Bir hafta sonunu ayırsın o yapsın sen ye :)) kadın kadındır aşçı değil-dir.Merhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.
Dün bir konuda tartıştık. İlk kez böyle bir tartışma yaşadık diyebilirim. Olay çok komik ama sonrası aldı başını gitti. Yemek yapıyordum Ne yapıyorsun dedi, mantı yaptığımı söyledim. Hazır tabi falan dedi evet annem yapıp dolaba atmıştı dedim. Sonra konu sen yapmaz mısına geldi. Hatta geçen de su böreği konusu geçmişti. Onu da kattı. Bende yapmam Çünkü çok vakit alıyor, çalışan biri için zor dedim. Hatta bir çırpıda yeniyor Emeği çok falan gibi şeyler söyledim. Uzattı. Nasıl yani her gün yap demeyecegiz ya senede bir haftasonunu ayıramaz mısın dedi. Bende yapmam diye düşünüyorum dedim. Sinirlendi gibi, bende gidip başka yerde yiyelim desen bile yemem gibi bir çıkış yaptı.
Orda konu büyüdü. Ben ne demek istiyorsun dedim. O da verdiğin cevaplar hoş değil dedi. Sonra ben tamam tamam demişim tavrıma kızdı vs.
Kim haklı sizce?
Aynen katılıyorum ben 38 yaşındayım daha hamur yoğurmayı bilmem eşim yapar pizzayı evde. Kim neyi yapabiliyorsa o yapar, gelmiyorsa hazır yenir nedir bu kadınların çektiği anlamıyorum. Hergün baklava börek yapsa sanki el üstünde mi taşıyacakmışNe igrenç zihniyet. He he kadinin yeri mutfakta hamur isi yapmak. Mecburmusun arkadas? Hamur isi yapmazsan tam kadin olmuyormusun? Bu nasil bir standart? Cok istiyorsa kendisi yapsin. Kendisinin yapamadigi birsey, ne hak ile karsisindakinden istiyor?
Aynen katılıyorum ben 38 yaşındayım daha hamur yoğurmayı bilmem eşim yapar pizzayı evde. Kim neyi yapabiliyorsa o yapar, gelmiyorsa hazır yenir nedir bu kadınların çektiği anlamıyorum. Hergün baklava börek yapsa sanki el üstünde mi taşıyacakmış
Kendisine aşçı arıyomuş kızım,arka kapıdan yarın yokmuş gibi kaçMerhaba, 6 haftalık bir birlikteliğim var. Güzel giden bir ilişki, değer veren biri, ciddi konular konuşulmaya bile başlandı. İkimizin de yaşlar, durumlar müsait.
Dün bir konuda tartıştık. İlk kez böyle bir tartışma yaşadık diyebilirim. Olay çok komik ama sonrası aldı başını gitti. Yemek yapıyordum Ne yapıyorsun dedi, mantı yaptığımı söyledim. Hazır tabi falan dedi evet annem yapıp dolaba atmıştı dedim. Sonra konu sen yapmaz mısına geldi. Hatta geçen de su böreği konusu geçmişti. Onu da kattı. Bende yapmam Çünkü çok vakit alıyor, çalışan biri için zor dedim. Hatta bir çırpıda yeniyor Emeği çok falan gibi şeyler söyledim. Uzattı. Nasıl yani her gün yap demeyecegiz ya senede bir haftasonunu ayıramaz mısın dedi. Bende yapmam diye düşünüyorum dedim. Sinirlendi gibi, bende gidip başka yerde yiyelim desen bile yemem gibi bir çıkış yaptı.
Orda konu büyüdü. Ben ne demek istiyorsun dedim. O da verdiğin cevaplar hoş değil dedi. Sonra ben tamam tamam demişim tavrıma kızdı vs.
Kim haklı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?