Haklı mıyım haksız mıyım?

kv yi aramam hoş olmamış mı gerçekten? Bilmiyorum yanlış mı yaptım. Ama şimdi olsa yine arardım içim hiç soğumuyor soğumadı. Yanlış mı yapıyorum kendimi tanımıyorum artık bu yüzden açtım konuyu da aslnda

Evınız kucuk olmasından dolayı olmuslugu gec mısafır gıbı gıtmıssın bebegının mevludune, ne hazırlıgıne kendını yormussun ne de bır takım tatlı telaslarına dedım ya mısafır gıbı gıtmıssın. Yanı sadece karsı tarafın eksısı yok senınde yok eksın var bana gore. Bu yaptıgın ozellıkle gecınmek ıcın degıl, senı ıdare ederlerse etsınler etmezlerse etmesınler dıye meydan okumussun
ancak baska bır aılede olsaydın basına gelebıleceklerını dusunemıyorum o sebeble cokta yanlıs kısılerle karsı karsıya oldugunu dusunmuyorum. Buarada 40 gun gecmıs hala sızde bırı var neden , sız kendı sorumlulugunuzu artık kendınız alsanıza hem gununuzde dolu gecer , baska seylere ılgınız kacmaz.
Araba mevzusuna ben takılmazdım senın hassasıyetın olabılır gecıyorum ancak gun olur devran doner aynı seyı esın yaparsa cok uzulursun.

Annem karısmaz demıssın ama sıze akıl vermelı sızı frenlemelı bence, annenız mesela o arama sırasında yanınızda yok muydu , benım evladım olsaydı telefonunu parcalardım mesela. Senın ısın kocanla aılesıyle ısın yok derdım

bence hoş olmamıs
ben arayamazdım yani
yüzgöz olmak istemezdim
eşimle hallederdım araba konusunu

ama olan olmus bır kere
ne kadar mesafelı olsanız o kadar ıyı bence
ama esınıze daha ılımlı daha sakin olun
arada kalıyor olabılır, kırıcı olmak ıstemıyor olabılır
burda asıl sorun arabayı ısteyen kardeste
ne babamın ne kardesımın arabasını arabam yoksa ıstemem asla.
arabam varsa kullanırım yoksa kullanmam.

isteme mantıgı sacma zaten

Sonuna kadar haklısın. En iyisi benim yöntem.. Ben de ilk zamanlar annecim annecim dolanırdım. Sonra baktım kaynana moduna girmek istiyo. Bir mesafe koydum araya, anne dememek için hitap etmem fazla. Aramam sormam.. Eşimin izin dönemleri giderim misafir gibi dönerim. Mesafe her zaman iyidir boşver. Sadece eşini bunaltma, kaynana cephesine taşınır o da..

Haklisin
Bebege gelecek paraya guvenip de mevlut yapmasi da komple sacmalik. Sanki zorunlu bir aktivite. Ben senin yerinde olsam gitmezdim bile.

Dedım ya bu tarz durumlarda madem annen yanında oda senı dogru yonlendırmelı yanı karısmıyor olması onunda dogruyu yaptıgını gostermıyor, ıyı bunca seye ragmen esın sızın evınızde 40 gundur kalan annene surat sallamıyor. Benım esım mesela benle ılgılı mevzuda anneme sarsaydı ben onun annesıne nasıl gulecektım !

Annemle bebiş uyuyorlardı aradığımda ama anneme anlattım tabi. Yüz göz olmasaydın keşke dedi yorum yapmadı fazla. Evet gitmedim yardım etmedim. Olayların üzerine geldi. Giyindim Oğlanı da giydirdim öyle gittim en son ben gittim. Çok kızgındım çünkü.
bencede saçma işte bir iki değil araba ortak gibi oldu artık. Ben kendimden kısmasam neyse. Herkes kıssın alsın diye düşünüyorum. Kolay almış olsam böyle yapmazdım zatem

eşim bi ara takmıştı anneme ama şimdi düzeldi o ara ben çok ağladım üzüldüm. Annem bize çok yardımcı oldu çünkü. Hala da annemi yollayamıyorm başedememekten korkuyorm

Haklisin
Bebege gelecek paraya guvenip de mevlut yapmasi da komple sacmalik. Sanki zorunlu bir aktivite. Ben senin yerinde olsam gitmezdim bile.
bundan önceki konumda mevlüt yüzünden eşimle tartıştık ben istemiyorum mevlüt falan demiştim kendisi okutmaya kalktı kv. Olayların da üzerine geldi çok gergin bi mevlüttü

bayıldım.. derdinizi içinize atmamanız harika.Bu arada çok haklısınız

kolay da alsam zor da zorda kalınmadıgı surece arabamı vermem

bundan önceki konumda mevlüt yüzünden eşimle tartıştık ben istemiyorum mevlüt falan demiştim kendisi okutmaya kalktı kv. Olayların da üzerine geldi çok gergin bi mevlüttü
Ben anlamiyorum zaten mevlut sacmaligini. Oturup hep birlikte sarki soyluyorlar. Cehalet. Ayrica sen bebegine bir sey yapmak istersen zaten kendi evinde yaparsin,bir baskasinin uzerine vazife degil haddine bile dusmez.

ne kadar haklı olursan ol KV yi arayıp yazmış olduğun şekilde konuşman bence hoş olmamış bu kadar yüz-göz olmaya gerek yok her zaman mesafeni korumalısın bence

Bu tür konuşmaları bırak eşin yapsın ama O'na da "konuş şu annenle abinle" gibi demek yerine yavaştan aklına sokmaya çalışabilirsin, direkt ailesi için kötü konuşursan ters tepebilir

Verilen 20TL lere gelince diğer çocuklar üzülmesin diye vermiştir sonuçta çocuk bu neden diğerine para verildi bana verilmedi der üzülür onların gönlünü yapmak için vermiştir

daha önce düğünümde altınlarımdan görümceme verdiği için sanırım ben iyiye yoramadım bunu. Yani kadın hep bi benden alma ona verme çabasında

Sen haklisin sonuna kadar. Problem cozme kabiliyetin yuksek bence ama onlar sayica fazlalar ve esin o durumda ozur dilemeye geldigine gore kv'nin yaptirim gucu cok yuksek. El kadar cocugun rizkina goz dikip para tirtiklayan ihtiyarlar hic hos degil. Mevludun bile cilkini cikarmislar. Yapmasaydi keske.

Kendi cebinden vererek gonul alsa?

Haklısın tabii . Ama Malesef iş eşinde bitiyor bu şekilde seni sinir hastası edecekler

Bence davanda sonuna kadar haklısın. Ama bu meseleyi eşinle halletmen, konuşman lazım.. Eşinin hayır demeyi öğrenmesi lazım.. Sonuçta o kadar borçla almışsınız.. Ama sefasını siz süremiyorsunuz. Elalem sürüyor. Eşine tavrını koy, ve bu durumu sürdür. Kayınvalidene de fazla yüz verme..

Araba konusu hariç diğer her konuda haksızsınız. Ama araba konusunda da eşinize destek olma konusunda çok pasifsiniz. Geçmiş konularınızdan az çok biliyorum çok naif, iyi bir eşe sahipsiniz. Bu da sizi kv karşı oldukça rahat yapmış. Eşinizi düşünmeden hunharca lafınızı eksik etmeden onu arada bırakıyorsunuz çünkü size sırtını çevirmeyeceğini düşünüyorsunuz. Bence bu adamı bu kadar zorlamayın sudan çıkmış balığa dönmeyin sonra burda başka konular açmak zorunda kalırsınız.

Mevlüt meselesine gelince kendi evinizde yapmamanız, hatta mevlüt istememeniz çok abes olmuş. Anneniz madem çok anlayışlı mevlüt okunması gerektiğini ilk o size söylemeliydi. Böyle kv köşelerinde olmaması gerektiğini söylemeliydi. Hiç bir hazırlığa katılmamakta ayrı bir olay. KV burada gelinime mevlüt yaptım son dk misafir gibi geldi dese baya yorum alırdı emin olun.

Eşiniz annenize evde 40 gündür duruyor diye laf atmış ağlamaya başlamışsınız ama sizin onun annesine hiç tahammülünüz yok. Benim annem öyle değildir demeyin herkesin annesi kendine kusursuzdur. Kendi rahatınız için, anneniz çocuğa bakıyor diye eşinizin evdeki rahatını da hiçe sayıyorsunuz..

Bence oturun düşünün. Bu adamı kaybedeceksiniz yoksa.

On kere bin kere yuz kere haklisin. Hadi anasi yapiyor da o gorumcen nasil bir yuzsuz o altinlari alabiliyor. Cok yuz vermissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…