haklisiniz aldatiliyormusum hemde bes aydir

Evet ben dedim çünki bazen pişmanlıkda geç dank eder ve biz sadece tek tarafı dinledik. Kendinize dönüp bakın derken öyle kadınlar varki kocalarına acıyorum. Sadece sadık olmak yetmiyo bazen.......

Böylesi şansı neden haketsin ki?
Ne demek kadınlarda hatalı? Beğenmiyorsa eşini,mutsuzsa ayrılır,aldatmanın bahanesi bu olamaz kimse kusura bakmasın.
Sevgiliyken bakımlı,pürüpak adamlar evlenince tv karşısında atletiyle göbeğini kaşiyarak oturan bir tipe dönüşüyor çoğu zaman,bu durumda kadında mutluluğu başkasında mı arasın? Aldatınca haklı mı olsun?
Bakın herkes değişiyor evlenince,hepimiz şık şıkıdım gidiyoruz erkek arkadaşimızla buluşmaya,evlenince insanın bazen saçını tarayacak vakti olmuyor,hele birde bebeği varsa. Bu haklı denen mantığa göre kadını o an aldatmak mı gerekiyor? Zaman vermek yardımcı olmaya çalısmak yerine?
Aldatmanın haklı bir bahanesi olamaz,olmamalı.
Beğenmeyen konuşur,der ki kendine çeki düzen ver,olmuyorsa boşanır. Aldatıp aldatıp ama karımda şöyle,böyle diyen insan samimiyetsizdir.

Şu rezilliğin onda birini bir erkek yaşasa o kadını en iyi ihtimalle terk ederdi. Burada konu açıp ne yapayım demezdi hemcinslerine.
Erkek kadın farklı falan diye kendimizi kandırmayalım.
Kadının daha gururlu olması gerekmez mi?
Kadınlar olarak bizim gururlu durmamız gerekirken adama kabahat bulmayıp kendimizi suçluyoruz. Aldattı ama ben de iki çocukla perişandım da bakımlı değildim de...
Yahu kadın bakımsızlaşıyor da erkek aynı gençlikle mi kalıyor. Göbekleniyor, kelleşiyor, kırışıyor bir sürü şey oluyor. Sen adamı ama kendini saldı dıye aldatmıyorsan bir zahmet o da yapmayacak. Güzele çirkine bakımlıya bakımsıza bakmıyor, adamın karakterine bakıyor.
Burada kendine bak diyenler iyi diyor hoş diyor da o filmlerde oluyor. Bu adam bir kere affedildi bir daha yapacak. Ama üç ama on sene sonra yapacak.
Yapacak konu sahibi kusura bakma, sen istersen üç yıl trip at ve cezalandırdım bak de. O amaan surrat astı ama barıştı yine yaparım ben diyecek.
Ayrıca bu adam sizi sevmiyor size değer vermiyor. Sırf aileler yüzünden geri dönmüş. Ağlaması da ailesi yüzünden gidemeyecek olması, kaldığına ağlıyor.
Çünkü siz duyduğunuzda sizi kaybetmekten dahi korkmadan sevgilisine gitmiş, onunla yuva hayali kurmuş. Sizi değil onu tercih etmiş. Şimdi kadın da gitti ailem de dön dedi e ben döneyim en iyisi evdeki kadına diyen, size bu kadar değer vermeyen bir adam ikinci bir şansı hak etmiyor.
Bence illa bir ikinci şans verecekseniz kendinize verin o ikinci şansı. Sürekli gururunuzu kuran, her gördüğünüzde sizi üzecek bir adamla aynı evde yaşamak, suratını her gün görmek size ceza. Sizi aldatana değil kendinize verin o şansı...

eşin bu aldtmadan pişman olmuş olsa affet derdim ama ben bu adamda öyle birşey görmüyorum.bunun ki resmen iki yüzlülük.kız onu bırakmasa böyle devam edecekti belli ki.yine de yuvanı yık diyemem yüreğinin sesini dinle.kimseyi duyma ve önemseme önemli olan sen bu durumu kabullenebilecek misin

sen yapıcı yorum bekliyorsun ama kocan olacak adam yapacak bişey bırakmamış ki, nerden tutsan elde kalıyor..

sağlıklı düşünemiyorsun objektif bakamıyorsun.
dışardan bakınca o adam senin için ağlamıyor, kız onu terk ettiği için ağlıyor ve bence o kıza aşık. heves falan değildi. kız onu bırakmasa kabul etse senle boşanıp o 2 çocuğu da düşünmeden evlenecekti kızla..

eeee böyle bir adamla dul olmamak için ve çocuklarım babasız kalmasın diye evli kalacaksanız yanlış yoldasınız.

zira yarın birini yine bulabilir veya o kızda aşık ise tekrar ilişkileri başlayabilir. bu kadar acıyı çekmişken kes bitir bu saçma evliliği. çalışıp bakarsın gül gibi çocuklarına.. lütfen ezik ezik durmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…