HAKLI MIYIM LÜTFEN YORUM YAPAR MISINIZ?

Ona sozum yoook,kessinlikle ayni fikirdeyim.
Yok ne gerek var da,yok esin harcamiyorsa da
Ne yani,evet olaganustu hal olur borc vs,insan katlanir,suresiz kemer sikmayi asla kabul etmem.

Ben toplam gelirinizi ve mesleğinizi çok merak ettim? 2 yılda ev+araba+altın+döviz birikimi yapan, bu arada tatil gibi asgari ihtiyaçlarından kismayan çocuksuz bir aile en az 40000 kazanıyor olmalı. Allah daha çok versin ve o bilekliği alın istiyorsanız derim

Şöyle diyeyim, ben şahsen bilekliğe 100 lira dahi vermeyecek bir insanım çünkü takılarımı sürekli kaybediyorum. O yüzden bana göre dediğiniz rakam çok uçuk. Ancaaak, siz çalışacaksınız, borç ödeyeceksiniz, ev işi yapacaksınız, ayda yılda bir istediğiniz şeye yok denilecek, bir de drama kraliçesi gibi ortaya düşüp, annesine falan şikayet edecek o adam öyle mi ? 10 bin liralık olanı alsanız hakkınız valla. Azıcık dişinizi gösterin bana kalırsa. Bu bir inat meselesi değil, hak meselesi. Beyefendi biraz şımarmış galiba. Bütün düzeni değiştirin. Bir arkadaş aile toplantısı demiş, çok mantıklı. Bol bol sorumluluk verin karşı tarafa, bir bileklik için olay çıkardığına pişman olsun birazcık. Bundan sonrasında kendi paranız üzerinde kendi hükmünüz olsun. En azından kendinize pay ayırın. İstediğiniz harcamayı da oradan yapın. Hiç moral bozmaya gerek yok, insanın gözünü açması için bir olay gerekiyor sizinki de buymuş demek ki

İyi de o parayı çöpe atmiyorsunuz.Kendi paranızı gidip ziynet aliyorsunuz niye kıyamet kopuyor.Ve üzgünüm kocasından izin almadan kendine birşey alan kadınlar var
Sağlık sorunu v.s gibi sebeblerden dolayı 8 yıldır çalışmıyorum.eşim esnaf,her ay kendime ve kızıma ait harcamalarım için gönderir hesabıma,o para bana aittir.ister tatil ayarlarım,ister çok beğendiğim bi ziynet eşyası alır ya da yer içer, gezerim..o yüzden çalışan bi kadının kendine ait bi harcama yapaması,bunun için kocasından izin istemesi çok garip geliyor bana..

Aynen öyle suçlu gibi.Toplumun kodları böyle girilmiş işte tabular vs

Takıldı evet setim duruyor zaten ama takıldı diye beğendiğim bir şeyi almak hakkım değil mi? Kızmak değil gördüm beğendim sadece

Haklısınız bi şey istemeniz ve beğenmeniz gayet normal

Eşinizin aynı abimin boşandığı karısı gibi inat ediyor cümlesinden sonra nasıl sakin kalabildiniz, o adamın eşi olarak nasıl devam edebildiniz. Bu cümlenin meali biz eş diye hem altımıza çektiğimiz arabaya sponsor, hemde ev işlerinde arkamızı toplayacak hizmetçi alıyoruz, sende eski yengem gibi karşı çıkar, kendin için birşeyler istersen kapı orda demiş. Eşiniz size zaten eş olarak değer verse önemsese kendi alır; bu kadın iki yıldır evin arabanın borçları için kendi isteklerinden feragat etti diye düşünür. Demekki siz eşiniz için sadece onun arkasını topladığınız, edindiği mala mülke sponsor olduğunuz sürece varsınız.

Haklısın. Bunlar da ihtiyac, borç ödendi diye çalışan kadın kendine bir şeyler alamayacak mı?
Biz de yüksek bir değer hedefle birikim yapmaya başladık, bir bileklik gördüm aldım, başta kem küm yaptı hiç mahcup olmadım beğendim aldım dedim. Sonuçta aylık hedefimizden fazla birikime kendim koyuyorum zaten. Sefam olsun alırım.

Aslında sakin kalamadım o andan sonra daha kötü kavga ettik. Hem çalışıyorum hemde bu muameleyi görüyorum dedim. Dediği şey ben sana zorla mı çalış diyorum. Tabii ki kendi isteğimle çalışıyorum evlendim diye mesleğimi mi bırakayım. Saçma sapan bir konuşma geçti o akşam

Borç bitince bilekliği alacak nakit paranız olacak ise bence alın mis gibi takın..Üstelik yatırımlık olur.
Yok kredi kartı ile olacak ise ne gerek derim yeni borca..

Aynen öyle suçlu gibi.Toplumun kodları böyle girilmiş işte tabular vs
Takıldı evet setim duruyor zaten ama takıldı diye beğendiğim bir şeyi almak hakkım değil mi? Kızmak değil gördüm beğendim sadece
Hakkınız tabi ki de…kaç yaşındaki annem bile sadece 2 emekli gelirleri olduğu halde günlere girip bileklik,kolye tarzı şeyler alıyo kendine..bu saatten sonra amacı yatırım değil kendini mutlu etmek istiyo ki siz niye yapamayasınız

Hemen buraya bağlanır zaten "ben sana çalış mı diyorum" çalışacağım arkadaş istediğimi de alacağım, evlenirken çalıştığımı biliyordun bırakmayacağımı da biliyordun evlenmeseydin zorla mı geldim.

çalışan kadınla evlenirken getirileri kadar götürülerini de hesaplayacaksın. Şimdiye kadar gelir gider dengeniz ortakmış ama bu işin sonunda gelirleri ayırma yolu görünüyor sanki.

Calisirken bir takiyi cok goruyor,calismasa 10 tl harcligi cok gorur artik.
Ondan sonra da baskalarini ornek gosterir,"Xin esi calisiyor,evin yukunu paylasiyor,sikir sikir da giyiniyor,valla bravo kadina nerede bizde oyle sans"

Calisirken bir takiyi cok goruyor,calismasa 10 tl harcligi cok gorur artik.
Ondan sonra da baskalarini ornek gosterir,"Xin esi calisiyor,evin yukunu paylasiyor,sikir sikir da giyiniyor,valla bravo kadina nerede bizde oyle sans"
Yakın çevremde maaşını ayırmış çok çift var ve hep bu sebepten, adamlar kendini bir şey zannetmeye başlıyor, kadının kazandığını kadına çok görüyorlar. Çok sinir oluyorum.

Yakın çevremde maaşını ayırmış çok çift var ve hep bu sebepten, adamlar kendini bir şey zannetmeye başlıyor, kadının kazandığını kadına çok görüyorlar. Çok sinir oluyorum.
Iste,ceyrek limoncu ruhu herkese lazim,ne keser olacaksin, ne de rendeen iyisi testere gibi,bir sanaa,bir bana.Avantajli olacaksa da kadin olmali,erkekler isten gelip yayilirken kadin kirk koseye yetisiyor

Kesinlike haklısınız, kimine lüx gelir kimine zevk ama buna hakkınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…