- 31 Ekim 2013
- 21.561
- 72.533
- 798
- 41
ağzınıza sağlıkOzur dilemis, alttan almis cunku sorun yasamak istememis.
Calisanlarin sizden ozur dilemeleri her zaman suclu olduklari anlamina gelmez, musteri her zaman haklidir politikasini dayatan isverenler yuzunden buna mecbur hissederler.
Eger basit toplumsal kurallar (garsonun ates istendiginde sigarayi yakmasi gibi) size ters geliyorsa meseleyi sosyallesme duzeyinizi minumum seviyeye indirerek cozebilirsiniz. ama zaten asgari ucretle butun gununu ayakta geciren ve istedigi son sey musterilerle sorun yasamak olan insanlara kendi dogrularinizi dayatamazsiniz. emin olun o kiz ne sevgilinizin sigarasini yakmaya ne de boyle sacma bir durumun ortasinda kalmaya merakli degildir.
ısrarla kız hatalı gibi konuşuyorsun.belki diğer garson arkadaşlarından bunu gördü ve bu meslekte yeni.usül böyle sanıyor.Erkek gorsondan istedi yokmuş. Garson bayan arkadasini cagirdi insan gibi masaya koyabilir dimi agzina götürüp yakmasi bana ters. Kizin yaptigi orda beni hiçe saymaktir o yüzden kaldiramadim normalde kiskanc biriyim ama bu konu çok farkli terbiyesizlik yaptigi
O kizdan cakmak bile isteyemez benim masamda..cakmagi yoksa icmesin.ki sonradan yaptiklari benim nazarimda zaten yenilir yutulur deil kizdan ozur dilemesi ne ya senin adina bide..ben asiri kiskanc biriyim bende buyuk olay cikarirdimArkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz
Ahahahahahaa hiç güleceğim yoktudam birkaç fakir doyurmalı şükür niyetine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?