Haklı mıyım haksız mıyım?

mesele para değil işte oğlum için toplanan paradan alıp veriyor insanlar oğluma getirdiler parayı. Çok yanlış olduğunu düşündm bunun sence önemsiz mi

Ya daha lahusasiniz bu kdr olay nedir millet kendine eglence mi ariyor dusuncesiz mi
Ne biliyim insan korkar uzerim sutu kesilir yada onlarin bebegi var belki acil lazim olur araba kadin yeni anne bi alissin falan
haklisiniz sakin olmaya sakince cozum yolu bulmaya calisin
Kactir konulariniza denk geliyorum biriktirip biriltirip dah buyuk cingar cikaricaksinizki o daha kotu ufaktan esinizle halledin para araba mevzularini biraz sizden cekinsin artik sabir zorladigini hissetsin konusun
İlerde daha guzellerini alirsiniz insallah

Reactions: anu
kv ile çok yüz göz olduk cidden artık sınır kalmadı aramızda çat çar söylüyorum her şeyi. Bunaldım sanırım sürekli görümcemle kaynım araba alıyor bi de araba için ihtiyaçlarımdan kısıyorum ya o koyuyor bana

mesele para değil işte oğlum için toplanan paradan alıp veriyor insanlar oğluma getirdiler parayı. Çok yanlış olduğunu düşündm bunun sence önemsiz mi

ya bence önemsiz açıkçası 40-50 lira yeğenlerine vermiş belki de çocuklar kıskanacaktı vermese. aslına bakarsan o paranın gözüne batma sebebide arabanızın onların kullanımında olması... araba sorunu olmasa o da gözüne batmazdı. ayrıca az oldu altın verseydin de iyi taş atmışsın mesela ordada kadın yine bir şey dememiş.

satacağız arabayı koyduk siteye sonunda. Şart koştum ben ya satılsın ya daha büyük olay çıkacak dedim. Dayanamadım artık

İnadım çok pistir valla o arabayı sattırırdım binmediğim arabayı millet binsin diye masraf olarak evimin önünde tutamam sülale gelse vazgeçiremez o derece karşıyım bu olaya

dese ben milletin içinde bağırıp çağırırdım biliyor ondan sustu sanırım. Bi de görümceme zaten yardım ediyorlar ben bugüne kadar susmuştum. Doldum doldum taştım.

İnsanlar çooook acil bişey olmadığı sürece araba gibi bir eşyayı nasıl ödünç alır anlamış değilim. Geçen tamamen karşı tarafın hatası yüzünden kendi arabamı çarptım ve hasar için 5000 tl istediler. Başkasının arabası olsa hem mahçup olurdum hemde gereksiz yere para vermiş olacaktım.
Kayınvalidenin mevlüt için tutumu ya da yaptıkları bana ters ama kişilik meselesi tabi. Her zaman böyleyse anlaşması zor birisi.
Aslında aramanız bi nebze iyi olmuş eşinizde kayınvalidenizde sizin rahatsızlığınızı net olarak anlamış olmuştur artık

Anlattiklarini yapsalar bende deli olurum. Haklısın kimsenin kardesde olsa surekli keyfi icin arabayı almasini sevmem.

Allahtan benim kv gamsiz ne mevlut ne bi sey derdi olmadi gerci uzagiz ama isteyen gidincede yapardi. Bi altin takti tamam oldu bitti

öyle oldu rahatsızlığımı anlamış oldular bi anda delirdim aradım şimdi bazen diyorum ki az bile söylemişim keşke daha konuşsaymışım diyorum.

Yine siz haksızsınız.
Kayınvalıdenı ne demeye arıyorsun ,
Esının kardesıne araba vermesını normal buluyorum
Mevludu neden kayınvalıden yapsın kı ortada bır cemıyet varsa buda sızın nıye sızın evınızde okunmuyor bunun manevı bır yonu var ustelık. Oradakı aldı verdı parasına gırmıyorum bıle kendı evınızde yapsaydınız kımse dıger cocuklara para fılan veremezdı soru neydı , hah sız haksızsınız

Ve bütün bunlar olurken sizin anneniz nerede , sizi bir köşeye çekip size akıl veremiyor mu ne kadar ayıp

Bu araba işine zaten gıcıktım.Resmen eşini kullanıyorlardı.Herkes arabasını kendi alsın..Çocuklu insansın her zaman lazım.Boşver iyi olmuş herşeyi söylediğin .Üzülen üzülsün kırılan kırılsın.İçine dert olacağına birazda onlara dert olsun.

araba konusunda haklısınız
benım odedıgım benım ıhtıyacı olan arabayı zırt pırt kardesı alsa ben de sınır olurum
üstelık bırseylerden kısarak aldı ısem
ama diğer konuda haksızsınız
ister 20 tl verır cocuklara ısterse hıc vermez

ayrıca sizin kv yı aramanız da hoş olmamıs
eşinizin tepkısını bellı etmesı gerekıyor ama malesef erkekler de bız kadar bu konulara takılmıyorlar

Haklısın ben çalışıp araba alacam millet binecek
Çok daha büyük olay çıkarırdım
Eşin aile kuzusu düzelmez o tavrını sürdürdükçe sizi sömürmeye devam ederler
Duruşunu beğendim
Taviz verme bunlara

annem hiç karışmaz artı eksi bi şey söylemez bana. Evim çok küçük olduğu için eşim kv nin evinde okunmasını istedi tamam demiştim bende. Bende okunsaydı cidden para mevzusu olmazdı doğru söyledin. Araba konusu beni çok kızdırıyor sebebi de ben kendimden kısıyorum kendi ihtiyaçlarımdan kısıyorum araba için. Onlsr da kısıp alabilirler diye düşünüyorum bu yüzden kızıyorum aslında. Kv yi arama sebebim eşim bi anda çekip gidince sinirlendim konunun kaynağına ineyim dedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…