Haklı mı? Nasıl konuşmalı?

bende bunu anlamıyorum niye tek bir insana bir kadına yüklenilir herşey?
su böreği yapamamak eksiklik mi Allah aşkına gitsin börekçide yesin 7 lira bişey
6 haftada böyle gereksiz şeylerin üstünlüğünü almaya çalışıyor mesajı vermiş sana anla işte. üf sus be slk de engelle corona dönemindeyiz su böreğiinin zamanı mı

Ben o kadar da ters bulmadim konuşulanları bence erkek arkadaşınız uslubunuza takılmış "senin için öğrenirim hayatım birlikte yaparız" tarzi seyler söyleyip seni kendine hizmetci mi arıyor yoksa senin ona deger verdigini mi ogrenmeye çalışıyor anlayabilirdin. Evet sacma ama erkeklerin cogu "senin için şu guzel yemeği yaptim" demeyi sevilmek olarak algılıyor

Bu adamdan bir cacık olmaz

6 haftalık bir ilişkide ciddi meselelere nasıl geçme cesareti gösterdiniz? Çocukça bir tartışma olmuş

Üslup derken size öneride bulunanları ve sizi eleştiren adamı anlamadım. Sizin diyaloğunuzda birden fazla yerde sıkıntı var.

Sizi bir birey olarak görmemiş, ona göre cinsiyetiniz kadın= sürekli yemek yapan kadındır, ikincisi de o istediği zaman siz yapmak zorundasınız. Ve size söz hakkı da tanımıyor. Siz “zaman alıyor, çalışıyorum “vs demenizi kendine yapılan saygısızlık olarak görüyor. Nasıl hayır dersin? Sizin için seçenek olmamasına bile tahammül edememiş.Sinirlenmek ne demek? Dürtüsel bir adam bence.

Sorsanız bunları kabul etmez, hayır der.
Verdiğiniz cevaplar gayet normal.

“Erkektir haklıdır, isteyecektir, aaa bir mantı yapamayacak mısın? zihniyeti yüzünden neler yaşıyoruz.

İsteyen erkek kendi yapar. Firmalarda yemekhanelerde, restaurantlarda hep erkek aşçılar var. Hanımlar uyanın artık!

Arkanıza bakmadan topuklayın derim.

Kıro, ataerkil, baskıcı ve anlayışsız.

kaçarak uzaklaş.zaten 6 haftada ciddi konulara geçmek ve bunları tartışmak bana normal gelmiyo, belli ki kendine hizmetçi arıyor adam.

kaçarak uzaklaş.zaten 6 haftada ciddi konulara geçmek ve bunları tartışmak bana normal gelmiyo, belli ki kendine hizmetçi arıyor adam.
Bı de borek yapanı yuceltmek?
Mantı ve borek yapamıyorsan hıcsın gıbı davranışlarda bulunmak?
Bu cocuk tam terk edilecek bir cocuk. Konu sahıbı ınsallah verir yolu.

inşallah diyorum çünkü "hemen ciddi konular konuşmaya başladı, ay kesin evlenir kaçırmıyım" modunda gibi geldi.

Arkadaşımın eşi bu şekilde bir adam...öğleyin iş yerinde dışarıda yiyen, yazın tatil diyince otel paketi satın alıp aksam son ikrama kadar orada yiyip öyle dışarı gezmeye çıkan adam eve gelince "evde yemek sağlıklı olandır,köfteyi sen yap ,böreği sen yap" diyor....kızcağız hamileyken migdesi bulaniyordu..iki üç gün adam dışardan börek getirdi diye kıza; "iyi alıştın sen de her gün dışardan börek almaya" demisti İnşallah erkek arkadaşınız da bu zihniyette değildir.

10 yıllık evliyim 1 kere evde mantı sarma yapmadım yapamam uğraşamam, hem çalışıyorum yoğunum hem de 2 çocuğum var bunun için tavır yapacak adam ev kızı alacak. erkekler hem ev hanımı olsun hem para kazansın hem çocuk baksın hem temizlik yapsın istiyor ve ne yaparsan yap hiçbirini beğenmez.benim eşim de beni yemek olayından vurmaya çalışır çok . sen yapamıyprsun yok tuzsuz yok tuzlu yok çok pişmiş vs vs ama tencerenin dibini sıyırır her seferinde. ben de ben ev hanımı değilim yemek bilmiyorum işine gelirse diyorum.

Ben bi de sunu anlamıyorum. Evde iki tane calışan insan var dışarıdan en azindan haftada 3 gün dışarıdan ev yemeği söylenebilir,bir gün dondurulmuş hazir gida alinabilir (pizza,tavuk,mantı vs.. ),bir gün dışarıda yenir. Bir günde iki gün yetecek yemek yapılabilir. İki haftada bir temizlikci cağrılabilir.Yani bu kadınlar neden bu kadar çile çekiyor. Madem hem temizlik yapıcam hem yemek yapıcam hem cocuk bakıcam. Neden çalışayım ki ben ?

Şu erkeğim için mantılar yapar börekler açarım tarzında kul köle olmamızı bekleyen gerikafalı erkeklerden uzak durun rica ederim. 6 haftada mantıdan börekten kavga çıkaran adam evlenmek için evleniyordur, ev işleri yemek ve bedava seks için yani. Sizin güzel giden bir ilişkiniz yok, kendinizi kandırmayın hiç.

Bu konuda sucun yarısı erkekte yarısı kadında.
Kadınların bir kısmı ev isleri ve cocuk kadınındır durumunu benimsemiş.
Az ye de bir usak tut dese mevzu cozulecek zaten. Anamnez yukarıda arkadasını anlatmıs o konuda tek suclu adam mı sence mesela okudun mu?

İyi ve hakkaniyetli adamlara denk gelmek lazım ki hızmetcı olmayalım.
Ama nerdee:))

Bunun icin 4 senelik iliskimi bitirdim ben başka sebeplerde vardı ama en büyük sebep buydu. Konusurken ben yapmam etmem diyordu sürekli kadının göreviymiş hatta yardımcı kadın gelir dedigimden aynen sen tutarsın(kendi paramla tutacakmisim) demisti kendisi bir yumurta kırıp yemezdi annesinin yemek yapmasını beklerdu.Sorsan yobazlara karşıdır ilericidir 21.yydayızdır. Bence uzun süre tek yaşamış ya da düzenli spor yapan beslenmesine dikkat eden erkekler yapar. Ama arada bul öylesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…