile bakımı yüksek tutar.

Eşitlik diyen olmuş ama çocuklar kadında, adam yallah demiş bi tarafını sallaya sallaya dolaşıyor meydanda; kadın da uğraşsın dursun. Çatal bıçak takımı ile kalmaz o, e yeni gelene de lazım birşeyler vermek. Konu sahibi, boşanma kesinleşene kadar birşey verme, bekle. Çünkü şüphemde haklı çıkacağım. O çocukların nafakasını boşanma sonrasına erteliyor ise sen de üç beş parça eşyayı hemen vermek zorunda değilsin.

Zaten durduk yere ayrılmışsınız öyle yazmışsınız bu adamında yaptığı asla haklı bişey değil zaten ben haklıya hakkını veririm ama biz kadınlar olarak ne kadar sindirmesek de o insanım size karşı sevgisinin bitmesi de boşanmak için sebep olamaz mı hep aldatma hakaret şiddet bekliyoruz belki ama bide bi anda gerçekten. Dediğiniz gibi hiç bi sebep yokken bıraktıysa oda mutlu olduğu halde size birinin bi kötülüğü dokunmuş olmasın büyü gibi ??? Bazı arkadaşlar inanılıyordur ama o gerçekten var olan bişey ben inanıyorum

Evet eski eşin hatası olması lazım ki malın büyük bölümü ona kalsın. Konu sahibide anlatmıyor ki, bilmiyorum deyirek geçiştiriyor. Bilsek ona göre yorumlar yapardık

Ortada çocuğunu bile gözü görmeyen bir adam var. Kim olursa olsun çocuğuna acımayana ben acımam. Linç olarak kabul etmeyin bunu, burnuma iyi kokular gelmedi sadece.
Konu sahibi ayrılma nedenini soylese keşke daha iyi yorumlar yazabilirdik. Çünkü illaki bir problem vardir kimse durup dururken ayrılmaz

Konusmayin kisaca ,haramlik bir durum yok ,kesin vardir biri dolduruyordur ,terbiyesiz adam

Konu sahibi ayrılma nedenini soylese keşke daha iyi yorumlar yazabilirdik. Çünkü illaki bir problem vardir kimse durup dururken ayrılmaz
Çocuk sorumluluğunu kadına kilitleyip kaçıveriyorlar, ayda 500 TL + haftasonu avm gezisi ile baba oluveriyorlar, sanki kadınlar çocuğu babasının evinden getiriyor. Bu adam ise boşanmanın kesinleşmesini bekleyecek onu yapmak için bile. Çocuk konusundaki tutumu rezalet, ayrılık nedeni ne olursa olsun. Hakkım hakkım diye ağlayacakmış madem, çekişmeli boşansaymış, ne diye imza atmış. Birşeyler var bu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…