Kpss çalışmak için bir işe girmedim bu yıl. Matematik öğretmenliği mezunuyumMerhaba acaba çalışıyor musunuz? Belirli bir yaştan sonra aileyle olmuyor maalesef. Kendi hayatınızı kurmaya çalışsanız ayrı bir düzen ev kurmak sizin için daha sağlıklı olurdu.
Annenize de he he diyip geçmeye çalışın evet biliyorum zor insanın sinirine dokunuyor ama daha gençsiniz eğitimlisiniz eminim çok güzelsinizdir. Doğru kişi için hala geç değil. Sizi böyle manipüle etmesine izin vermeyin
Hayir kadinsin. Kocaman bir kadin oldugunu hayatinin kendi kontrolunde oldugunu fark ederek baslarsan. İnsanlarin seni eziklemeye cesaret ettirmeme uzerine adimlar atabilirsin.31 yaşında bir kızım.
Annem ben küçüklüğümden beri böyle laf atar aşağılar. Örneğin bğr misafir gelir koca koca kadınlar ben o kadınlarla hoş sohbet olmak zorumdayım hoşgeldin demem yetmez. Eğwr hoş sohbet edip konuşmuyorsam salaksın konuşmayı bilmiyorsun vs deyip aşağılardı. Şuan bana hoş sohbet et dediği kadınların evşne gidiyoruz o kadınların kızı hoşgeldin bile demiyor ve kadınların umrunda değil ywterki çocukkarımızn özgüveni kırılmasın kafasındalaranneniz biraz tuhaf.
siz psikolojik olarak kötü durumda olabilirsniz keza kilolu da olabilirsiniz. neden anneler evlatları hakkında bu tarz şeyler söyler anlamam. sanırım belli bir yaştan sonra anne babayla yaşamak her anlamda zor oluyor.
Evet onun bilincinde olduğum için çıktı tartışma.Hayir kadinsin. Kocaman bir kadin oldugunu hayatinin kendi kontrolunde oldugunu fark ederek baslarsan. İnsanlarin seni eziklemeye cesaret ettirmeme uzerine adimlar atabilirsin.
Niye bu yaşa kadar çalışmadınız?Kpss çalışmak için bir işe girmedim bu yıl. Matematik öğretmenliği mezunuyum
Nasıl bir yorum bu evlenememiş ve atanamamış olmam için bir engelim mi olduğunu söylemeye çalışıyorsunuz çok yanlış bir düşünce. Benim gibi hem evlenememiş hem atanamamış bir sürü insan var bu onların yetersizliği değil. Adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz sistemim kurbanlarıyızNiye bu yaşa kadar çalışmadınız?
Evlat bile olsa belli yaştan sonra yük geliyor demek ki insana. Doğrudur ya da haklıdır demiyorum yanlış anlaşılmasın ama herhangi bir engeli yoksa insan sizin yaşınızda hayatını düzene sokmuş olmalı sanki artık,
Öyle yapıcam gitmeye karar verdim. Ve orda bir işde ararım.Sonuna kadar haklısın acaba tekrar kardesinin yanına dönsen olmaz mı matematik mezunuymussun hem özel ders verir hem de kpss ye hazırlanabilirsin
Annem ben küçüklüğümden beri böyle laf atar aşağılar. Örneğin bğr misafir gelir koca koca kadınlar ben o kadınlarla hoş sohbet olmak zorumdayım hoşgeldin demem yetmez. Eğwr hoş sohbet edip konuşmuyorsam salaksın konuşmayı bilmiyorsun vs deyip aşağılardı. Şuan bana hoş sohbet et dediği kadınların evşne gidiyoruz o kadınların kızı hoşgeldin bile demiyor ve kadınların umrunda değil ywterki çocukkarımızn özgüveni kırılmasın kafasındalar
Annenizin size karşı sabır katsayısı baya eksilerde sanırım. Yaşınızda büyük olduğu için sizden beklentileri çok fazla bu yüzden fazlasıyla yükleniyor ama yaptığı gerçekten çok yanlış eğer huzurunuz yoksa kesinlikle durmayın kardeşinizin yanıma gidin tekrar kimse mutsuz olduğu yerde kalmaya mecbur değilMerhaba hanımlar
Şuan çok üzgünüm biraz içimi döküp fikir almaya ihtiyacım var. O yüzden yazmak istedim.
31 yaşında eğitim fakültesi mezunu ama çalışmayan bir kızım. Bekarım. Henüz küçük yaşlardan itibaren annemin aşağılamaları ve hakaretlerine maruz kaldım. Yıllardır hep tartışırız bu beni aşağılama ve hakaretleri yüzünden. Üniversiteyi farklı şwhirde okudım o dönem ve sonrası ara vermişti. Son 3 yılda farklı şehirdeydim bekar kardeşim farklı şehire atanmıştı onun yanındaydım genelde 3 yıldır. Bu yıl eve döndüm ama yine başladı ara ara laf dokundırmaları ve ben aryık alttan alamıyorum sesimi yükseltiyorum bağırıyorum. Ve bu gğn yine salak bir kuzenim aradı annemi boş boş konuştu oda birini bulsun aryık gibisinden laf etmiş. Annem telefonu kapattıktan sonra bana bizde kör topal biri karşımıza çıkarsa kandırırız diye bir söz kullandı bana. Çok zoruma gitti elim yüzğm düzgün aklım fikrim var hiçbir kusurlu bir yanım yok fiziksel zihinsel gayet düzgün sağlıklı ve iyi görününen biriyim. Beni aşağılamasından artık yoruldum ve hiç alttan alamıyorum. Ve bu lafından sonra da bağırdım çağırdım yine neden beni aşağılıyorsun ne hakkın var gibi sözler kullandım. Üzgğnüm şuan.Tekrar kardeşimin yanına gitmeyi düşünüyorum Haksız mıyım tepkilerimde sizce.
Teşekkür ederim şimdiden fikirleriniz için.
Bir de alıngansınızNasıl bir yorum bu evlenememiş ve atanamamış olmam için bir engelim mi olduğunu söylemeye çalışıyorsunuz çok yanlış bir düşünce. Benim gibi hem evlenememiş hem atanamamış bir sürü insan var bu onların yetersizliği değil. Adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz sistemim kurbanlarıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?