- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
İnanın elimden geldiğince herşeyden kıstım doğalgazı bile fazla açmayıp hırkayla otururdum biraz paramız biriksin diye elime para geçtiğinde direk gider altın alırdım oğluma düğün yaparken borcumuz olmasın diye al yaptın şimdi düğünü dedi bana hep boşanmadan önce hep biriktirdiğim kıstığım için bile beni suçlu ilan etti
Başka birinden şüphelendim bende hep ama şuana kadar hiçkimseyle görmedimde duymadım da küçük biyerde yaşıyoruz ama yinede emin olamıyorum. Kiraya çıkıcam ben dedi boşanmadan önce sonra bir baktım 1 sokak arkamızda oturan annesinin yanına gitti 3-4 sy durumumu toparlayıp kiraya öyle çıkıcam diyor şimdidegerekceli karar aciklanmadan cocugun masraflari da askiya mi aliniyor? soke soke alin hakkinizi bu adamdan. kendi cocugunun iasesini sakiniyor magara adami. baska biri mi var niye jet hiziyla bosandi sizden?
bosanmissiniz bitmis gitmis.. cocuk harici konular sizi ilgilendirmemeli. onun soylediklerini de dinlememelisiniz.Başka birinden şüphelendim bende hep ama şuana kadar hiçkimseyle görmedimde duymadım da küçük biyerde yaşıyoruz ama yinede emin olamıyorum. Kiraya çıkıcam ben dedi boşanmadan önce sonra bir baktım 1 sokak arkamızda oturan annesinin yanına gitti 3-4 sy durumumu toparlayıp kiraya öyle çıkıcam diyor şimdide
İlgili bi baba hiç olmamıştı ama maddi konularda asla böyle yapmazdı ne olduda böyle değişti hiç anlayamıyorumÇocuğun ihtiyaçları gerekçeli kararı bekliyor doğru... iyi baba da değil demek ki
Ben şuan mehir falan istemiyorum evi alarak zaten tüm hakkımı almış olduğumu düşünüyorum ama eski eş senin hakkın bu kadar değildi daha azıydı diyor hakkım sana haram olsun diyor sıkıntım bu
Rahatsız galiba yazık. İnsan eski karısını düşünmezse çocuğunu düşünür. Sizde kalan çocuğa yarıyor, demek ki ona da merhameti yok. Gözünün içine baka baka oturun evinizde, hak yediğiniz yok; pat diye boşanalım diyen kendisiydi, daha dününde mutlu yuvam var kocam var sanıyordunuz. Hayatınızı değiştirmiş, bi zahmet bedelini de ödemiş.Bu kelimeyi eski eşim sürekli tekrar ediyor. 8 yıllık evliydik 5 yaşında çocuğumuz var. Ben mutlu evliliğim var sanarken bunu eski eş kişiside sürekli söylerken bi anda değişti ve ben ne olduğunu bile anlayamadan boşanmak istedi geçen ay boşandık.
Ben 320 bin liralık evi aldım eşyalarla birlikte 50 bin lirada ödenicek kredisi var onuda ben ödeyecem onada 70 bin liralık araba ve 35 bin liralık altın kaldı anlaşmalı boşandık bu arada.
Bana ne mehir verdi nede başka bişey düğünümde birsürü altın ve bileziğim vardı onlarıda ev alırken vermiştim avukatta onları ne için vermiş olursan ol şuan senin hakkın dedi oda bunu bildiği için mecbur kabul etti
Şuan hiçbişeyi kendine yediremiyor benim evde oturmamı evden eşya alamamasını falan çatal bıçak setlerimiz vardı 2 tane onların birini istiyo bende protokolde yazmayan hiçbişeyi sana veremem dedim onlar benim hakkım sen benim hakkımı yiyiyosun diyo sürekli. Kendi protokole kahve makinasını bile yazdırıp evden alan biri.
Bu durumda ben onun hakkını yemiş oluyormuyum bana sürekli hakkım haram olsun sana bugüne kadar üstünde ne emeğim varsa haram olsun diyo sen çalışmadın herşeyi ben aldım benim senin üstünde hakkım daha çok diyor.
Adil bir paylaşım olmadığının bende farkındayım o yüzden konu açtım zaten ama sonuç olarak evlilik birliğini elle tutulur bir sebep göstermeksizin bitiren o üstelik düğünde takılan altınlar ne sebeple bozdurulmuş olursa olsun kadına aittir diyor mahkeme dini olarakta düşününce beni bu hayatta çocuğumla ortada bırakmış olmuyormu ben belki bundan sonra ömrümü yanlız geçiricem onun yüzünden buda bir hakka girmek değilmibence mal paylaşımı adil olmamış eşinizin sen çalışmadın ben yaptım demesi ev işini emekten saymaması yanlış ama sizde 300 bin küsürlük ev bence adil olmamış
Bak sekiz yıl çalışmamışsınız, onun çatısını tutmuşsunuz düzenini kurmuşsunuz. Evini temizlemiş yemeğini yapmış donlarını ütülemiş, bir de nesil vermişsiniz. Çocuklar sizde onları büyütüyorsunuz. Herif utanmasa imiş, 8 sene karnını doyurdum ona say diyecekmiş siz hala hak yedim mi diye kendinizi yiyorsunuz. Zırnık vermeyin hatrım kalır. Belli ki yeni biri var, ona yedirecek bişey bulamadı.Adil bir paylaşım olmadığının bende farkındayım o yüzden konu açtım zaten ama sonuç olarak evlilik birliğini elle tutulur bir sebep göstermeksizin bitiren o üstelik düğünde takılan altınlar ne sebeple bozdurulmuş olursa olsun kadına aittir diyor mahkeme dini olarakta düşününce beni bu hayatta çocuğumla ortada bırakmış olmuyormu ben belki bundan sonra ömrümü yanlız geçiricem onun yüzünden buda bir hakka girmek değilmi
Diğer taraf hesap soruyor dur para yetiştiremiyordur kadına da ondanİlgili bi baba hiç olmamıştı ama maddi konularda asla böyle yapmazdı ne olduda böyle değişti hiç anlayamıyorum
O kadar kişi hakkın demiş bir kişi adil olmadı deyince ona hakveriyorsun yapma bırak bu suçluluk duygusunu inan yaptığın bir açgözlülük falan yok ortadaAdil bir paylaşım olmadığının bende farkındayım o yüzden konu açtım zaten ama sonuç olarak evlilik birliğini elle tutulur bir sebep göstermeksizin bitiren o üstelik düğünde takılan altınlar ne sebeple bozdurulmuş olursa olsun kadına aittir diyor mahkeme dini olarakta düşününce beni bu hayatta çocuğumla ortada bırakmış olmuyormu ben belki bundan sonra ömrümü yanlız geçiricem onun yüzünden buda bir hakka girmek değilmi
Böyle adam beddua etse ne olur.. napacakmis çatal bıçak takımını kocaya mi varacakmisOğluna 5 aydır tek kuruş para vermiyor bugün sordum nafakayı ne zaman vericeksin diye daha gerekçeli boşanma kararı gelmedi diyor tam boşanmadan vermem diyor ama kendi çatal bıçak takımı istiyo. Asla üzülme yok ayrıldığımız için bizi bırakıp 1 sokak ötemizde oturan annesinin yanına gitti
Oh olmuş iyi olmuş demiş herkes ama boşanmak istemek normaldir arkadaşlar. Her zaman eşitlik adalet diyen kk kadınlarına ne oldu da boşandı diye adam topa tutuluyor... kendince sebepleri varmış demek ki. İhtiyacı oldu demek ki çatal kaşığa, bütün büyük kalemleri bırakmış zaten. Benim tanıdığım boşananlar eşyaları evlenirken erkek tarafı aldı diye bütün eşyaları aldılar evden, kız tarafı ne aldıysa kadın da onu götürdü. Adam kusurlu bile olsa daha ne verebilirdi ki...Sizin ev alip onun bir araba ve az bir altin alması banada adaletsiz gibi geldi. En azindan evi satıp yarı yarıya paylastirsaydiniz. Neden ayrilmak istedi bilmiyorum ama eski ese haksizlik olmus. 2 takım varsa birini verseniz nolur anlamadim ki neden bu kadar diretme. Mehrimi vermedi diyorsunuz ama kat kat almışsınız zaten herseyi
Bende çok şaşırarak okuyorum yorumları. Hic kimse durup dururken boşanmak istemez. Eş boşanmak isteyecek ve nedeni olmayacak öylemi bana hiç mantıklı gelmedi. Bence konu sahibi bizimle paylaşmak istemediği için bilmiyorum diyerek konuyu geçiştiriyor. Hiçbirsey yoksa bile demek ki mutsuzlarmış ve bitmiş.Oh olmuş iyi olmuş demiş herkes ama boşanmak istemek normaldir arkadaşlar. Her zaman eşitlik adalet diyen kk kadınlarına ne oldu da boşandı diye adam topa tutuluyor... kendince sebepleri varmış demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?