Haksız mıyım

Geçmişte yaşadıklarınızı bilmiyorum ama belli ki bir hayli yıpranmışsınız.
Yoksa altı üstü 1-2 ay lafı bile edilmeyecek bir süre

Annem anneanneme ve aileme düşkün olmamı, düzenli ziyaret etmemi, yurtdışındayken de düzenli olarak aramamı istiyor. Fakat gittiğimde 1-2 saat oturmam da yeterli gelmiyor görev gibi oluyormuş. Ciddi anlamda soğudum onlardan. Sanki çocukken kendisinin bunalımları yüzünden azarlanan, ezilen ben değilim gibi böyle olmamı bekliyor.

Burdan umursama ,karşılık ver vs yazmak kolay ama bazen insanlar ve ortamlar bu rahatlığı kaldıramıyor .
Napacakmış bu yaştan sonra boşanacak miymiş?
Allah Yardım etsin yaşlı insan kahrı çekmek zor malesef...

Anneanenizin kediyi dini sebeplerden dolayı sevmemesini anlamamakla birlikte, 1 aylık bir durumdan bahsediyorsunuz, idare edilir diye düşünüyorum. Ayrıca dedenizle anneannenizde barışırlar muhtemelen. O yaşta eşini birakıp da kızında yaşamaz temelli, umarım öyle olur

Arkadaşlar anlaşılmadı sanırım. 1 ay değil. Ne kadar kalacağı belli değil. Ben kışın 1 ay yazın 3 ay olmakla birlikte yılda 4 ay burada oluyorum.
Sebeplerini açıklarsam ban yerim

Bir ay her türlü geçer anane sonuçta ortada kalmış bence ses edip tepki çekmeyin

Bütün yıl zaten özgürsünüz yurtdisinda. Eve geldiğinizde de biraz idare etmelisiniz.

Annenizin annesi sonuçta. Haksızlık yapıyorsunuz.

Evet ben umursamasam eminim saygısız olurum. Karşılık versem terbiyesiz olurum hem annem hem anneannem bana küser.

Evet haksizsiniz . Bu bahsettikleri biz her ailede olan şeyler . Bence fazla bencilce düşünüyorsunuz

Arkadaşlar anlaşılmadı sanırım. 1 ay değil. Ne kadar kalacağı belli değil. Ben kışın 1 ay yazın 3 ay olmakla birlikte yılda 4 ay burada oluyorum.
Sebeplerini açıklarsam ban yerim
Konudan öyle anlaşılıyor. Anneniz dışında kalabileceği bir yer var mı anneannenizin? Şimdi teyzenizde size gelse temelli mi gelecek? Bir kavgayla dedenizle boşanma durumuna gelmezler herhalde. Bekleyin bakalım neler olacak.

Bilemiyorum. Aslında bu kavgalar senelerdir olan kavgalardı. Ben lise sondayken başlamışlardı.

Evet ben umursamasam eminim saygısız olurum. Karşılık versem terbiyesiz olurum hem annem hem anneannem bana küser.
Kesinlikle öyle ,bazı insanlar var ki ne olursa olsun ,nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama haklı çıkarıyorlar kendilerini sanırım anneanne de öyle bir insan.
Ya sabır diyeceksiniz yada okudugunuz yerde daha uzun süre kalmaya çalışacaksınız.

Annemle konuştum arkadaşlar.
Tabii ki hiç iyi tepki vermedi. Anneme sordum anneannemin kediyi sorun edip etmeyeceğini. Yani saatlerdir bu yüzden mi sinirlisin daha ortada kesin bir şey bile yok dedi. Bana bir şey olsa demek ki sen beni sokakta bırakacaksın dedi. Aynı şeyleri yaşayacak olmam konusunda pek beni haklı bulmuyor. Ben ise o yaşta bir insanın değişeceğini düşünmüyorum ne yazık ki. Tamam bizden yaşça büyük öncelik de onun ama ben yeniden nasıl yapabilirim çünkü çok alıştım bazı şeylere dedim. Öncelik her zaman onun değil küsmemeyi öğrenecek hakkını savunacaksın sen de dedi. Sanki beni pasif yetiştiren kendileri değilmiş gibi..
Böyle işte arkadaşlar. Muhtemelen annem de beni haksız buldu. Belki de korktuğum gibi olmaz.

İşte o zaman da trip atıyor. Küsüyor. Her şeye moralini bozuyor. İşin daha da kötüsü kendisi hep haklı oluyor. Annem de teyzem de bir zaman sonra beni hatalı bulmaya başlayacaklar.
Yani, morali bozulursa bozulsun. Elbet düzelir, ama en azından söyleye söyleye belki karismasini engellersin.

Orda yasamıyosun zaten bi ayda katlanı ver he hee de geç yani yaslı kadın konuşur ciddiye alma

Kedi beslemek günah değil ki.. aynı evde yaşamak.. siz dini sebeplerden diyerek soru işareti bıraktınız insanların aklında..
Şöyle diyeyim anneanneme kediyle alakalı bir dini hikayeyi anlattığım zaman onun aslında o şekilde olmadığını iddia ediyor. E dini kaynakta gördüm dediğimde de katılmamakta ısrar ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…