Hakkımı helal etmiyorum

Tahmin edebiliyorum, bunlar yok sayılır genelde.
Evdeki emekleriniz bile yeter de artar, her şey para kazanmaya bakmıyor, bir o kadar da "Para harcatmama"ya bakıyor; temizliğini yapmasanız gelse haftalık temizlikçi, yemeğini günlük pişirmeseniz gelse her gün aşçısı-mutfakçısı-bulaşıkçısı, çocuklarınıza bakmasanız gelse bir dadı-bakıcı, kazandığı aynı gün hiç olur. En az 3 asgari maaş harcatmıyorsunuz. Bu da kazanımı sağlıyor.

Yani dert edeceğin bir şey yok, o düşünsün hakkını mı yedim diye esas..

gerekceli karar aciklanmadan cocugun masraflari da askiya mi aliniyor? soke soke alin hakkinizi bu adamdan. kendi cocugunun iasesini sakiniyor magara adami. baska biri mi var niye jet hiziyla bosandi sizden?
Başka birinden şüphelendim bende hep ama şuana kadar hiçkimseyle görmedimde duymadım da küçük biyerde yaşıyoruz ama yinede emin olamıyorum. Kiraya çıkıcam ben dedi boşanmadan önce sonra bir baktım 1 sokak arkamızda oturan annesinin yanına gitti 3-4 sy durumumu toparlayıp kiraya öyle çıkıcam diyor şimdide

bosanmissiniz bitmis gitmis.. cocuk harici konular sizi ilgilendirmemeli. onun soylediklerini de dinlememelisiniz.

Ben şuan mehir falan istemiyorum evi alarak zaten tüm hakkımı almış olduğumu düşünüyorum ama eski eş senin hakkın bu kadar değildi daha azıydı diyor hakkım sana haram olsun diyor sıkıntım bu

İyide anlaşmalı boşanmış , ne hakkı. Bile isteye bölüşmüş.

Çatal bıçak seti için mi bu tantanasi . Verin gitsin , sadakaniz olsun.

Burada ne adamlar okuduk duyduk
Bence evi üzerinize almanız bile büyük mucize
Bence maddi olarak kardasiniz günümüz evlilikerine göre.
Çatal bıçağı da alsın artık o bilir ne yapacağını
Herşey dağılmış yıkılmış adamdaki derde bak.
Bu arada üç cocuklu boşanan hemşire bir arkadaşımız var onunda eşi uzerine boşanma oldu ,15,yıl sonra
Kadın adamın iki katı kazanmasına rağmen adam herşeyde hak iddia edip oturduğu evi bile ikiye boldurdu
O yüzden bundan sonra bence yolunuza bakın çocuğunuzla.

Rahatsız galiba yazık. İnsan eski karısını düşünmezse çocuğunu düşünür. Sizde kalan çocuğa yarıyor, demek ki ona da merhameti yok. Gözünün içine baka baka oturun evinizde, hak yediğiniz yok; pat diye boşanalım diyen kendisiydi, daha dününde mutlu yuvam var kocam var sanıyordunuz. Hayatınızı değiştirmiş, bi zahmet bedelini de ödemiş.

bence mal paylaşımı adil olmamış eşinizin sen çalışmadın ben yaptım demesi ev işini emekten saymaması yanlış ama sizde 300 bin küsürlük ev bence adil olmamış
Adil bir paylaşım olmadığının bende farkındayım o yüzden konu açtım zaten ama sonuç olarak evlilik birliğini elle tutulur bir sebep göstermeksizin bitiren o üstelik düğünde takılan altınlar ne sebeple bozdurulmuş olursa olsun kadına aittir diyor mahkeme dini olarakta düşününce beni bu hayatta çocuğumla ortada bırakmış olmuyormu ben belki bundan sonra ömrümü yanlız geçiricem onun yüzünden buda bir hakka girmek değilmi

Tanıyan sizsiniz yasadıklarınızı ve verilen emekleri görende sizsiniz.Vicdanen iciniz rahat ve hak gecmedigini düsünüyorsanız kim ne derse boş.

Ha ben olsaydım sineği sıkıp yağını cıkaracak hesaplar yapmaz lanet olsun der kahve makinesi mi aldi kasık catalı da verirdim 3 kuruşluk mutfak esyasına tamah etmez susturur bir de kisisel gelisim kitabi ile kargolardim hedaaye..

Bak sekiz yıl çalışmamışsınız, onun çatısını tutmuşsunuz düzenini kurmuşsunuz. Evini temizlemiş yemeğini yapmış donlarını ütülemiş, bir de nesil vermişsiniz. Çocuklar sizde onları büyütüyorsunuz. Herif utanmasa imiş, 8 sene karnını doyurdum ona say diyecekmiş siz hala hak yedim mi diye kendinizi yiyorsunuz. Zırnık vermeyin hatrım kalır. Belli ki yeni biri var, ona yedirecek bişey bulamadı.

İçin rahat olsun hakkını almışsın
Kahve makinasını protokole yazdırmak ta nedir
Çocuğu na nafaka vermek için bile kararın kesinleşmesini bekleyen adam
Vardır bı nedeni kokusu çıkar muhakkak onun için de kararın kesinleşmesini bekliyordur aldatma tazminatı isteme diye
Çok önemli değil de veriver gitsin çatal bıçağı gözün doysun ben çocuğum için aldım alacaklarını dersin
Ve biz artık karıkoca değiliz senin tercihini benimle hala evlilikteki gibi hesap sorup didişemezsin sana hesap verme yükümlülüğüm yok artık diye de uyar

Kapının önüne çöp bırakır gibi boşamak neymiş görsün. İstediği çatal bıçağı da verin münasip bir şekilde değerlendir diyerek. Gerisini boşverin, çocukla ortada mı kalsaydınız beyefendinin keyfi boşanmak istiyor diye?
Peki evin kalan borcunu nasıl ödeyeceksiniz? Hiç vicdan yapmayın bence.

O kadar kişi hakkın demiş bir kişi adil olmadı deyince ona hakveriyorsun yapma bırak bu suçluluk duygusunu inan yaptığın bir açgözlülük falan yok ortada

Böyle adam beddua etse ne olur.. napacakmis çatal bıçak takımını kocaya mi varacakmis

Sizin ev alip onun bir araba ve az bir altin alması banada adaletsiz gibi geldi. En azindan evi satıp yarı yarıya paylastirsaydiniz. Neden ayrilmak istedi bilmiyorum ama eski ese haksizlik olmus. 2 takım varsa birini verseniz nolur anlamadim ki neden bu kadar diretme. Mehrimi vermedi diyorsunuz ama kat kat almışsınız zaten herseyi

Oh olmuş iyi olmuş demiş herkes ama boşanmak istemek normaldir arkadaşlar. Her zaman eşitlik adalet diyen kk kadınlarına ne oldu da boşandı diye adam topa tutuluyor... kendince sebepleri varmış demek ki. İhtiyacı oldu demek ki çatal kaşığa, bütün büyük kalemleri bırakmış zaten. Benim tanıdığım boşananlar eşyaları evlenirken erkek tarafı aldı diye bütün eşyaları aldılar evden, kız tarafı ne aldıysa kadın da onu götürdü. Adam kusurlu bile olsa daha ne verebilirdi ki...

Oh olmuş iyi olmuş demiş herkes ama boşanmak istemek normaldir arkadaşlar. Her zaman eşitlik adalet diyen kk kadınlarına ne oldu da boşandı diye adam topa tutuluyor... kendince sebepleri varmış demek ki.
Bende çok şaşırarak okuyorum yorumları. Hic kimse durup dururken boşanmak istemez. Eş boşanmak isteyecek ve nedeni olmayacak öylemi bana hiç mantıklı gelmedi. Bence konu sahibi bizimle paylaşmak istemediği için bilmiyorum diyerek konuyu geçiştiriyor. Hiçbirsey yoksa bile demek ki mutsuzlarmış ve bitmiş.
Yinede ortak bir şekilde paylaştırmak gerekirdi. Konu sahibide kendinde huzursuzluk hissediyor ki buraya konu açmış.
Linçlere hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…