- 7 Haziran 2017
- 2.919
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Bilmez mi? Biliyor ama o sebebini farklı açıklıyor. Şimdi eminim vay anneanneni sevmiyorsun hain torun diyenler çıkacaktır ama yaşayan bilir.Anneanneler hep tonton olmayabiliyor.
Zaten eski düzenini arar ve bir süre sonra evine gider.
Çizgiyi aşarsa kendi evinizde istediğiniz gibi davranacaginizi uygun bir dille anlatın.
Kedi konusundaysa ona Hz. Muhammed' in yelek hikayesini ve Ebu Hureyre'yi anlatın belki bilmiyordur
Çok barışacak gibi de durmuyor baksanıza bir haftadır teyzemdeymiş. Ben yeniden evin genç kızı gibi hissetmek istiyorum kendi evimde rahat edemeyeceğim zaten yazın bitmesini zor bekliyorumZaten sürekli o evde yaşamıyormuşsunuz 1-2 ay görmezsen gelin derim.Hem zaten anneanneniz de dedenizle barışır er geç hep sizinle yaşayacak değil.Bence bir şey diyip kimsenin kalbini kırmayın
Eski konumu okursanız sorunu anlarsınız. 13 senedir yaşadığım şeyleri gene yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. Yazın 3 ay kışın 1 ay şeklinde. Ben özgür olmaya çok alıştım. Şimdi mesela dışarıdan yemek falan söylesem ne gerek vardı bunlara para veriyorsun diyecek mesela. Dolaşmak isteyeceğim nereye neden gidiyorsun kaçta geleceksin diyecek.Bana bencillik yapiyormussunuz gibi geldi.
Yilda 1-2 kere gelip 1 ay kalacaksiniz zaten, 1-2 ay kalacaksiniz diye neden anneanneniz sizde kalmasin ki.
Sizi de elestirdiyinde duymamazliktan gelirsiniz ve ya cevabini verirsiniz.
Seni eleştirdiği zaman, artık eskisi gibi olmadığını ve karışmaması gerektiğini kibar bir şekilde tekrar tekrar soyle bence. Karşısında konuşamıyorsan eğer tabi durum farklı. Ama bence konuşmakta fayda varEski konumu okursanız sorunu anlarsınız. 13 senedir yaşadığım şeyleri gene yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. Yazın 3 ay kışın 1 ay şeklinde. Ben özgür olmaya çok alıştım. Şimdi mesela dışarıdan yemek falan söylesem ne gerek vardı bunlara para veriyorsun diyecek mesela. Dolaşmak isteyeceğim nereye neden gidiyorsun kaçta geleceksin diyecek.
Yeniden o kurallar içinde yaşamaya çok hazır değilim sanki. Ben kesinlikle haksızım biliyorum ama iki senedir eve geldiğimde o özgürlüğe çok alıştım. Yine o saygılı ekmekkadeyifi olabilecek miyim, bir çok şeyi kabullenebilecek miyim, ona yanlış yapmadan annemi üzmeden hakkımı arayabilecek miyim?
İnşallah anlar. Çünkü o senelerin travmasını hala yaşıyorum. Belki de boşuna korkuyorum hiç gelmeyecek birlikte yaşamaya. Belki teyzemden sonra artık eve gidecek.Kaygılarınızı annenize bu şekilde anlatırsanız bence sizi çok iyi anlayacaktır.
Ben sizi zaten anliyorum, sizin anneannenize benzeyen bir kv var bende. Yaşlandirdi beni resmen.Eski konumu okursanız sorunu anlarsınız. 13 senedir yaşadığım şeyleri gene yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. Yazın 3 ay kışın 1 ay şeklinde. Ben özgür olmaya çok alıştım. Şimdi mesela dışarıdan yemek falan söylesem ne gerek vardı bunlara para veriyorsun diyecek mesela. Dolaşmak isteyeceğim nereye neden gidiyorsun kaçta geleceksin diyecek.
Yeniden o kurallar içinde yaşamaya çok hazır değilim sanki. Ben kesinlikle haksızım biliyorum ama iki senedir eve geldiğimde o özgürlüğe çok alıştım. Yine o saygılı ekmekkadeyifi olabilecek miyim, bir çok şeyi kabullenebilecek miyim, ona yanlış yapmadan annemi üzmeden hakkımı arayabilecek miyim?
İşte o zaman da trip atıyor. Küsüyor. Her şeye moralini bozuyor. İşin daha da kötüsü kendisi hep haklı oluyor. Annem de teyzem de bir zaman sonra beni hatalı bulmaya başlayacaklar.Seni eleştirdiği zaman, artık eskisi gibi olmadığını ve karışmaması gerektiğini kibar bir şekilde tekrar tekrar soyle bence. Karşısında konuşamıyorsan eğer tabi durum farklı. Ama bence konuşmakta fayda var
Doğru söylüyorsunuz sanırım ben kesinlikle hatalıyımBen sizi zaten anliyorum, sizin anneannenize benzeyen bir kv var bende. Yaşlandirdi beni resmen.
Siz yurtdisinda okumasaniz haklisiniz derdim ama sonucta bir kac ay kalacaksiniz. İlk baştan sınırları koyarsaniz bir sey diyemez size.
iyi de bunları hangimiz yasamadik,hepimize soruldu neredeydin kimleydin vs. Bir ay özgür olamiyiverin çok abartmissiniz. Klişe ama anne,anneanne olunca anlarsın.Eski konumu okursanız sorunu anlarsınız. 13 senedir yaşadığım şeyleri gene yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. Yazın 3 ay kışın 1 ay şeklinde. Ben özgür olmaya çok alıştım. Şimdi mesela dışarıdan yemek falan söylesem ne gerek vardı bunlara para veriyorsun diyecek mesela. Dolaşmak isteyeceğim nereye neden gidiyorsun kaçta geleceksin diyecek.
Evet ama inanın ki çok zor oluyor. Ben 13 senedir idare ediyorum ve ciddi anlamda psikolojim bozuk. Beni kaybettiler.Sende sık disini biraz be canim.
Kaptirmis okuyodum sonunda 1 ay kadar yasayacagini ogrendim. Iliskiler bazen idare gerektirir heleki buyuklerimize karsi.
Cok da hatali degilsiniz. Mesela kv gelip bende 3-4 ay kalsa kafayi yerim. Degil bizde gelip kalmasi, telefonda sesini duyarken bile canim sıkılıyor. Oyuzden sizi suclayamam. Ama sonucta annenizin annesi. Oyuzden en baştan anneannenizle konusmali, sorunlarinizi anlatmalisiniz.Doğru söylüyorsunuz sanırım ben kesinlikle hatalıyım
söylediğin yemeğe laf ettimi "ben bunu yemek istiyorum" deyip odana geç, kaçta geliceksin vs hesap sorarsa işim ne zaman biterse bye byeee de çık.Sana karışma hakkını vermezsen o da bu hakkı bulamaz.Eski konumu okursanız sorunu anlarsınız. 13 senedir yaşadığım şeyleri gene yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. Yazın 3 ay kışın 1 ay şeklinde. Ben özgür olmaya çok alıştım. Şimdi mesela dışarıdan yemek falan söylesem ne gerek vardı bunlara para veriyorsun diyecek mesela. Dolaşmak isteyeceğim nereye neden gidiyorsun kaçta geleceksin diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?