haklisiniz aldatiliyormusum hemde bes aydir

malesef eşinin yaptığı affedilecek birşey değil.tabi boşanıp boşanmamak senin kararın.boşanmak da kolay birşey değil ama evliliğe devam etmeye karar verirsen bunları aklından çıkarmayı başarabilmen lazım.yoksa kendi kendini yersin.evliliğin zehir olur zaten.unutamam affedemem diyorsan da boşanma kararı alacaksın.iki karar da birbirinden zor allah yardımcın olsun.malesef eşinin yaptığı bu iğrençlik yüzünden bu zor kararı vermek zorundasın.ne olurdu sanki yuvasının karısının değerini bilip doğru düzgün davransaydı.

esinde pek ayrilma niyetinde degilmis kizdan evlilik cuzdanina bile fotomontaj demis yuhh. bilmiyorum ayril derim ama cocuklar var bilemiyorum

Ya bu konular gerçek mi anlayamıyorum ben.
Cümleler devrik ve olaylar o kadar karışık ki. Anlayamıyorum bile.
Büyük konuşmak istemiyorum ama insan kocasından şüphelense ve araştırsa karşısına bir kız çıksa nasıl o adamı affedebilir? Hadi affettin diyelim çocuğun filan var diye. Hala devam etmesini nasıl anlar ve tekrar o kızla konuşmayı nasıl midesi kaldırır?
Bilemiyorum gerçekten.
Maddi imkansızlıklarınız, sosyal ve kültürel şartlarınız çok mu kötü? O yüzden mi her şeye eyvallah modundasınız?
Ahlaksız bir adamla yaşayıp ahlaksızlıklara şahit bir çocuk yetiştirmektense temizlikçi gündelikçi olarak bile namusumla çalışıp yavrumu büyütmeyi tercih ederdim herhalde.

Sen mi daha safsın, diğer kadın mı daha saf anlam verebilmiş değilim.

Hey masallah yoruma gel.. bir kere daha aldatirsa bence kadin bir kere daha kendisine baksin kesin bir hatasi daha vardir.. eee ne de olsa cennetten inme hatasiz kullar bu erkekler, aldatiyor ama bir sor neden aldatiyor oyle degil mi abi?

Ogretmenmıssın .bana kalırsa ıcını sorgula hala sevıyor musun ? Sevıyorsan hazmaderım dıyorsan bosanma ama hazmedemem dıyorsan bıtır. Cunku bı kere aldatan bı daha aldatıyor. Ha tek derdın yenıden hayat kurmaksa ve ıcın soguduysa da ıkı uc senelık plan yap daha ıyı bı ıse gır , sonra bosan. Kullanılmak da onun cezası olsun bu aradakı. Bunun kararını sen vereceksın. Iyılıgı de fazla surmeyecek gene arayısa gırecek bu arada.

cocugum icin yuvami devam ettiriyorum diyenlere nedense inanmiyorum
kocami cok seviyorum naparsa yapsin af ederim onsuz yasam düsünemiyorum deyin

Mutsuz anne baba eşittir çocuk için yuvamız devam ettiriyorum eşittir koca bi yalan oda eşittir mutsuz ve sevgisiz ordan oraya savrulan çocuklar...

Hey masallah yoruma gel.. bir kere daha aldatirsa bence kadin bir kere daha kendisine baksin kesin bir hatasi daha vardir.. eee ne de olsa cennetten inme hatasiz kullar bu erkekler, aldatiyor ama bir sor neden aldatiyor oyle degil mi abi?
Canım tabiki bazı şeyler kolay hazmeilmiyor bende evliyim ve böyle şeyler yaşamadım Allahda kimseye yaşatmasın. Ama her insan 2. Bi şansı hakeder önemli olan hatanın farkına varmak bidaha tekrarlamamak eğerki hata tekrarlanıyorsa o pişmanlık gerçekliğini zaten yitirir ama hemen asıp kesmemek lazım derim

adama bak ya nası yalanlar soylemis bence buadam oyuncu olsa iyi para kazanir simdide timsah gözyası dökuyo bu adamdan sana hayır gelmez

Allah ıslah etsin.. Ben de öğretmenim. Bir gün bir öğrenciniz size babasının annesini aldattığını söyleyip destek beklese üzgünüm ama psikoloji bozacak şekilde yaklaşımda bulunursun. Lütfen kendine gel.

2. bir şansı hakeder herkes diyen bir yorum okudum alıntı yaparak yazacak vaktim yok. kusura bakmayın ama bu adama fazlasıyla hatasından dönmesi için fırsat vermiş konu sahibi, temmuzdan beri bir sürü yalan söyleyerek ve son derece planlı yapılmış bir aldatma olayı var ortada siz ne 2. şansından bahsediyorsunuz ya anlamıyorum gerçekten bu aldatma olaylarında kadınların tavırları fikirleri yorumları hayrete düşürüyor beni. çoğunlukla yorum yazmam ama dayanamadım ne demek siz bir kendinize bakın adam neden aldattı ya! namussuz olduğu için aldattı bu kadar. iffetni korumak sadece kadınların görevi değil unutmayın ateş herkes için eşit bizim toplumumuz da erkekler günahsız!!! olsada ALLAH katında çok şükür ki onlar kadınlardan üstün değil günahsızda değil.
çocuk için aldatmaya ya da şiddete göz yummak mantıklı değil sayın konu sahibi arkadaşım ama diyorsan ki ben bu adam için ölüyorum bitiyorum onsuz yaşayamam kendim için onun yanında kalmak istiyorum birşey diyemem ama gördüğüm kadarıyla bu kadar çok yalan potansiyeli olan insanlar devamını getirip tekrar tekrar aldatıyor ve belkide bu sizin farkettiğiniz ilk aldatması!

Bunca affetmelerinden sonra eşin o kıza herseferinde geri dönüyor kızdan tekmeyi yiyince sana pişmanım ayağı yapıyor sende gelip napıcam diye soruyorsun? Enayi yerine konulmak istemiyorsan evdeki bulgur durumuna düşmek istemiyorsan BOŞANACAKSIN. Kızdan tekme yemese sana beni affet diyormuydu düşün bi?
Şimdi inan yine aldatır yine aldatır. Hata 1 kere yapılır bununki pişkinlik

Bu pisligi bir kez yapıp bırakan hiç duymadım mutlaka arkası geliyor. Affedeceksen de sıradakilere hazır ol bari. En azından 2. 3. Aldatmalarda yıkılmazsın tabi duyup yakalarsan. Adam işi iyice ogrenmistir artık.

ALKIŞ

Krizantem arkadaş hiç katılmıyorum sana hiç. Bir kadın nasıl böyle düşünür hayret.

Aldatma işi öyle dediğin gibi kadının bir eksikliginden filan olmuyor..bir kadın icin acinasi bir düşünme sekli...cok yazık.

düpedüz ahlak yoksunlugu , allah korkusu olmamasi, hayvani güdülerine sahip çıkamama, elin karisina kızına göz dikme, yasak olan her bku deneme isteği, olgunlasamama, evi gecindirecek aile babası olacak kapasitesinin olmamasi vb. Gibi cesitlendirilebilir. Yani aldatan tarafı bağlayan unsurlar.

Boş yere aldatmaz dön kendine bak ne demek...hosnutsuzluk varsa insan gibi boşanma davası açar sevmiyorum der. Igrenclik pesinde kosmaz.

Barışın barışın böyle adamlarla çocuklarıda bahane edin neden konu açıyorsunuz anlamıyorum ki barışmışsın ne yardımı istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…