Haksız miyim

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese merhaba
Erkek arkadaşımla sorunlu bir dönemden geçiyoruz. Kendisi şuan yurtdışında. Dün 2 türk arkadaşla kahve içeceğiz dedi.
Bugün dün ne yaptın kimlerleydin dedim. Iki kız ismi söyledi. Bende keşke haber verseydin naptin nereye gittin normalde söylüyoruz ya hani dedim. Aklimdan çıkmış kusura bakma dedi. Bende yani bilmiyorum normalde gittigimiz yerleri haber veririz kimlerle birlikteyiz soyleriz ya dedim. Peki kimdi bu arkadaslar isimleri neler kurstan mı nerede oturdunuz dedim. Sen uzattıkça uzatıyorsun bi kez ayıp oldu dedin neden ikinci kez diyorsun falan filan triplendi. Bende bak bende iş arkadaşlarımla çıksam hangileri diye sorarsın bu normal dediğimde sen iki erkekle çıkamazsın gibi saçma sapan cümleler kurdu.
Dünyanın bir ucunda ve ben kimlerle nerede bilmek istiyorum o da aynı şekilde. Güven konusunda bir sorun yok. Iki kızla cıkmış olması rahatsız etmedi. Ama normalde birbirimize haber verirken kimle nerede olduğumuzu kendinin haber vermemesi ve ertesi gün ben sorduğumda böyle davranması sinirlerimi bozdu. Sizce ben haksız mıyım

Herkese merhaba
Erkek arkadaşımla sorunlu bir dönemden geçiyoruz. Kendisi şuan yurtdışında. Dün 2 türk arkadaşla kahve içeceğiz dedi.
Bugün dün ne yaptın kimlerleydin dedim. Iki kız ismi söyledi. Bende keşke haber verseydin naptin nereye gittin normalde söylüyoruz ya hani dedim. Aklimdan çıkmış kusura bakma dedi. Bende yani bilmiyorum normalde gittigimiz yerleri haber veririz kimlerle birlikteyiz soyleriz ya dedim. Peki kimdi bu arkadaslar isimleri neler kurstan mı nerede oturdunuz dedim. Sen uzattıkça uzatıyorsun bi kez ayıp oldu dedin neden ikinci kez diyorsun falan filan triplendi. Bende bak bende iş arkadaşlarımla çıksam hangileri diye sorarsın bu normal dediğimde sen iki erkekle çıkamazsın gibi saçma sapan cümleler kurdu.
Dünyanın bir ucunda ve ben kimlerle nerede bilmek istiyorum o da aynı şekilde. Güven konusunda bir sorun yok. Iki kızla cıkmış olması rahatsız etmedi. Ama normalde birbirimize haber verirken kimle nerede olduğumuzu kendinin haber vermemesi ve ertesi gün ben sorduğumda böyle davranması sinirlerimi bozdu. Sizce ben haksız mıyım
ya yapmayın allah askına
arkadaslarla dısarda kahve ıcıcez demıs zaten
ne dıye kütüklerini nufus kayıt orneklerını cılt nolarını falan soruyorsunuz :KK70:
dedıgınız gıbı teee dunyanın bır ucundaymıs ne olabılır mesela kızlar bayıltır falan dıye mı oyle olsa bıle nasıl ulasacaksınız

gercekten bırbırınıze su kısıler surdan arkadas su saatde surda su masada oturup sunu ıcıcez dıye havadıs mı verıyorsunuz
zor olmuyor mu
sahsen ben usenırım
o kadar laf anlatana kadar agzım yorulur arkadaslarla konusmaya mecalım kalmaz

neyse onun dısında kendısı kızlarla kahveler ıcerken sen ıkı erkekle cıkamazsın dıyen adamla zaman kaybetmeyın zıhnıyetı bellı cunku

Herkese merhaba
Siz iki erkekle çıkmayın. Kız arkadaşınızı alın, bir erkekle çıkın. O zaman oluyor mu? Haksız haklı bilmem. Sen iki erkekle çıkamazsan o da iki kızla çıkamaz onu bilirim.

Bizim ilişkimiz boyunca durum hep şu kişilerle şuradayım haberin olsun şeklindeydi. Ve 4.5 sene sonra böyle bir durum oldu. Sorunlar olabilir ama bu habersiz bırakacağız anlamına mı gelmeli

Ama siz bu kişileri tanımıyorsunuz

Yurt dışında ve bu kişlerin özelliği Türk olması yani kadın erkek sağcı solcu değil aynı menleketten diye oturulup konuşulmuş

Size iki türk arkadaş ile kahve içeceğini söylemiş tanımadığınız insanlar hakkında neden bilgi versin ki yani tanısanız da o kişilerle olduğunu saklasa anlarım da bu genel muhabbette söylemiş

Bu arada siz de iki hatta üç erkekle kahve içersiniz ne var bunda

Hiç kiminle kahve içtiğimi sevgilime eşime açıklama ihtiyacı hissetmedim bu şekilde sürekli kontrolü de normalleştirmeyin bence

Benim sevgilim uzakta 2 kız ile dışarı çıkacak ve ben soru sordum diye bana atar, gider yapacak haa. Alnını karışlarım onun. Ertesi gün gider iki erkek bulur kahve içer fotoğrafını yollarım.
Yurtdışı görmüş insanlara özeniriz hep. Görmüş geçirmiş olur insana saygılılardır. Cinsiyetçi olmazlar deriz.

Genetikte var dicemde biz Türkler anaerkil bir soydan gelmemize rağmen nasıl bir mutasyona uğradıkta ataerkile evrildik çözemiyorum. Aklım almıyor.

Konuşun dicem karşınızdakinin anlayacağı kadarsınız ama olsun. Rahatsız olduğunuzu bilsin bir daha yapmasın.

Bizim ilişkimiz boyunca durum hep şu kişilerle şuradayım haberin olsun şeklindeydi. Ve 4.5 sene sonra böyle bir durum oldu. Sorunlar olabilir ama bu habersiz bırakacağız anlamına mı gelmeli
Birbirinize haber verebilirsiniz tamam ama siz altında bir şey arar gibi sorunca bir de arada mesafe olunca çok itici oluyor. Sonuçta hiç haberiniz olmayacak bir şeyi gelip kendi söylemiş. Saklamamış ki

Tam kafasını duvara surtup kıvılcım cikarmalık bir tip erkek arkadasınız. Yurt dısınada gitse en guzel okullarda da okusa, esseklıgın baki kaldıgı biri.

Sen iki erkekle dısarı cıkamazsın ama ben iki kadınla cıkarım cunku benım pipim var ustunlugune sahip bu da, cuhela sey.

Valla ben ilişkide şimdi şunlarla şurdayım demeyi inanılmaz gereksiz buluyorum. Haber verirsiniz şuraya gidiyorum diye, kimle, kim onlar nerden tanıyorsun diye sormak darlamak oluyor biraz. Yani bu kısımda haksızsınız amaa sen iki erkekle buluşamazsın ben iki kızla buluştum soramazsın diyen biri varsa karşınızda anasını bile ağlatmak hakkınızdır. Bu cümleyle haklılığı ofsayta düşmüş yani 🤪

Mesela benim eşim sevgiliyken yıllardır normal arkadaşı olan bir kızla görüştü kıyamet koptu.o gün bu gün dür görüşmez bir daha kizlarla😊

Bakın öncelikle aldatacak olsa oralarda ruhunuz bile duymaz size yalan söyler şuraya gidicem der kızla gider falan yani zor değil açıkça kız arkadaşlarıyla gittiğini söylemiş gideceğini de haber vermiş ee ama siz diyorsunuz ki nereye gittiğini neden demedin, yok efendim neler yaptınız demedin ne yapacak size ayrıntılı rapor mu verecek? orada Türk birileriyle tanışınca bir kahve içmişler alt tarafı bunun neyinin açıklaması? hangi mekana gittik hangi kahveyi içtik bunu mu istiyorsunuz anlamadım. Zaten kahve içmeye gideceğini söylemiş saklamamış ki ertesi gün ben sorunca diyor falan ne alaka yani. Yapacak olan yapar her halukarda.

Bakın öncelikle aldatacak olsa oralarda ruhunuz bile duymaz size yalan söyler şuraya gidicem der kızla gider falan yani zor değil açıkça kız arkadaşlarıyla gittiğini söylemiş gideceğini de haber vermiş ee ama siz diyorsunuz ki nereye gittiğini neden demedin, yok efendim neler yaptınız demedin ne yapacak size ayrıntılı rapor mu verecek? orada Türk birileriyle tanışınca bir kahve içmişler alt tarafı bunun neyinin açıklaması? hangi mekana gittik hangi kahveyi içtik bunu mu istiyorsunuz anlamadım. Zaten kahve içmeye gideceğini söylemiş saklamamış ki ertesi gün ben sorunca diyor falan ne alaka yani. Yapacak olan yapar her halukarda.
Güvenle sorun olsa 2 bin km de ilişki yürütmem zaten. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Biz bir yere giderken kimle ve nereye gideceğimizi haber veriyoruz. Zor bir olay da değil. 4.5 yıldır da hep böyleydi canım ben x kişisi ile şuraya geldim haberin olsun. Bu kadar.. ve dün erkek arkadaşım 2 turkle kahve içeceğim dedi. Nereye oturduğunu veya kimler olduğunu söylemedi. Konu kıskançlık değil. Kendisine böyle davranılsın isteyen adam yapmayinca bende neden diye soruyorum. Cevabi da iki kızla kahve ıctim şurada oluyor.
Konu hesap verme kıskançlık değil. Haber vermeyen ben olsam bi ton laf ederdi

Back
X