haksız mıyım kızlar?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
kızlar önceki konularımdan hatırlarsınız beni sevgilimin ailesi köyde .Sevgilimle ayrı kaldığımız zamanlar telefon çekmiyor ve konuşa mıyoruz?Ben buna nasıl sabredeyim değil mi bu hep böyle ama 1 hafta değil 10 gün değil orda olduğu sürece günde yalnızca 5 dk ya da hiç ve sürekli telefonuna ulaşamıyorum .Yıllar geçti ben bu duruma alışamadım ve işin kötüsü son zamanlar onun bu durumundan çok sııldım ve soğudum artık başka biriyle bişeyler olsun istiyorum ya

kızlar önceki konularımdan hatırlarsınız beni sevgilimin ailesi köyde .Sevgilimle ayrı kaldığımız zamanlar telefon çekmiyor ve konuşa mıyoruz?Ben buna nasıl sabredeyim değil mi bu hep böyle ama 1 hafta değil 10 gün değil orda olduğu sürece günde yalnızca 5 dk ya da hiç ve sürekli telefonuna ulaşamıyorum .Yıllar geçti ben bu duruma alışamadım ve işin kötüsü son zamanlar onun bu durumundan çok sııldım ve soğudum artık başka biriyle bişeyler olsun istiyorum ya

Bu İlişki Bitmiş..:27:

Muhabbetsizlik herzaman ayrılık getirir zaten. Uzatmakta gereksiz yane zaten sen kararını vermişsin bi başkasıyla bişeyler yasamak istiyosun bence en yakın zamanda bunu onla paylaş ve yeni aşklara yelkenn aç :16:

sen kararını vermişsin zaten yani soğumuşsun sürekli köydemi peki sevgilin yani bi pc falan alsın o halde netten falan görüşün çeken biyer yokmu yaa bu köyde konuşmak istediği zaman o ayarlasın bi bölge..

neden haklısın onu anlamıs degılım konuşmadıgınız ıcınmı yoksa sogudugun ıcınmı artık onu ıstemıyorsun baska bırısını ıstıyorsun hayatında en dogal hakkın yanı sonradan pişman olmıyacaksan bitir

Bizden tam olarak istediğin şey ne acaba?Hattı değiştirin,ailesinin yanına gitmesin,kavga çıkarın yanınıza gelmesini sağlayın gibi önerilermi yoksa başka birileriyle bişeyler yaşamak istiyorsun evet haklısın sevgilinden ayrıl telefonu çeken istediğinde görüşebileceğin birini bul diye onay mı? Sen zaten başka birilerini düşünme aşamasına geldiysen bu ilişki bitmiştir ayrıl da yarın bir gün başkasından hoşlanıyorum ama sevgilim var ne yapmalıyım diye konu açma bence...

baştan bu durumu kabul edip şimdi edemiyorsanız.
aşk bitmiş..normal bu aşk zamanla yerini sevgiye bırakır ve ilişkide bi monotonlaşma olur.
biz kızlar bunu anormal bişe oluomuş gibi karşılarız ama değil işte normaldir aslında herşey bize ters gelir çünkü biz kadınlar hep aşk isteriz tutku ilgi.
fakat soguduysanız cidden sıkıldıysanız zorla güzellik olmaz ayrılın ve yeeni sayfalara yer verin.
unutmayın hayat çok güzel ve yaşamaya değer.belki karşınıza daha güzel insanlar çıkıcak daha güzel şartlarda.herkese bi şans verilmelii...

ya kızlar dayanamıyorum artık aylarca böyle oluyor her zaman böyle olmasa da şişmdi konuştuk benim yapacak bişeyim yok diyor ilk başlarda bana köyde yaşadığını söylememişti

ya kızlar dayanamıyorum artık aylarca böyle oluyor her zaman böyle olmasa da şişmdi konuştuk benim yapacak bişeyim yok diyor ilk başlarda bana köyde yaşadığını söylememişti

Şimdi Ben Sıkıntıyı Çözemedim..
Dün Gece Yazmıştım..

Sıkıntı Köyde Yaşaması mı ? Yoksa Telefonunun Orda Çekmemesi mi ?:26:

uzakta olmak zor sürekli ayrı kalmak zor..
birde işin içine iletişimsizlik girince sorunlar kopukluklar başlıyor..
sadece bu sebepten mi yoksa başka nedenlerde var mı bilmiyorum ama sen bu ilişkiden soğumuşsun..
başka bir heyecan başka birisini istediğine göre bu ilişkiyide uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

sıkıntı telefonun çekmemesi canım yoksa şu an işi yok diye köyde ilerde evlenince pek köyle işimiz olmaz

sıkıntı telefonun çekmemesi canım yoksa şu an işi yok diye köyde ilerde evlenince pek köyle işimiz olmaz

Neden ayrılmıyorsunuz?
Gerçekten merak ediyorum.
Eften püften bahanelerle adamı kırıyorsunuz ne yapsın adam çanak mı taktırsın köye?

Madem soğudunuz ayrılın madem. Hoşunuza mı gidiyor böyle huzursuzluk çıkarmak?

Back
X