Haklılık mı, mutluluk mu? Bu evden gitmek istiyorum.

hep kanaatkar olmak iyi birşey değil,hele böyle ailelere karşı.tam tersi davranmak lazım..istemek almak aldırmak yağtırmak lazım ki değerini anlasınlar...

Çoook güzel olur da, bende o arsızlık o yırtık tip yok. :)

hep kanaatkar olmak iyi birşey değil,hele böyle ailelere karşı.tam tersi davranmak lazım..istemek almak aldırmak yağtırmak lazım ki değerini anlasınlar...

Ben yapamam işte. yapı meselesi, elimde değil. Utanırım, sıkılırım, alırsa minnet duyarım, ezilirim. Zaten bunlar da başıma bu yüzden geldi ya.

Senin ağzında iyi laf yapıyor aslında

Nasıl değil kendi kazancı?olur mu öyle şey.en azindan kendi ailemden gördüğüm ve bize soylenen "biz sizler icin calisiyoruz bu kazandiklarimiz yarin sizin olacak".Ogludur varsa durumu tabii ki yardim etmeli etmiyorsa sıkıntı vardır..benim anladığım eşiniz lükse alışık ve baska bir yerde standartları düşürup yaşamak yerine ailesinin yanında standartını biraz da olsa korumayı düşünüyor gibi geldi.onun açısından mantıklı ama ben olsam kalmam..eninde sonunda bir sıkıntı çıkar.ben kayinvalidesiyle aynı koltukta uyuyan gelin gördüm:)o kadar iyi anlaşmalarına rağmen yine onun yüzünden gecen yıl boşandılar.ev ev üstüne olmaz.

Çoook güzel olur da, bende o arsızlık o yırtık tip yok. :)

Ben yapamam işte. yapı meselesi, elimde değil. Utanırım, sıkılırım, alırsa minnet duyarım, ezilirim. Zaten bunlar da başıma bu yüzden geldi ya.
ben sizin tarzınızı yaklaşımınızı çok beğendim valla.:)
onlara tam dediğiniz gibi yırtık,ağzı laf yapan oyunbaz gelin lazımmış.keşke yapabilseniz..hani diyorum da ben yapanbilr miyim,sanmam:)

Ne diyeyim, destek olup olup, sonra da biz size şunu bunu yaptık diyeceklerse, olmasınlar. Ne oldu yani şimdi? Boşuna tadımızı tuzumuzu kaçırdılar, günlerdir eşimle konuşmuyoruz. Benim bu evde durasım gelmiyor, pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum. Alın eviniz, oğlunuz, siz hiç zora düşmeyin, fedakarlık yapmayın, oturun rahat rahat diyesim var.

ben sizin tarzınızı yaklaşımınızı çok beğendim valla.:)
onlara tam dediğiniz gibi yırtık,ağzı laf yapan oyunbaz gelin lazımmış.keşke yapabilseniz..hani diyorum da ben yapanbilr miyim,sanmam:)

Bilemiyorum ne yapacağımı. :) Nasıl davranacağımı. Ne olacaksa olsun, bu gerginlik bitsin istiyorum. Samimiyetsiz oturmalar, muhabbetler. Görümcem "annem çok kırılmış, üzülmüş, küsmüş." dedi. Madem küsmüş, küssün işte, daha ne diye beni çağırıyorsunuz?
Hayırlısı olsun. Bir daha dünyaya gelsem, işim, param olmadan asla evlenmem ve annesi-babası ayrı şehirde olan eş alırım.

Peki birlikte yasamamın olumlu yönleri var mı?evde yardımcıları gibi..vb.gezip tozmanıza karışırlar mı?eğer sandığınız gibi çok da negatif insanlar değillerse denenebilir geçici olarak fazla uzatmadan.durunlar düzelince yine çıkarsınız istediginiz bir eve.sizin aileniz ne diyor bu duruma?simdi oraya gidipte gece gündüz iş yemek vs yaparsanızda büyük travma:)ayyh ben de bilemedim.

evet hiç kıymeti yok ki.
kaşıkla verip sapıyla çıkarmak denir buna.
sen de küs bari.
ben hiç önemsenmiyorum ciddiye alınmıyorum
baskı görüyorum diye:))

KV biz evlenmeden önce her hafta eve temizlikçi alırmış. Biz evlendik, baktım ne gelen var ne giden. Gel birlikte yapalım işi demeye başladı. Haftada bir ben giderdim, sözde birlikte, temizlik yapar dönerdim. Sonra hastayım mastayım derken bıraktım. İşi de bana yıkacak, para vermemek için. Sen kadından daha temiz yapıyorsun diyordu bana. Yok yok, hiç oluru yok bu işin. Gezme tozma da istemem, her gün misafirleri var, her akşam bir dizisi var. Günün yarısı akşam yemeğini yapmakla geçer. Çocuğum olmadan olsaydı, belki, bir ihtimal artısını eksisini düşünürdüm ama şu an hiç oluru yok.

Aaa olacak iş değil..kusura bakmayın ama şaşırdım..bence göründükleri kadar iyi değil durumları:)azıcık cimriler sanki.en iyisi kendi evi insanın.kendi düzeni..

İçinden gitmek gelmiyorsa gitme bence zaten önyargılı davranıyorlar.
Şimdi onlar ve eşin böyle davranarak seni bıktırma bezdirme politikası uyguluyorlar.
Bence yılmadan usanmadan güzellikle anlat herkese.Baktın anlamıyorlar resti çekersin.Ailen şehir dışında falan mı bu arada onlarda ağırlığını koysun bence.
Bi Kaynana yanına kız vermedik diye.
Özelde çalışma imkanın varsa çalışabilirsin mesela sen de çekip gidebileceğini güçlü olduğunu anlasınlar.

Ya bu ne iğrenç bir tavırdır ya ne saygısızlık.
Resmen sizi hizmetçi yerine koymuş.
Beraber oturma nedeni çıktı ortaya gelin sömürülecek hayatı reZil edilecek amaç bu.
Ayy sakın atanamadım mesleğim yok diye düşünmeyin bunlara yenilmeyin.
Gidin en kötü işte çalışın ama bunlara hizmet etmeyin gerçekten hiçbir şeyi hak wetmiyor bu zihniyet.

Ailem şehir dışında, uzağız. Vallahi işim evlenmeden önce vardı, başka şehre geldim diye bıraktım. Oray'a gitsem yine olur. Aynen dediğiniz gibi yapmaya çalıştılar. Şimdi de benim isteğimi kabul ettiler ama tavır yapıyorlar ve eminim vazgeçirmeye çalışacaklar. Bitmedi yani. Ayrıca eşim de birlikte oturmak istiyor. Ben boşanmayı göze alıyorum ama birlikte olmayı asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…