mesele para değil işte oğlum için toplanan paradan alıp veriyor insanlar oğluma getirdiler parayı. Çok yanlış olduğunu düşündm bunun sence önemsiz miBence kv yine de yüz göz olmamış demekki insanlık var gerçekten kötü niyetli olsa o da senin telefonunu manipüle eder ortalığı karıştırırdı. Bence sakinleş. 20 şer lira vermesinede takılma. ben olsam takılmazdım ne olacakki.
fırsat bu fırsat zaten o günden sonra eskisi gbi olamam ki ben ne yazık kiCok iyi yapmissiniz firsatlari degerlendirmek lazim.Onceki konulara goz gezdirdimde esiniz doldurusa geliyor sanirim sacma seylere takilmis.
kv ile çok yüz göz olduk cidden artık sınır kalmadı aramızda çat çar söylüyorum her şeyi. Bunaldım sanırım sürekli görümcemle kaynım araba alıyor bi de araba için ihtiyaçlarımdan kısıyorum ya o koyuyor banaHaksız kesinlikle değilsin ama ne bileyim büyütmüşsün gibi düşünüyorum. Araba mevzusu dahil.
Ben olsam canımı sıkmam böyle şeylere, canım kıymetlidir yani. Eşimin ailesi eşimi kayırsa mesela eşimin sorunudur o benim değil. Araba da ihtiyacım yoksa ha kapı önünde ha kardeşte, ihtiyacım varsa da getirin derim gelir zaten. Kayınvalideyle o derece yüz göz olmak da yersiz geldi.
Bence hiçbir şeyi sallama.
mesele para değil işte oğlum için toplanan paradan alıp veriyor insanlar oğluma getirdiler parayı. Çok yanlış olduğunu düşündm bunun sence önemsiz mi
satacağız arabayı koyduk siteye sonunda. Şart koştum ben ya satılsın ya daha büyük olay çıkacak dedim. Dayanamadım artıkYa daha lahusasiniz bu kdr olay nedir millet kendine eglence mi ariyor dusuncesiz mi
Ne biliyim insan korkar uzerim sutu kesilir yada onlarin bebegi var belki acil lazim olur araba kadin yeni anne bi alissin falan
haklisiniz sakin olmaya sakince cozum yolu bulmaya calisin
Kactir konulariniza denk geliyorum biriktirip biriltirip dah buyuk cingar cikaricaksinizki o daha kotu ufaktan esinizle halledin para araba mevzularini biraz sizden cekinsin artik sabir zorladigini hissetsin konusun
İlerde daha guzellerini alirsiniz insallah
dese ben milletin içinde bağırıp çağırırdım biliyor ondan sustu sanırım. Bi de görümceme zaten yardım ediyorlar ben bugüne kadar susmuştum. Doldum doldum taştım.ya bence önemsiz açıkçası 40-50 lira yeğenlerine vermiş belki de çocuklar kıskanacaktı vermese. aslına bakarsan o paranın gözüne batma sebebide arabanızın onların kullanımında olması... araba sorunu olmasa o da gözüne batmazdı. ayrıca az oldu altın verseydin de iyi taş atmışsın mesela ordada kadın yine bir şey dememiş.
arabadan soğudum zaten ya yakasım varİnadım çok pistir valla o arabayı sattırırdım binmediğim arabayı millet binsin diye masraf olarak evimin önünde tutamam sülale gelse vazgeçiremez o derece karşıyım bu olaya
Gerekirse az fiyata sat çatır çatır yearabadan soğudum zaten ya yakasım var
Anlattiklarini yapsalar bende deli olurum. Haklısın kimsenin kardesde olsa surekli keyfi icin arabayı almasini sevmem.Evet kızlar yine ben. Konuya geçmeden önce biraz eski konulardan bahsedeyim. lohusalık bitti. Mevlüt okundu kv evinde. Annem ocakta okutacak o tartışmalar bitti şükür.
Annem hala bende kalıyor. Güçsüz düştüm iyice. Annem yanımda olmasına rağmen. Bebeğim hala kolik. Topuk kanı temiz şükür.
Konuya geçeyim.
Geçen hafta mevlütten bi gün önceydi. Bi tanıdığımıza misafirliğe gidecektik. Eşim arkadaşından araba almış gelmiş. Dedim bizim araba nerde ki bunu aldın. Abimde dedi. Ve yine başladık tartışmaya. Eşimin abisi, eniştesi sürekli bizim arabayı alıyorlar kızlar. Ufak tefek her ihtiyaçlarında. Keyfi olarak. Benden daha çok binmişlerdir hele son bi ay. Hamileliğimin son ayında bile böyleydi. Bizim araba sanki eşimin ailesine ait. Ekleyeyim biz arabayı krediyle aldık eşimin maaşının tamamı krediye gidiyor benim maaşla geçiniyoruz. Çoğu ihtiyacımızı da kısıyoruz araba için.
Neyse o gün eşimle tartıştık. Artık bıktığımı söyledim arabanın alınmasndan. Eşim yine kapıyı çarptı gitti son bi aydır bunu adet edindi zaten.
Bende demek öyle dedim annesini aradım. Annesine artık eşimin diğer kardeşlerini kayırmanzdan bıktım, görümceme kaynıma para yardımı yaptığınızı biliyorum bizi ayırıyorsunuz, sürekli bizim arabamza binilmesinden alınmasından bıktım, keyfi olarak alıyorlar artık bunaldım, daha söylemek istediğim çok şey var ama kalbiniz kırılır, eşimle sizin yüzünüzden bin kez tartıştım artık olgun davranın ailecek, beni idare etmek zorundasınız ben el kızıyım yoksa ipleri kopartıcam dedim. Ağzıma ne geldiyse söyledim kızlar.
O da bana; kalbini çürütmüşsün. Abinle ablan duymasın üzülürler küserler sen onları istemiyo musun, beni çok üzdün baban da üzülüyor bak sen neden şimdi araba meselesi çıkarttın rahatın yetmiyo mu sana dedi.
Bende dedim ki sizi bugüne kadar idare etmişler siz de kaynımla görümcemi idare etmişsiniz. Ama ben idare edemeyeceğim kusura bakmayın arabaya ihtiyacı olan kendi ihtiyacına göre gitsin alsın, mevlüte de gelmiyorum dedim kapattım. Mevlüt ertesi gündü.
Eşim olayın arkasından hemen eve geldi. Benden özürler diledi. Ağladı. Annem çok üzülmüş dedi napayım kardeşime nası hayır deseydim dedi. Affet nolur annemi de ara üzülmesin dedi. Bende annen üzülmesin diye özür diliyosun dedim. Yemin ederim ondan değil seni anlıyorm sende haklısın ama kardeşşme nası hayır diyeyim dedi.
Nihayetinde kv yi aradım arabayı kim alırsa alsın bundan sonra napıyosanız yapın huzurum da kalmadı dedim. Yooo ben aldırmam sen merak etme dedi. İyi dedim kapattım. Sabahında mevlüte gitmedim kv aradı çağırdı dil döktü. Torunum için okutuyorm insanlar onun için gelecek bizim mevlüdümüz bu dedi bende gittim.
Mevlüt masraflarında kv ye yardım ettik bu arada.ve kv oğluma toplanan paralardan görümcemin çocuklarına para verdi 20 şer tl ki miktar önemsiz. Bunu benim gözümün önünde yaptı para sandığını açtı verdi. Hayır vereceksen kendi cebinden ver yani. Bende Az verdiniz birer altın verseydiniz dedim anlamadı tbi. Sonra benden mevlüt masrafları için 100 tl istedi. Tamam dedim sandıktan aldı onu da.
Kızlar inanamıyorm ya ben bu kadını çözemiyorum artık. Bu kez eşime bişey demedim ama kendi kendime çok takıldım yine. Böyle böyle soğuyorum ve mış gibi yapamıyorum.
Genel olarak haklı mıyım haksız mıyım onu da bilmiyorum :/
Kusura bakmayın dağınık anlatmış olabilirim. Huysuz oğluşum fırsat verdikçe yazmaya çalıştım konuyu.
öyle oldu rahatsızlığımı anlamış oldular bi anda delirdim aradım şimdi bazen diyorum ki az bile söylemişim keşke daha konuşsaymışım diyorum.İnsanlar çooook acil bişey olmadığı sürece araba gibi bir eşyayı nasıl ödünç alır anlamış değilim. Geçen tamamen karşı tarafın hatası yüzünden kendi arabamı çarptım ve hasar için 5000 tl istediler. Başkasının arabası olsa hem mahçup olurdum hemde gereksiz yere para vermiş olacaktım.
Kayınvalidenin mevlüt için tutumu ya da yaptıkları bana ters ama kişilik meselesi tabi. Her zaman böyleyse anlaşması zor birisi.
Aslında aramanız bi nebze iyi olmuş eşinizde kayınvalidenizde sizin rahatsızlığınızı net olarak anlamış olmuştur artık
araba konusunda haklısınızEvet kızlar yine ben. Konuya geçmeden önce biraz eski konulardan bahsedeyim. lohusalık bitti. Mevlüt okundu kv evinde. Annem ocakta okutacak o tartışmalar bitti şükür.
Annem hala bende kalıyor. Güçsüz düştüm iyice. Annem yanımda olmasına rağmen. Bebeğim hala kolik. Topuk kanı temiz şükür.
Konuya geçeyim.
Geçen hafta mevlütten bi gün önceydi. Bi tanıdığımıza misafirliğe gidecektik. Eşim arkadaşından araba almış gelmiş. Dedim bizim araba nerde ki bunu aldın. Abimde dedi. Ve yine başladık tartışmaya. Eşimin abisi, eniştesi sürekli bizim arabayı alıyorlar kızlar. Ufak tefek her ihtiyaçlarında. Keyfi olarak. Benden daha çok binmişlerdir hele son bi ay. Hamileliğimin son ayında bile böyleydi. Bizim araba sanki eşimin ailesine ait. Ekleyeyim biz arabayı krediyle aldık eşimin maaşının tamamı krediye gidiyor benim maaşla geçiniyoruz. Çoğu ihtiyacımızı da kısıyoruz araba için.
Neyse o gün eşimle tartıştık. Artık bıktığımı söyledim arabanın alınmasndan. Eşim yine kapıyı çarptı gitti son bi aydır bunu adet edindi zaten.
Bende demek öyle dedim annesini aradım. Annesine artık eşimin diğer kardeşlerini kayırmanzdan bıktım, görümceme kaynıma para yardımı yaptığınızı biliyorum bizi ayırıyorsunuz, sürekli bizim arabamza binilmesinden alınmasından bıktım, keyfi olarak alıyorlar artık bunaldım, daha söylemek istediğim çok şey var ama kalbiniz kırılır, eşimle sizin yüzünüzden bin kez tartıştım artık olgun davranın ailecek, beni idare etmek zorundasınız ben el kızıyım yoksa ipleri kopartıcam dedim. Ağzıma ne geldiyse söyledim kızlar.
O da bana; kalbini çürütmüşsün. Abinle ablan duymasın üzülürler küserler sen onları istemiyo musun, beni çok üzdün baban da üzülüyor bak sen neden şimdi araba meselesi çıkarttın rahatın yetmiyo mu sana dedi.
Bende dedim ki sizi bugüne kadar idare etmişler siz de kaynımla görümcemi idare etmişsiniz. Ama ben idare edemeyeceğim kusura bakmayın arabaya ihtiyacı olan kendi ihtiyacına göre gitsin alsın, mevlüte de gelmiyorum dedim kapattım. Mevlüt ertesi gündü.
Eşim olayın arkasından hemen eve geldi. Benden özürler diledi. Ağladı. Annem çok üzülmüş dedi napayım kardeşime nası hayır deseydim dedi. Affet nolur annemi de ara üzülmesin dedi. Bende annen üzülmesin diye özür diliyosun dedim. Yemin ederim ondan değil seni anlıyorm sende haklısın ama kardeşşme nası hayır diyeyim dedi.
Nihayetinde kv yi aradım arabayı kim alırsa alsın bundan sonra napıyosanız yapın huzurum da kalmadı dedim. Yooo ben aldırmam sen merak etme dedi. İyi dedim kapattım. Sabahında mevlüte gitmedim kv aradı çağırdı dil döktü. Torunum için okutuyorm insanlar onun için gelecek bizim mevlüdümüz bu dedi bende gittim.
Mevlüt masraflarında kv ye yardım ettik bu arada.ve kv oğluma toplanan paralardan görümcemin çocuklarına para verdi 20 şer tl ki miktar önemsiz. Bunu benim gözümün önünde yaptı para sandığını açtı verdi. Hayır vereceksen kendi cebinden ver yani. Bende Az verdiniz birer altın verseydiniz dedim anlamadı tbi. Sonra benden mevlüt masrafları için 100 tl istedi. Tamam dedim sandıktan aldı onu da.
Kızlar inanamıyorm ya ben bu kadını çözemiyorum artık. Bu kez eşime bişey demedim ama kendi kendime çok takıldım yine. Böyle böyle soğuyorum ve mış gibi yapamıyorum.
Genel olarak haklı mıyım haksız mıyım onu da bilmiyorum :/
Kusura bakmayın dağınık anlatmış olabilirim. Huysuz oğluşum fırsat verdikçe yazmaya çalıştım konuyu.
annem hiç karışmaz artı eksi bi şey söylemez bana. Evim çok küçük olduğu için eşim kv nin evinde okunmasını istedi tamam demiştim bende. Bende okunsaydı cidden para mevzusu olmazdı doğru söyledin. Araba konusu beni çok kızdırıyor sebebi de ben kendimden kısıyorum kendi ihtiyaçlarımdan kısıyorum araba için. Onlsr da kısıp alabilirler diye düşünüyorum bu yüzden kızıyorum aslında. Kv yi arama sebebim eşim bi anda çekip gidince sinirlendim konunun kaynağına ineyim dedim açıkçasıYine siz haksızsınız.
Kayınvalıdenı ne demeye arıyorsun ,
Esının kardesıne araba vermesını normal buluyorum
Mevludu neden kayınvalıden yapsın kı ortada bır cemıyet varsa buda sızın nıye sızın evınızde okunmuyor bunun manevı bır yonu var ustelık. Oradakı aldı verdı parasına gırmıyorum bıle kendı evınızde yapsaydınız kımse dıger cocuklara para fılan veremezdı soru neydı , hah sız haksızsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?