- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Yok babamın evineNereye gitmek istiyorsun aynı eve mi???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok babamın evineNereye gitmek istiyorsun aynı eve mi???
aslında var ya böyle kvler iyi bir dersi hakediyor ...herşeyi göze alıp beraber yaşayacaksın..eşine asla çaktırmadan kv taktiği ile süründüreceksin kv yi...oğlunun yanında bir melek,herşeye yardımcı ,annesine mükemmel davranan gelin,o olmayınca laf sokan,dürten, her işi kv ye yaptıran delin gelin
mesela bir gün kv ye jariyerle yakalnacaksın,bir gün görümcenin bir açığını yakalayacaksın( aynı evde olunca zor olmasa gerek),kv ile alış verişe gidip ocağına incir ağacı dikeceksin( hanş ödün verilmeyen standartlarsa aynen devam etmek lazım ya).
ohoooo çok şey var yapılacak...
ne dersinkk da çok fikir çıkar bak ben sana söyliyim
![]()
hep kanaatkar olmak iyi birşey değil,hele böyle ailelere karşı.tam tersi davranmak lazım..istemek almak aldırmak yağtırmak lazım ki değerini anlasınlar...
Yok babamın evineialla birisinin ailesıyle yaşayacaksam, gider kendi ailemle yaşarım. ohhh rahat rahat. :)
Görümcem evli, bizimle aynı sitede evleri var, yazdan yaza bir aylığına gelirler, biz evlenince kv-kp orası boş diye oraya taşınmış. Biz de bu eve. Sanırım fedakarlık dedikleri bu. Hem hizmet için hem de sanırım çocuk için. Şimdi düşünüyorum da oğlum ilk doğduğunda kv "siz bunu bana verin kendinize yenisini yapın" demişti ya da oğlum bazen "anne" diye ağladığında annem annem diye kendini atar ortaya. Bunu kendime alıştırayım, oğlum dursun yanımda, der bazen. Ben de gülerek "anne herkes kendi oğlunu alsın bence" demiştim. Şimdi bu geliyor aklıma.
Şu an oturduğumuz ev çok çok lüks, yani biz buranın kirasını ödeyemeyiz, bu arada KP on tane ev var, asla bize vermek zorunda değil, kendi emeği, kazancı ama bizden de bu fedakarlığı beklememeli. Küsmemeliler bence.
Senin ağzında iyi laf yapıyor aslında![]()
Çoook güzel olur da, bende o arsızlık o yırtık tip yok. :)
ben sizin tarzınızı yaklaşımınızı çok beğendim valla.:)Ben yapamam işte. yapı meselesi, elimde değil. Utanırım, sıkılırım, alırsa minnet duyarım, ezilirim. Zaten bunlar da başıma bu yüzden geldi ya.
Nasıl değil kendi kazancı?olur mu öyle şey.en azindan kendi ailemden gördüğüm ve bize soylenen "biz sizler icin calisiyoruz bu kazandiklarimiz yarin sizin olacak".Ogludur varsa durumu tabii ki yardim etmeli etmiyorsa sıkıntı vardır..benim anladığım eşiniz lükse alışık ve baska bir yerde standartları düşürup yaşamak yerine ailesinin yanında standartını biraz da olsa korumayı düşünüyor gibi geldi.onun açısından mantıklı ama ben olsam kalmam..eninde sonunda bir sıkıntı çıkar.ben kayinvalidesiyle aynı koltukta uyuyan gelin gördüm:)o kadar iyi anlaşmalarına rağmen yine onun yüzünden gecen yıl boşandılar.ev ev üstüne olmaz.
ben sizin tarzınızı yaklaşımınızı çok beğendim valla.:)
onlara tam dediğiniz gibi yırtık,ağzı laf yapan oyunbaz gelin lazımmış.keşke yapabilseniz..hani diyorum da ben yapanbilr miyim,sanmam:)
Ne diyeyim, destek olup olup, sonra da biz size şunu bunu yaptık diyeceklerse, olmasınlar. Ne oldu yani şimdi? Boşuna tadımızı tuzumuzu kaçırdılar, günlerdir eşimle konuşmuyoruz. Benim bu evde durasım gelmiyor, pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum. Alın eviniz, oğlunuz, siz hiç zora düşmeyin, fedakarlık yapmayın, oturun rahat rahat diyesim var.
evet hiç kıymeti yok ki.Ne diyeyim, destek olup olup, sonra da biz size şunu bunu yaptık diyeceklerse, olmasınlar. Ne oldu yani şimdi? Boşuna tadımızı tuzumuzu kaçırdılar, günlerdir eşimle konuşmuyoruz. Benim bu evde durasım gelmiyor, pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum. Alın eviniz, oğlunuz, siz hiç zora düşmeyin, fedakarlık yapmayın, oturun rahat rahat diyesim var.
Peki birlikte yasamamın olumlu yönleri var mı?evde yardımcıları gibi..vb.gezip tozmanıza karışırlar mı?eğer sandığınız gibi çok da negatif insanlar değillerse denenebilir geçici olarak fazla uzatmadan.durunlar düzelince yine çıkarsınız istediginiz bir eve.sizin aileniz ne diyor bu duruma?simdi oraya gidipte gece gündüz iş yemek vs yaparsanızda büyük travma:)ayyh ben de bilemedim.
KV biz evlenmeden önce her hafta eve temizlikçi alırmış. Biz evlendik, baktım ne gelen var ne giden. Gel birlikte yapalım işi demeye başladı. Haftada bir ben giderdim, sözde birlikte, temizlik yapar dönerdim. Sonra hastayım mastayım derken bıraktım. İşi de bana yıkacak, para vermemek için. Sen kadından daha temiz yapıyorsun diyordu bana. Yok yok, hiç oluru yok bu işin. Gezme tozma da istemem, her gün misafirleri var, her akşam bir dizisi var. Günün yarısı akşam yemeğini yapmakla geçer. Çocuğum olmadan olsaydı, belki, bir ihtimal artısını eksisini düşünürdüm ama şu an hiç oluru yok.
İçinden gitmek gelmiyorsa gitme bence zaten önyargılı davranıyorlar.Peki bir şey daha soracağım sizlere. Şu an herkes soğuk ama kimse sert değil, bugün görüştük kv ile, ağız ucuyla gel oturalım dedi, gitmezsem biliyorum ki şikayetlenecek, evde oturmayı istemem dedin, tamam dedik, bize neden gelmiyorsun diye, sana kötü bir şey demedim diye, üste çıkacak e gitsem, konuşuyor ama soğuk soğuk, suratlar asık. Bir iki kelime. Nasıl tavır alayım, nasıl davranayım ?
Ya bu ne iğrenç bir tavırdır ya ne saygısızlık.KV biz evlenmeden önce her hafta eve temizlikçi alırmış. Biz evlendik, baktım ne gelen var ne giden. Gel birlikte yapalım işi demeye başladı. Haftada bir ben giderdim, sözde birlikte, temizlik yapar dönerdim. Sonra hastayım mastayım derken bıraktım. İşi de bana yıkacak, para vermemek için. Sen kadından daha temiz yapıyorsun diyordu bana. Yok yok, hiç oluru yok bu işin. Gezme tozma da istemem, her gün misafirleri var, her akşam bir dizisi var. Günün yarısı akşam yemeğini yapmakla geçer. Çocuğum olmadan olsaydı, belki, bir ihtimal artısını eksisini düşünürdüm ama şu an hiç oluru yok.
Esin nerde çalışıyor babayla aile sirketi fln mi yoksa baska yerde mi? Ona göre yorum yapicam
Ya bu ne iğrenç bir tavırdır ya ne saygısızlık.
Resmen sizi hizmetçi yerine koymuş.
Beraber oturma nedeni çıktı ortaya gelin sömürülecek hayatı reZil edilecek amaç bu.
Ayy sakın atanamadım mesleğim yok diye düşünmeyin bunlara yenilmeyin.
Gidin en kötü işte çalışın ama bunlara hizmet etmeyin gerçekten hiçbir şeyi hak wetmiyor bu zihniyet.