haklisiniz aldatiliyormusum hemde bes aydir

Aldatma nin affı olmaz olursa piser piser önünüze gelir.sen onu suçların o da seni mutsuz iki insan çıkar ortaya biter gidersiniz.guclu ol çık git

Bu sefer olmazsa bir dahakine boşanacaksın hatta muhtemelen kocan bırakacak seni
Adam gönlünü boşa düşürmüş bir kere, kaybetme korkusu yok , kız bunu bırakmasa o seni bırakacaktı zaten
Topla kendini, topla kafanı , aç gözünü adam senden gideli çok olmuş zaten
Koy tekmeyi kıçına defolup gitsin, mesleğin var yeniden kuraraın hayatını
Kendine güven biraz , her halukarda şimdikinden iyi olursun

Ayrılmayacaksın belli, kolay da değil asla kolay demiyorum.
Bizim de yuttuğumuz bir şeyler oldu, oluyor. (başka kadın olmasa da)

Affedeceksen de, önce git yanına bak gözlerine tam da ağlarken gülümseyerek:

Ağlamana gerek yok ben de seni aldattım bunu öğrendikten sonra.
Ödeştik, şimdi sana bir şans verebilirim de.

Gör bakalım o seni affediyor mu?

Hata ettim, hevesti heyecandı, kafa karışıklığıydı unut bebeğim birlikte unuturuz ne olacak de.

Nasılmış görsün pislik herif!

Bir de çok çok sıkı korun.
Çocuğu geçtim sağlığın için

Çok çok zor bir durum. Bir daha eşinize karşı güveninizi kazanabilir misiniz bilmiyorum ama karar sizin. Allah yardımcınız olsun.

siz boşanmak istemiyorsunuz ,af edicem ama nasıl hazmedicem diye bize soruyorsunuz ama biz duygusal yaklaşıyoruz,hepimiz kadınız burada kendimizin başına gelmiş gibi yorumluyoruz ,sizin istediğiniz cevabı burada bulabileceğinizi sanmıyorum.,siz zaten bir karar vermişsiniz bunun üstesinden gelebilmek için profesyonel yardım almalısınız.

evet gerçekten daha fazla entrika lazım sanırım kırmak istemem sizi ama öyle hala acaba diyosunuz

Şöyle bir cümle yazmışsınız .Ne yorum yazılabilir ki .Adam seninle evliliğini inkar ediyor ama o kızı inkar etmiyor konu sahibi .Kocanın ağlaması kızdan ayrıldığı için .

Adam çok şerefsiz çooook.
Haydi evli değilim dersin belki ama insan nasıl evladım yok diyebilir???

Bu yaptiklari hazmedilemez,,,Ben de unutamam diyorsaniz bosanin hemde iyi bir tekmeyle davada aldatildiginizi kanitlayin butun haklarinizi alin...Yok eger ona tekrar guvene bilirim unuturum herseyi dersen bosanma

Şu baristiran aileler, aldatılan kadının gururunu onurunu duygularını hiçe sayan aileler, aldatan siz olsaydınız yine böyle baristiracaklar mıydı sizi? Ya eşiniz affedecek miydi? Çok merak ediyorum.

N

Nolur boyle konusmayin zaten viranim annemlere gitsem cocuklarim babasiz ben dul kadin tekrar yeni bir hayat ama bana sabaha kadar agliyor hevesti felan cocuklar icin bana akil verin lutfen
ya lütfen çocuğu bahane etmeyin ya. gurursuzluğun bu kadarı gerçekten midem bulandı. ayrılınca eşiniz çocukları yine görür çocuk bahanesine bayıldım doğrusu. sabaha kadar yalvardı diye başkasıyla yakaladığın bir erkeği kabul edecek kadar midesizseniz orasını bilemem. ayrıca sizde biraz gurur haysiyet olsaydı viran falan olmazdınız

şimdi ayrılma yetisi olmayan bi kadın olsaydım bu durumda ne yapardım onları yazayım

maaşının hepsini alırdım üstüne kayıtlı hiçbir kredi kartı bulundurtmazdım
günde 10 lira cep harçlığı verirdim
yemeğimi kendime çocuğuma hazırlardım

zaten bunları yaparsam muhtemelen karakter yoksunu kocam beni ya döverdi ya da boşardı

bence bu evlilikte mutlu olabileceğim bi senaryo olmazdı ya

Ben kesinlikle eskiye dönemezdim onun yüzüne dahi bakmazdım, kii evliliğe devam etmekten bahsetmiyorum. Ailelerinizin sizi barıştırması birşey ifade etmiyor bence affederseniz yine aldatılabilirsiniz ve aileler sizi yine barıştırır, bu böyle büyür gider. Eğer arkanızda aileniz varsa çocuğunuzu da iyi bir ortamda büyütebilecekseniz bir dakika düşünmeyin boşanın bence.

Obur kiz biraz salakmis ya da fazla inanmis esinize ama en azindan duzgun kizmis da birakmis esinizi evli diye..

Ya birakmasa?

Esiniz akillanir mi bilmem, zaman gosterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…