Haklı mıyım haksız mı??

Sizce haklı mıyım haksız mıyım??

• Ankete Katılan
    122
  • Anket Kapalı .
Yahu ne oldu yakmışsa sigarasını. Arkadaşınızın ırzına mı geçti.
Nasıl bir mantık bu. Allah aşkına biri anlatsın bana.
Kaç yaşındasınız merak ettim.
Dalga geçiyorsunuz. Başka hiç bir mantıklı açıklaması olamaz bunun.

20 yasindayim. Sana normal gelen bana ters gelebilir herşeyi ergenliğe baglamayin Allah askina :) Benim kizla gidip konuşmam yanlis bunu kabul ediyorum yardim ve yorum istedim hakaret degil .

garsondan ateş istendiğinde isteyen kişinin sigarasını yakar, ben hep böyle gördüm.
kız görevini yapmış bi de bunun için sizden özür dilemek zorunda kalmış.
insanlar ekmek parası için nelere katlanıyorlar yazık :KK43:

Bende bi erkeğin yada bayanin yaninda sevgilisi varsa kimse kimsenin sigarasini yakamaz bende böyle gördüm kardesim . Suçlu olmasa özür dilemezdi kibarca masaya biraksaydi madem. Bide ben sizi görmedim diye yalan soyluyor..

yanlıs bir durum ne alaka yahu kız gelip sigarasını yakıyor ne sacma bir goruntu oyle:) hangi normal kız yapar bunu bilemedim.. o anda erkek arkadasınız siz verin deyip elinden almalıydı cakmagı boyle bir olaydan sonra ben erkek arkadasımla muattap olurdum kıza gidip birsey demem gerek yok

Bende bi erkeğin yada bayanin yaninda sevgilisi varsa kimse kimsenin sigarasini yakamaz bende böyle gördüm kardesim . Suçlu olmasa özür dilemezdi kibarca masaya biraksaydi madem. Bide ben sizi görmedim diye yalan soyluyor..
suçlu olduğu için özür dilememiş bence
nasıl bir sinirle kızın yanına gittiyseniz muhtemelen kızcağız patronuma şikayet eder mi işimden olur muyum korkusuyla malum müşteri her zaman haklıdır diye öğrettikleri için özür dilemiş...

yok yok iyiki yapmış anketi çünkü cevap yazmak, dert anlatmakla vakit kaybetmek yerine bi tıkla haksızsın de geç. :)
hem belki yüzdeler sonucu haksız olduğunu bi ihtimal anlar o_O

Kendimi haklı görüp kabul etmeyecek biri olsam burda anket baslatmam dimi :) benimde haksiz olduğum yerler var gidip kizla konuşup kendimi küçük düşürmek gibi bunun bilincindeyim zaten. Ama bu kizin hakli olduğunu göstermez ben sadece sevgilime haksizlik yapip yapmadigim hakkında yorum almak istedim lütfen gereksiz yorum yapip guldurmeyin beni anketi baslatan benim zaten niye hakliyim diye diretiyim kardesim?

Kendimi haklı görüp kabul etmeyecek biri olsam burda anket baslatmam dimi :) benimde haksiz olduğum yerler var gidip kizla konuşup kendimi küçük düşürmek gibi bunun bilincindeyim zaten. Ama bu kizin hakli olduğunu göstermez ben sadece sevgilime haksizlik yapip yapmadigim hakkında yorum almak istedim lütfen gereksiz yorum yapip guldurmeyin beni anketi baslatan benim zaten niye hakliyim diye diretiyim kardesim?
ne güzel GEREKSİZ yorumumla güldürmüşüm sizi
neyse sizin için daha fazla zamanımı harcayamayacağım çünkü belli ki ne desek istediğiniz harici yorumlarda böyle saldıracaksınız
ayrıca kardeşiniz değilim ben sizin haddinizi bilerek konuşun lütfen

yanlıs bir durum ne alaka yahu kız gelip sigarasını yakıyor ne sacma bir goruntu oyle:) hangi normal kız yapar bunu bilemedim.. o anda erkek arkadasınız siz verin deyip elinden almalıydı cakmagı boyle bir olaydan sonra ben erkek arkadasımla muattap olurdum kıza gidip birsey demem gerek yok

Hay sen çok yasa kardeşim aynen öyle düşünüyorum ama benimde gidip o seviyesiz kizla muhattap olup kendimi dusurmemem gerekiyordu

Sigara çakmak kutsaldır yahu tanımadığımınkini de yakarım yaktırırım da :) Şaka bir yana. :) Sizin konuşmanız yanlış burda anlaşalım konuşulabilecek bir mesele değil bu.. Gelelim sevgiliye, özür dilemesi doğru değil bu senin meselen o senin velin değil. Ne o öyle çocuk yanlışlıkla kırmış pardon der gibi. Dilenirse dilersin, dilemezsen sen bilirsin. Ne alaka sevgilinin konuşması.

suçlu olduğu için özür dilememiş bence
nasıl bir sinirle kızın yanına gittiyseniz muhtemelen kızcağız patronuma şikayet eder mi işimden olur muyum korkusuyla malum müşteri her zaman haklıdır diye öğrettikleri için özür dilemiş...

Hihi erkek arkadasim gelip özür diledikten sonra sizi ilgilendirmez diye diklenmesi neden o zaman neyse ya olayi düzgünce oku öyle yorum yap yapiyorsan

Sigara çakmak kutsaldır yahu tanımadığımınkini de yakarım yaktırırım da :) Şaka bir yana. :) Sizin konuşmanız yanlış burda anlaşalım konuşulabilecek bir mesele değil bu.. Gelelim sevgiliye, özür dilemesi doğru değil bu senin meselen o senin velin değil. Ne o öyle çocuk yanlışlıkla kırmış pardon der gibi. Dilenirse dilersin, dilemezsen sen bilirsin. Ne alaka sevgilinin konuşması.

Allah razi olsun düşüncelerime tercuman oldun sagolasin

Hay sen çok yasa kardeşim aynen öyle düşünüyorum ama benimde gidip o seviyesiz kizla muhattap olup kendimi dusurmemem gerekiyordu
evet hatalı oldugun taraf bu sinirine yenik dusmussun ama bunun ergenlikle falan filan hic alakasıda yok 29 yasındayım benim onumde kadın garson esimin sigarasını yaksa icimden o sigarayı biyerinde sondurmek gelirdi evet:)) ama birsey yapmam esime tepki veririm elinden alıcaksın cakmagı diye..ha ben gidipde kadına yaptıgınız yanlısdı desem esim ozur dilese kadından kıyamet kopardı oda ayrı tabi :KK53:

Arkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz
Haksizsn bencede gerek yoktu kizi uyarmaya yanina gitmeye kizmis olabilrsn ama olay dhada büyüdü fazla tepki vermissn

• Beğen
Reactions: anu

Ozur dilemis, alttan almis cunku sorun yasamak istememis.
Calisanlarin sizden ozur dilemeleri her zaman suclu olduklari anlamina gelmez, musteri her zaman haklidir politikasini dayatan isverenler yuzunden buna mecbur hissederler.
Eger basit toplumsal kurallar (garsonun ates istendiginde sigarayi yakmasi gibi) size ters geliyorsa meseleyi sosyallesme duzeyinizi minumum seviyeye indirerek cozebilirsiniz. ama zaten asgari ucretle butun gununu ayakta geciren ve istedigi son sey musterilerle sorun yasamak olan insanlara kendi dogrularinizi dayatamazsiniz. emin olun o kiz ne sevgilinizin sigarasini yakmaya ne de boyle sacma bir durumun ortasinda kalmaya merakli degildir.

Arkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz
Canım bu şelikde onu kaybedersin kız art niyetli olsa neden senin yanında yapsın o hareketi gerçekten ben erkek arkadaşının yerinde olsam kıza nasıl böyle bişey dersin diye kızardım sana kendini küçük düşürmüşsün kızın yerinde olsam bu olayı kıza bak ya diye arkadaşlarıma anlatırdım kusura bakma ama komik duruma düşmüşsün çocuk iyi toparlamış çocuguda tebrik ettim çok dogru bi duruş sergilemiş böyle oldugun sürece hayatta hep kaybedersin önce kendine güven bunun adı kıskanclık degil senin kendinle ilgili özgüven problemin var acil toparlanman lazım tatlım böyle hayat geçmeez

Back
X