• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA BEN Mİ ABARTİYORUM

Napacaktın saç başa kavga edecek halin yok. Medeni insanlarsınız. Gitme diyecek halin de yok. Hepimizin sevmediği insanlar var.
Aynen öyle asla ama asla ağız dalaşına bile girmem ki gitme gidemezsin asla demem bunuda biliyor herkesi sevmek zorunda da değilim ama işte anlamıyor

Merhaba konuyu olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım eşim memur hâliyle bayan arkadaşları da var ama hepsini tanırım onlarda beni tanır 1 tanesinden hoslanmam sadece hak ve hareketlerinden dolayi dün eşim arkadaşları ile iftar yemeği ne çıktılar bana sende gel istersen ama erkek olacak hepsi dedi bende kabul etmedim sonradan öğrendim ki kadınlar da varmış ve benim hoşlanmadığı m kadın dahil bu arada nereye gideceksiniz diye sordum farklı bir yer söyledi ama başka biyere gitmişler bizimde sürekli gittiğimiz bir yer neden bana farklı anlatıyor ona bozuldum yani bana da soyleyebilirdi şunlar şunlar da gelecek diye buna çok bozuldum bişey de diyemedim yani anlam veremiyorum ben mi abartıyorum diye düşündüm sizede danışmak istedim
hadi onların gelceğini bilmiyodu diyelim mekanı da mı bilmiyomuş bana saçma geldi hiç gerek yok böyle şeylere

Merhaba konuyu olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım eşim memur hâliyle bayan arkadaşları da var ama hepsini tanırım onlarda beni tanır 1 tanesinden hoslanmam sadece hak ve hareketlerinden dolayi dün eşim arkadaşları ile iftar yemeği ne çıktılar bana sende gel istersen ama erkek olacak hepsi dedi bende kabul etmedim sonradan öğrendim ki kadınlar da varmış ve benim hoşlanmadığı m kadın dahil bu arada nereye gideceksiniz diye sordum farklı bir yer söyledi ama başka biyere gitmişler bizimde sürekli gittiğimiz bir yer neden bana farklı anlatıyor ona bozuldum yani bana da soyleyebilirdi şunlar şunlar da gelecek diye buna çok bozuldum bişey de diyemedim yani anlam veremiyorum ben mi abartıyorum diye düşündüm sizede danışmak istedim
Bence siz sorun ediyorsunuz tartışma çıkartıyorsunuz diye eşiniz çekinmiş söylememiş kafaya takan kuruntu yapan birisiniz eşiniz de aramız bozulmasın boşunatartışma olmasın diye yalan söylemiş biraz rahat bırakırsanız eşiniz böyle şeylerde yalan söyleme gereği duymaz iftar yemeği sonuçta baş başa randevu değil dır dır dediğimiz şey erkekleri soğutuyor

Bir kadın hariç diğerleri sizin de arkadaşınızsa sizi neden çağırmadılar, veya gelmediğinizi görünce dünkü iftarda neden yoktun diye sormadılar anlamadım.

Evinize giren çıkan kişilermiş arayın birini dün bende gelmek istedim ama rahatsızdım biraz nasıl geçti diye sorun, böylece eşiniz onun telefonunu kurcalayıp öğrendiğinizi de bilmemiş olur.

Eşinize sorun ama muhtemel cevap son dakika plan değişikliği olmuş bende yolda öğrendim diyecek.

O yüzden doğru bilgiyi samimi arkadaşlarınızdan alın bence sorgu gibi değil de sohbet havasında.

Kıskanç,darlayan ve ani parlamaları olmayan bir kadınsanız mekan ve ortam konusunda yalan söylemesi çok sıkıntılı.Acaba daha neler hakkında yalan söylüyor,arkamdan ne iş çeviriyor diye düşünürüm ve daha kötüsü beni yanına yakıştırmıyor mu diye üzülürüm.....

Back
X