- 28 Mart 2020
- 4.104
- 16.744
- 208
Bu adamdan bir cacık olmazMerhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.
Dün bir konuda tartıştık. İlk kez böyle bir tartışma yaşadık diyebilirim. Olay çok komik ama sonrası aldı başını gitti. Yemek yapıyordum Ne yapıyorsun dedi, mantı yaptığımı söyledim. Hazır tabi falan dedi evet annem yapıp dolaba atmıştı dedim. Sonra konu sen yapmaz mısına geldi. Hatta geçen de su böreği konusu geçmişti. Onu da kattı. Bende yapmam Çünkü çok vakit alıyor, çalışan biri için zor dedim. Hatta bir çırpıda yeniyor Emeği çok falan gibi şeyler söyledim. Uzattı. Nasıl yani her gün yap demeyecegiz ya senede bir haftasonunu ayıramaz mısın dedi. Bende yapmam diye düşünüyorum dedim. Sinirlendi gibi, bende gidip başka yerde yiyelim desen bile yemem gibi bir çıkış yaptı.
Orda konu büyüdü. Ben ne demek istiyorsun dedim. O da verdiğin cevaplar hoş değil dedi. Sonra ben tamam tamam demişim tavrıma kızdı vs.
Kim haklı sizce?
6 haftalık bir ilişkide ciddi meselelere nasıl geçme cesareti gösterdiniz? Çocukça bir tartışma olmuşMerhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.
Dün bir konuda tartıştık. İlk kez böyle bir tartışma yaşadık diyebilirim. Olay çok komik ama sonrası aldı başını gitti. Yemek yapıyordum Ne yapıyorsun dedi, mantı yaptığımı söyledim. Hazır tabi falan dedi evet annem yapıp dolaba atmıştı dedim. Sonra konu sen yapmaz mısına geldi. Hatta geçen de su böreği konusu geçmişti. Onu da kattı. Bende yapmam Çünkü çok vakit alıyor, çalışan biri için zor dedim. Hatta bir çırpıda yeniyor Emeği çok falan gibi şeyler söyledim. Uzattı. Nasıl yani her gün yap demeyecegiz ya senede bir haftasonunu ayıramaz mısın dedi. Bende yapmam diye düşünüyorum dedim. Sinirlendi gibi, bende gidip başka yerde yiyelim desen bile yemem gibi bir çıkış yaptı.
Orda konu büyüdü. Ben ne demek istiyorsun dedim. O da verdiğin cevaplar hoş değil dedi. Sonra ben tamam tamam demişim tavrıma kızdı vs.
Kim haklı sizce?
kaçarak uzaklaş.zaten 6 haftada ciddi konulara geçmek ve bunları tartışmak bana normal gelmiyo, belli ki kendine hizmetçi arıyor adam.Merhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.
Kim haklı sizce?
Bı de borek yapanı yuceltmek?kaçarak uzaklaş.zaten 6 haftada ciddi konulara geçmek ve bunları tartışmak bana normal gelmiyo, belli ki kendine hizmetçi arıyor adam.
inşallah diyorum çünkü "hemen ciddi konular konuşmaya başladı, ay kesin evlenir kaçırmıyım" modunda gibi geldi.Bı de borek yapanı yuceltmek?
Mantı ve borek yapamıyorsan hıcsın gıbı davranışlarda bulunmak?
Bu cocuk tam terk edilecek bir cocuk. Konu sahıbı ınsallah verir yolu.
Hayatı mantı acamadı diye asagılanmakla gecer kendı bilirinşallah diyorum çünkü "hemen ciddi konular konuşmaya başladı, ay kesin evlenir kaçırmıyım" modunda gibi geldi.
10 yıllık evliyim 1 kere evde mantı sarma yapmadım yapamam uğraşamam, hem çalışıyorum yoğunum hem de 2 çocuğum var bunun için tavır yapacak adam ev kızı alacak. erkekler hem ev hanımı olsun hem para kazansın hem çocuk baksın hem temizlik yapsın istiyor ve ne yaparsan yap hiçbirini beğenmez.benim eşim de beni yemek olayından vurmaya çalışır çok . sen yapamıyprsun yok tuzsuz yok tuzlu yok çok pişmiş vs vs ama tencerenin dibini sıyırır her seferinde. ben de ben ev hanımı değilim yemek bilmiyorum işine gelirse diyorum.Merhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.
Kim haklı sizce?
Ben bi de sunu anlamıyorum. Evde iki tane calışan insan var dışarıdan en azindan haftada 3 gün dışarıdan ev yemeği söylenebilir,bir gün dondurulmuş hazir gida alinabilir (pizza,tavuk,mantı vs.. ),bir gün dışarıda yenir. Bir günde iki gün yetecek yemek yapılabilir. İki haftada bir temizlikci cağrılabilir.Yani bu kadınlar neden bu kadar çile çekiyor. Madem hem temizlik yapıcam hem yemek yapıcam hem cocuk bakıcam. Neden çalışayım ki ben ?Bı de borek yapanı yuceltmek?
Mantı ve borek yapamıyorsan hıcsın gıbı davranışlarda bulunmak?
Bu cocuk tam terk edilecek bir cocuk. Konu sahıbı ınsallah verir yolu.
Bu konuda sucun yarısı erkekte yarısı kadında.Ben bi de sunu anlamıyorum. Evde iki tane calışan insan var dışarıdan en azindan haftada 3 gün dışarıdan ev yemeği söylenebilir,bir gün dondurulmuş hazir gida alinabilir (pizza,tavuk,mantı vs.. ),bir gün dışarıda yenir. Bir günde iki gün yetecek yemek yapılabilir. İki haftada bir temizlikci cağrılabilir.Yani bu kadınlar neden bu kadar çile çekiyor. Madem hem temizlik yapıcam hem yemek yapıcam hem cocuk bakıcam. Neden çalışayım ki ben ?
Bunun icin 4 senelik iliskimi bitirdim ben başka sebeplerde vardı ama en büyük sebep buydu. Konusurken ben yapmam etmem diyordu sürekli kadının göreviymiş hatta yardımcı kadın gelir dedigimden aynen sen tutarsın(kendi paramla tutacakmisim) demisti kendisi bir yumurta kırıp yemezdi annesinin yemek yapmasını beklerdu.Sorsan yobazlara karşıdır ilericidir 21.yydayızdır. Bence uzun süre tek yaşamış ya da düzenli spor yapan beslenmesine dikkat eden erkekler yapar. Ama arada bul öylesiniBu konuda sucun yarısı erkekte yarısı kadında.
Kadınların bir kısmı ev isleri ve cocuk kadınındır durumunu benimsemiş.
Az ye de bir usak tut dese mevzu cozulecek zaten. Anamnez yukarıda arkadasını anlatmıs o konuda tek suclu adam mı sence mesela okudun mu?
İyi ve hakkaniyetli adamlara denk gelmek lazım ki hızmetcı olmayalım.
Ama nerdee:))
Bence adam sadece senin için yaparım cevabını beklemiş alamayınca da triplenmiş
Ben mi hamur işi yapacağım derken evde her gün çeşit çeşit ekmek yapıyorum şu ara
Yani olay yapıp yapmamak değil zor ama sen istersen yaparım cevabı
Kızlar söyle beni seviyor musun der adam da böyle soruyor kendince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?