• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA BEN Mİ ABARTİYORUM

Merhaba konuyu olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım eşim memur hâliyle bayan arkadaşları da var ama hepsini tanırım onlarda beni tanır 1 tanesinden hoslanmam sadece hak ve hareketlerinden dolayi dün eşim arkadaşları ile iftar yemeği ne çıktılar bana sende gel istersen ama erkek olacak hepsi dedi bende kabul etmedim sonradan öğrendim ki kadınlar da varmış ve benim hoşlanmadığı m kadın dahil bu arada nereye gideceksiniz diye sordum farklı bir yer söyledi ama başka biyere gitmişler bizimde sürekli gittiğimiz bir yer neden bana farklı anlatıyor ona bozuldum yani bana da soyleyebilirdi şunlar şunlar da gelecek diye buna çok bozuldum bişey de diyemedim yani anlam veremiyorum ben mi abartıyorum diye düşündüm sizede danışmak istedim
Neden yalan söylediğini sordunuz mu?

Gerçekten çok teşekkür ederim yani tam olarak duygularımı ifade ediyorsunuz şu an yazdıklarınızla ben de işte buna anlamıyorum kesinlikle bakın durduk yere ver telefonuna bakayım ya da sürekli böyle telefonunu kurcalayacak biri değilim zaten buna gerek yok ama o şifreyi neden ben bilmiyorum sonuçta eşler birbirinin şifresini bilmeli tamam şifreye girdiğimde de bir şey yok ve evet bunu sorduğunda nereden biliyorsun diyecek ve üste çıkacak manipüle edecek bunu biliyorum yani bu kim olursa olsun eşinin şifresini bilmese acaba bir şey mi saklıyor hani neden şifreyi bilmiyorum ya da neden bu şekilde tavırlar sergiliyor diye insan bakımı gereği duyuyor bence sanki ben ne yapıyorum sanki ne var bu telefonda diyerek üste çıkıyor
Eşim şifresini gizlerse haklı olarak şüphe duyarım.. ki saklamaz, herşeyimiz ortadadır, kimse de birbirinin telefonunu karıştırmaz özellikle..

Eşim şifresini gizlerse haklı olarak şüphe duyarım.. ki saklamaz, herşeyimiz ortadadır, kimse de birbirinin telefonunu karıştırmaz özellikle..
İşte zaten hani bilinse kesinlikle karıştırılmasına ben de karşıyım hani benim şifremi bilir eşim sürekli alıp benim telefonuma baksa rahatsız olurum ne gerek var ama mesela ben şifremi söylemesem ister istemez o da diyecek hani neden niye işte ben de bu yüzden yoksa kesinlikle öyle huyum yoktur yani baktığımda bir şey de yok hani kayda değer bir şey olsa diyeceğim hani bu yüzden o da yok ilginç

Sorarım ama telefonuma mı baktın diye biton laf edecegini biliyorum
e bak işte bunu diyorum. eşim kim ki bana telefonuma baktın diye laf söyleyebilir. istediğim an eşimin telefonuna bakarım o da benimkine bakar.
Ben kesinlikle "sadece erkekler gelecek, şu mekanda olacak" vs. diye yalan söylediği için kıyameti kopartırdım. Kendimi aptal yerine konmuş hissederdim çünkü. Bu telefonuma bakma muhabbetine de anlam veremiyorum bir türlü. Zaten ben olayı başkasından öğrenmişim bir de telefonuma niye baktın diye üste mi çıkacak?

Ben kesinlikle "sadece erkekler gelecek, şu mekanda olacak" vs. diye yalan söylediği için kıyameti kopartırdım. Kendimi aptal yerine konmuş hissederdim çünkü. Bu telefonuma bakma muhabbetine de anlam veremiyorum bir türlü. Zaten ben olayı başkasından öğrenmişim bir de telefonuma niye baktın diye üste mi çıkacak?
aynen katılıyorum. üste çıkmasına izin verme konu sahibi. tam gaz bastır. erkeklerin nasıl altında kalıyorsunuz laf yarışında ben anlamıyorum forumdaki kadınları

Evet ben de öyle anladım ama neden yani acaba bunu anlamlandıramıyorum işte ne gerek var böyle bir şey e yani normalde de bana dese bu bu gelecek diye ben o kadar bunu büyütecek ya da hayır gidemezsin edemezsin diyecek bir kadın değilim zaten
sizin rahatsız olduğunuzun farkında
huzursuzluk olmasın dıye yalan söylemiş
ama yıne de yalan söylemesi hoş değil

yalan söylemesi hiç olmamış. ama hiö kimsenin eşinin gitmediği iftara eşinin de eşiyle gitmek istememesini anlayabilirim sorsan da muhtemelen böyle söyleyecek. ne kadar sorun çıkarmam desen de ebeveyni gibi sadece eşi ile gelen olmak istememiştir

Eğer eşinizin şifresini bilmiyorsanız ve o da sizden şifresini saklıyorsa kusura bakmayın ama o ilişki bitmiştir. Benim şifremi yedi sülalem bile biliyor. Ölüm olur kalım olur birinin telefonumu alması lazım sonuçta. Saklayacak gizleyecek birşeyim yok.

sizin rahatsız olduğunuzun farkında
huzursuzluk olmasın dıye yalan söylemiş
ama yıne de yalan söylemesi hoş değil
Ama bilmesi lazım böyle daha çok huzursuzluk çıkacak

yalan söylemesi hiç olmamış. ama hiö kimsenin eşinin gitmediği iftara eşinin de eşiyle gitmek istememesini anlayabilirim sorsan da muhtemelen böyle söyleyecek. ne kadar sorun çıkarmam desen de ebeveyni gibi sadece eşi ile gelen olmak istememiştir
Ben zaten illada ben geleyim demedim ki dememde zaten sadece neden böyle yaptığını anlamlandıramıyorum

Merhaba konuyu olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım eşim memur hâliyle bayan arkadaşları da var ama hepsini tanırım onlarda beni tanır 1 tanesinden hoslanmam sadece hak ve hareketlerinden dolayi dün eşim arkadaşları ile iftar yemeği ne çıktılar bana sende gel istersen ama erkek olacak hepsi dedi bende kabul etmedim sonradan öğrendim ki kadınlar da varmış ve benim hoşlanmadığı m kadın dahil bu arada nereye gideceksiniz diye sordum farklı bir yer söyledi ama başka biyere gitmişler bizimde sürekli gittiğimiz bir yer neden bana farklı anlatıyor ona bozuldum yani bana da soyleyebilirdi şunlar şunlar da gelecek diye buna çok bozuldum bişey de diyemedim yani anlam veremiyorum ben mi abartıyorum diye düşündüm sizede danışmak istedim
Eşin YALAN söylemiş. Bir insan neden gerçekleri saklar? Sen gitme diye. Senin o ortama girmeni istememiş. Rahatça kakarakikiri yapmak için olabilir mi? Eşini sen tanırsın. Kız olan ortamda cozutan tipler vardır ya hani... Eşin de öyle bir adamsa seni götürmemesi normal...

Ben zaten illada ben geleyim demedim ki dememde zaten sadece neden böyle yaptığını anlamlandıramıyorum
Telefon şifresi gizli ve size yalan söylüyor. Ben olsam çaktırmadan peşine düşerim, aldatıyorsa ve boşanacaksanız peşine düşün tabii. Yakalayıp sonra affedecekseniz kurcalamayın.

Eşin YALAN söylemiş. Bir insan neden gerçekleri saklar? Sen gitme diye. Senin o ortama girmeni istememiş. Rahatça kakarakikiri yapmak için olabilir mi? Eşini sen tanırsın. Kız olan ortamda cozutan tipler vardır ya hani... Eşin de öyle bir adamsa seni götürmemesi normal...
Yok değildir öyle nerede duracağını bilir neşeli güler yüzlü biridir ama cıvık değildir

Back
X