Şöyle bir cümle yazmışsınız .Ne yorum yazılabilir ki .Adam seninle evliliğini inkar ediyor ama o kızı inkar etmiyor konu sahibi .Kocanın ağlaması kızdan ayrıldığı için .
Adam çok şerefsiz çooook.
Haydi evli değilim dersin belki ama insan nasıl evladım yok diyebilir???
O çocuğunu yok sayıyor ama o çocuk için babası belki de dünyanın en kıymetlisi . Konu sahibi sırf bu yüzden eşini (gerçi affettiğini düşünüyorum çoktan ) affetmemeli .
Şu baristiran aileler, aldatılan kadının gururunu onurunu duygularını hiçe sayan aileler, aldatan siz olsaydınız yine böyle baristiracaklar mıydı sizi? Ya eşiniz affedecek miydi? Çok merak ediyorum.
ya lütfen çocuğu bahane etmeyin ya. gurursuzluğun bu kadarı gerçekten midem bulandı. ayrılınca eşiniz çocukları yine görür çocuk bahanesine bayıldım doğrusu. sabaha kadar yalvardı diye başkasıyla yakaladığın bir erkeği kabul edecek kadar midesizseniz orasını bilemem. ayrıca sizde biraz gurur haysiyet olsaydı viran falan olmazdınızN
Nolur boyle konusmayin zaten viranim annemlere gitsem cocuklarim babasiz ben dul kadin tekrar yeni bir hayat ama bana sabaha kadar agliyor hevesti felan cocuklar icin bana akil verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?