Haklı mıyım haksız mı??

Sizce haklı mıyım haksız mıyım??

• Ankete Katılan
    122
  • Anket Kapalı .
haksızsınn canım
önce erkekten çakmak istemiş yokmuş sonra kızdan istemiş ne var bunda .. gidip kızla konuşman hiç yakışmamış kendini küçük düşürmüşsün şahsen o kızın yerine koydum kendimi tek suçu yanında çakmak olması ve orda çalışan biri müşteriye yardımcı olmak istemiş gayet normal.. böyle şeyleri kafaya takma relax ol erkekleri çok sıkmaya gelmez bu kadar kıskançlık olmaz fazla sıkarsan kaçacak yer ararlar ..

Arkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz

Haksızsınız
Hem kendinizi hemde erkek arkadaşınızı rezil rüsva etmişsiniz
Sevgilinizin yerinde olsam sizi orada bırakıp çıkardım
Ne kadar özgüvensiz bir davranış
Üstelik sadece sevgilisiniz, kız bana saygısızlık etti modundasınız, siz kimsiniz sadece sevgili, ne söz hakkınız var
Çalışan ve üstelik de nezaket gösteren bir personelin üzerinde ego tatmin etmişsiniz resmen, çok ayıp

V
Arkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz
Ben sana hak veriyorum . cakmagi masanin ustune koysaymis sevgilin alip yaksaymis o ne yaa. Ayrilmaniz sacma geldi sadece.

Yahu ne oldu yakmışsa sigarasını. Arkadaşınızın ırzına mı geçti.
Nasıl bir mantık bu. Allah aşkına biri anlatsın bana.
Kaç yaşındasınız merak ettim.
Dalga geçiyorsunuz. Başka hiç bir mantıklı açıklaması olamaz bunun.

Back
X