- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi blankspace1
-
bugün çok sevdiğim bi arkadaşımın yanına, diğer arkadaşlarımla beraber öylesine konuşmak için gittim. çünkü baya morali bozuktu bu aralar. arkadaşlarım ona "o seni çok seviyor, hep senden bahsediyor." falan dediler. o da güldü "takıntı işte" dedi. sonra "o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" dedi. takıntılı olmak elimde değil bende OKB, panik atak ve anksiyete var. resmen hastalıklarımı yüzüme vurdu. kalbimi çok kırdı. bende takıntılı olmak istemezdim ama elinde değil iştesizce ne yapmalıyım? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
"o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" dedi.
Sen onu hala arkadaş olarak mı görüyorsun?Bundan sonra görüşme bile.evet...
Sen hala ona arkadaşım mı diyorsun.Görüşme bile bundan sonra.evet...
Sen hala ona arkadaşım mı diyorsun.Görüşme bile bundan sonra.evet...
Gerçekten ayip etmis senin üstünden egosunu tatmin etmis, gercekten cok mu deger veriyorsunbana dedi takıntılı diye. diğer arkadaşlarım ona, benim onu ne kadar çok sevdiğimi söyledir. o da takıntı işte dedi ve güldü....
+1Ben cidden anlamadin 3-5 kiz toplanip, ikiniz de ordayken ne diye sizin onu sevdiginizi soyluyorlar. Ne gereksiz bir muhabbet. Mesafe koyun bence. Bu tarz insanlara da okb icin tedavi gordugunuzu soylemeyin. Bazi insanlar densiz.
bugün çok sevdiğim bi arkadaşımın yanına, diğer arkadaşlarımla beraber öylesine konuşmak için gittim. çünkü baya morali bozuktu bu aralar. arkadaşlarım ona "o seni çok seviyor, hep senden bahsediyor." falan dediler. o da güldü "takıntı işte" dedi. sonra "o beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?" dedi. takıntılı olmak elimde değil bende OKB, panik atak ve anksiyete var. resmen hastalıklarımı yüzüme vurdu. kalbimi çok kırdı. bende takıntılı olmak istemezdim ama elinde değil iştesizce ne yapmalıyım? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Haklısın ama belki canı sıkkın diye öyle söylemiştir, sıkıntıları geçince karşılıklı konuşun, onun böyle söylemesinin seni üzdüğünü söyle, belki bi yanlış anlaşılma vs olmuştur, yok bu söylediğinde yine ısrar ederse ozaman aranıza mesafe koyun yapacak bişey Yokzaten daha önce de kalbimi kırmıştı ama morali bozuk olduğu için yanına gitmek istedim.
e ama dogru da demiş... platonik olarak birini seviyorsan sen seviyorsun. onun sana karşı ilgisi yoksa yoktur.ilaç kullanıyorum... sorun benim hasta olmam değil onun öyle söylemesi
Haklısın ama belki canı sıkkın diye öyle söylemiştir, sıkıntıları geçince karşılıklı konuşun, onun böyle söylemesinin seni üzdüğünü söyle, belki bi yanlış anlaşılma vs olmuştur, yok bu söylediğinde yine ısrar ederse ozaman aranıza mesafe koyun yapacak bişey Yok
Gerçekten ayip etmis senin üstünden egosunu tatmin etmis, gercekten cok mu deger veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?