- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.629
- 83
- 36
- Konu Sahibi LeydiStark
İş hayatı zordur. Ağlamakla çözemezsin. Çıkmakla da çözüm olmaz. Tutunmaya bak derim. Üsttekilerin öyle olması normal. Onlar da o yollardan geçti. Tecrübeli bir çalışan olarak sana diyeceğim bu. Dik dur. Ağlama işine bak.Merhabalar herkese.
5 haftadır yeni bir işe başladım. Özel bir bankada gişe yetkilisiyim. Bankacılık alanında ve kurumsal alanda ilk iş deneyimim çünkü yeni mezunum. Yoğun bir şubede çalışıyorum ve tek gişeyim. Ben gelmeden önceki gişeci doğum iznine çıktı. Bana işi öğretecek birisi yok 2 tane operasyoncu var sadece bişey bilemediğimde onlardan yardım istiyorum. Biri yönetici biri de normal kıdemde. Yönetici olan yaklaşık 19 senelik falan çalışan hiç bir şeye elini atmaz doğru düzgün çalışmıyor bile. Şube çok yoğun bankacılık yapanlar bilir aynı anda hem bir sürü işlem geliyor hem yüklü miktarlarda paralar geliyor ve onları sayıp yatırmam lazım bide her gün atm bozuluyor o da benim sorumluluğumda. Yüklü para getiren ticari müşterileri asla bekletme diyolar ayni anda her şeyi tek başıma yapmamı istiyolar kendileri arada bi ufak tefek yardım edince bu bizim işimiz değil aslında da diye söyleniyolar. Hic bişey bilmememe rağmen elimden gelenin çok daha fazlasını yapıyorum bana diyolar ki daha çok hızlanman lazım buraya başka gişeci getirmezler vs. Üzerimde sürekli olarak psikolojik baskı hissediyorum şubeye gelen müşteriler zaten ayrı yorucu. En son cuma günü her zamanki gibi çok yoğundu bende tek başıma her şeye koştum atm yi 2 3 kere açtık bozuldu üst üste bi karışıklık oldu önce kasa fazlası sonra kasa eksiği oldu yönetici biraz üstüme geldi her yükü ustlenmeme rağmen işten kaçarsan böyle olur tarzı konuştu sürekli üstten üstten konuşuyor zaten bende çok gergindim zaten ağladım dayanamadım. İşten de soğudum bırakmak istiyorum ama yeni iş bulmam lazım kafam çok karışık haksız mıyım