- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
Kızlar bir haftadır oğlum hasta buhar veriyoruz ona bu gece erkenden uyudu günde 3 kere vermem gerekiyor bende uyuyor gece uyanınca veririm dedim eşimde dedi ki dikkat etmiyorsun böyle şeylere bi kere diyorsun bisey olmaz diyorsun ama oluyor her hafta hastaneyedeyiz dedi. Bende çok alındım ağladım zaten 1 haftadır oğlum çok hasta onunda üzüntüsü vardı 1 haftanın yorgunluğu uykusuzlugu falan derken sanırım ona patladı. Eşimde ağlama dedi geldi sarıldı ben seni üzmek istemedim gözlerimi sildi hadi uyuyalım dedi bende kendimi durduramadım ağlamaya devam ettim eşimde sinirlendi iyi o zaman sen aglamaya devam et belli dolmuşsun içini boşalt dedi bende sinirlendim artık beni sevmiyorsun değer vermiyorsun eskiden olsa saatlerce başımda beklerdin falan dedim oda böyle düşündüğüm için çok kırıldı bana gerçekten böylemi düşünüyorsun bunca yaptığım şeye rağmen dedi bende evet dedim ve odadan çıktım. Çok abarttigimin farkındayım bi an ona patladım ve bana gerçekten kırıldı sizce ne yapmalıyım ne demeliyim ona çok kötüyüm şuan