Gerçekten şuan mantıklı düşünemiyor olabilirim arkadaşlar lütfen kendi fikirlerinizi verin. 6 aylık hamileyim eşim asker ayın 7sinde göreve deprem yerine gitti . Benim kızdığım konu hiç arayıp mesaj atamıyor yani gittiğinden beri en fazla 2 kere mesaj attı. Ben görevde olduğu için anlayış gösterdim tabiki mesaj falan beklemiyorum ama demin canımı sıkan bir şey oldu. Ailelerden çok uzakta yaşıyoruz. Ben burda yaşadığımız şehirde tek başımayım 5 yaşında bir de kızım var. Başka tanıdığım kimse yok yeni taşınıdık tayin dolayısıyla. Ailesini sevmiyor pek fazla zamanında yaşadığı şeyler yüzünden vs görüşmez pek kendi istemez benim de hiç bir sorunum yok uzak olduğum için özellikle. Yanlız ben 7sinden beri iyimi nerde nereye gitti bilmiyorum uyku uyuyamıyorum düşünüp merak etmekten çünkü hiç yazıp aramıyor. Sabah eltimle konustuk ve benim eşim gittiğinden beri sık sık aramış onları abisini şurdayım şuraya geçiyorum vs herşeyden haberleri var. Ben burda meraktan uyuyamıyorum gerçekten sinir stresten sancım başladı resmen o kadar meraktayım bey efendi arayıp iyiyim demekten aciz ama normalde aramadığı sormadığı ailesine devamlı arayıp bilgi veriyor. Çok kızdım çok sinirlendim çok üzüldüm

Siz olsanız ne yapardınız? MAdem arayacak fırsatın var hamileyim dimi beni ara banada bilgi ver merakta neden bırakıyorsun ailesini günde 4 kere arıyor yemin ederim beni 1 kere bile aramadı. SEni çok seviyorum nasılsınız yazdı o kadar . Gerçekten çok gücüme gitti abartıyormuyum haksızmıyım?