HAKLI MIYIM LÜTFEN YORUM YAPAR MISINIZ?

Yetmiyor, kadının katkılarıyla alınan arabayı adam kendi oyuncağı gibi kullanıyor, ihtiyacı olmamasına ragmen zevkine her gün arabayla ise gidip bir de ona masraf yapıyor... Kimse de bunu anormal karşılamıyor
Erkek olmak var valla

Şunu da duyduktan sonra elime geçse kocanı boğabilirim. Sen bütün altınını eve arabaya vermişsin o sana bir bilekliği çok görüyor. Ya gaz vermek istemiyorum ama bu tartışmayı sen kazanmadığın takdirde ne öfken geçer ne de bu adama sözün geçer. Çok can sıkıcı, güzelce silkelenmeye ihtiyacı var bunun.
Ev araba krediyle alınmış doğal olarak borç var. Aylık gelir gider ve kredilerden kalanla da dolar altın alınmış. Bunu anlamak çok da zor olmamalı bence

Yetmiyor, kadının katkılarıyla alınan arabayı adam kendi oyuncağı gibi kullanıyor, ihtiyacı olmamasına ragmen zevkine her gün arabayla ise gidip bir de ona masraf yapıyor...
Erkek olmak var valla
Aynen .
Ama böyle kadınlara da kızıyorum.
Ezdirmeyın yahu kendinizi
Gücünüzü görün bilin!

Calismak kazanmak ne icin,once ihtiyaclarini,sonra da isteklerini yerine getirmek icin degil mi?
Haklisiniz aynen oyle ben de kendimden kısan biri değilim yer içer gezeriz eşimle acımayiz keyfimize düşkünüz
Sukur gelirde musait buna
Ben kendimden örnek verdim çok bi para olmasada cok cüzi bi miktar degil sonucta ben olsam böyle yapardım diye

Kendi çerçevemden bakarsam asla bi bilekliğe 10 bin tl vermem, eşimde almaya kalksa verdirmem,maddi durum yüzünden değil bu benim bakış açım ben bilezik, set vs böyle seyler takan tarzda bi insanda olmadım hiç belkide bu yüzden böyle düşünüyorum.

8-10 bin liraya bileklik alıp nerede takacaksınız? Çalışma ortamınız müsait mi, ya da şık davete falan gittiğiniz oluyor mu? Ben olsam ayakkabı çanta alırım mesela ille para harcayasım varsa

Bu mu modern ve zarıf ziyadesiyle otantik bu

Şunu da ekleyeyim. Size nişanda düğünde bileklik, set falan takmadılar mı. Ben evleneli on yıl olacak, takı falan almadım. Ha eşim bir altın kolye almıştı o da herhalde beş sene önceydi. siz evleneli daha iki sene olmuş. Takım varsa yeni almam ben olsam altın servet değerine çıkmış. Eşime kızdım harcama yapıp içimi soğutacağım diyorsanız kaliteli mont, ayakkabı falan tavsiye ederim

Bende sizin cevabınıza benzer bir sebepten sordum. Bizim memlekette evlilik bir erkeklere konfor sağlıyor nedense. Evleniyor, ikiside çalışıyor ama ev işlerinin büyük bir kısmı karısının üzerinde, borç ikisinin üstünde olan araba erkeğin altında. Borç devam ederken erkek servis imkanı varken keyfi olarak işe gitmek için aylık 1000TL benzine para ödeyebilme lüksüne sahip ama karısı borç bittikten sonra kendi kazancı ile kendine bir bilezik alamaz. Burada bile birçok kadın erkeğe hak vermiş. Evi araba varken çalışan bir kadın kendi için 10000 TL harcıyamıyorsa neden bu hayatın kahrını çekiyor. Biz kadınlae bile kendimize bu hakkı görmezken erkeklerin bize sizinde dediğiniz gibi sadece borç öderken yatırım ortağı olarak görmesine çok da şaşmamak lazım

Son düzenleme:
8-10 bin liraya bileklik alıp nerede takacaksınız? Çalışma ortamınız müsait mi, ya da şık davete falan gittiğiniz oluyor mu? Ben olsam ayakkabı çanta alırım mesela ille para harcayasım varsa
10 bin çok değil ki bileklik içim İtalyan dorika model bileklikler ya da ezme zincirler gayet günlük hayatta takılabilircek modeller. 10bine zaten ağır bir şey bulunmaz diye düşünüyorum.

Mont ayakkabı ihtiyaçtır. Paran varsa kalitelisini alırsın zaten normal şartlarda. Mücevher istektir. Montla mücevher kıyaslayan da ilk kez gördüm

Mont ayakkabı ihtiyaçtır. Paran varsa kalitelisini alırsın zaten normal şartlarda. Mücevher istektir. Montla mücevher kıyaslayan da ilk kez gördüm
İki yıldır yatırım ypn bir çiftin 1.000 liraya mont ya da deri ayakkbı aldığını sanmıyorum.

10 bin çok değil ki bileklik içim İtalyan dorika model bileklikler ya da ezme zincirler gayet günlük hayatta takılabilircek modeller. 10bine zaten ağır bir şey bulunmaz diye düşünüyorum.
Fiyatlar ben bakmayalı bayağı uçmuş o zaman

İki yıldır yatırım ypn bir çiftin 1.000 liraya mont ya da deri ayakkbı aldığını sanmıyorum.
Yoo gayet alıyorlarmış, tatile de gidiyorlarmış. Her yatırım yapanı karın tokluğuna yaşıyor sanmayın. 1000 liralık mont da koton falan olur ancak kaliteliden kastınız buysa. Yanlış anlamayın hor görmüyorum ya da küçümsemiyorum, benim de alışveriş yaptığım markalar bunlar da sizin piyasadan haberiniz yok gibi görünüyor buradan bakınca.

Konunun ilk mesajında bunlar yazmadığı için anlamamış olabilir miyim acaba?

Ya pardon tabi sizin gibi zengin değiliz demek ki lcw marka almışız işte başka da bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…