• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA BEN Mİ ABARTİYORUM

ilk olarak daha adama ya bana hepsi erkek demiştin kadınlar da varmış neden söylemedin diye soramamışsın. yani aynısını yaşasam sormam saniyelerimi almazdı anında sorardım. sen hayırdır derdim.

ikincisi rahatsızlığımı dile getiriyorum diyorsunuz. mesafeli duruşunuz varsa eğer size laf dökmektense direkt yalansöyleyip işin içinden sıyrılmış olabilir.

nedense bana öyle geldi
Sorarım ama telefonuma mı baktın diye biton laf edecegini biliyorum

Sorarım ama telefonuma mı baktın diye biton laf edecegini biliyorum
Sizde biraz fazla kontrolcüsünüz gibi geldi bana. Yani kimsenin eşi gelmese bile o kadın gelirse giderim diyorsunuz ve telefon kontrolü de yapıyorsunuz gizli gizli. Bu şekilde davranıyorsanız rahat değil gayet bunaltan bir eş profilisiniz.
Size göre resmi davranmayan kadın çalışan var diye sürekli kocanızın dibinde olarak onu koruyamazsınız. Yetişkin bir insan olarak sadık kalma kararlılığını o gösterecek. Sizin çabalarınızla değil de kendi isteğiyle yani. Böyle denetleyerek yalnız bırakmayarak aldatmamasını sağlayamazsınız. Aksine yapacaksa yalanla yine yapar zaten.

e bak işte bunu diyorum. eşim kim ki bana telefonuma baktın diye laf söyleyebilir. istediğim an eşimin telefonuna bakarım o da benimkine bakar.
Ay yok artık. Benim telefonum şahsidir eşimin de öyle. Elbette saklamıyoruz ortada duruyor ama kalkıp da yazışmalarına bakmam. Gruplardaki yazışmalarında başkalarının özeli de olabilir neticede bakılmaz öyle. Benim telefonuma baksa eşim olay çıkar. Karşılıklı güvenin olmadığı ilişkiler.’

Sizde biraz fazla kontrolcüsünüz gibi geldi bana. Yani kimsenin eşi gelmese bile o kadın gelirse giderim diyorsunuz ve telefon kontrolü de yapıyorsunuz gizli gizli. Bu şekilde davranıyorsanız rahat değil gayet bunaltan bir eş profilisiniz.
Size göre resmi davranmayan kadın çalışan var diye sürekli kocanızın dibinde olarak onu koruyamazsınız. Yetişkin bir insan olarak sadık kalma kararlılığını o gösterecek. Sizin çabalarınızla değil de kendi isteğiyle yani. Böyle denetleyerek yalnız bırakmayarak aldatmamasını sağlayamazsınız. Aksine yapacaksa yalanla yine yapar zaten.
Yani kesinlikle o kadın gelirse giderim diye bir şey söylemedim öyle bir diretmem de yok
Yani telefon kontrolü o an canım istediği için bakma gereği duydum sadece
Ben kocam sürekli dizimin dibinde Dursun diyen bir kadın değilim ki hiçbir zaman da olmadım sadece yalan söylemesi garibime gitti o kadar

ben de gizli gizli telefona bakmanıza takıldım. yani dediğim gibi konuşmanız gereken şeyler var bence

Ay yok artık. Benim telefonum şahsidir eşimin de öyle. Elbette saklamıyoruz ortada duruyor ama kalkıp da yazışmalarına bakmam. Gruplardaki yazışmalarında başkalarının özeli de olabilir neticede bakılmaz öyle. Benim telefonuma baksa eşim olay çıkar. Karşılıklı güvenin olmadığı ilişkiler.’
buradaki kastım telefona gizli gizli bakılması. acil bir şey olur birbirimizin telefonundan bir şeylere bakarız. yoksa ben sürekli adamın mesajlarını kurcalayan bir profil değilim öyle anlaşılmasın.

ben de gizli gizli telefona bakmanıza takıldım. yani dediğim gibi konuşmanız gereken şeyler var bence
Şöyle bir durum var telefonunda hiçbir şey yok hani itiraf edeyim yeri geldi gizli gizli de baktım her yerini dedik dedik de araştırdım ama yok benim de aklım bunu anlıyor bir şey yoksa bir insan niye telefonuna baktırmak istemez ki hani bundan niye rahatsız olur ya da baktırmamaktan ziyade neden telefonunda benim bilmediğim bilmediğimi sanıyor tabii ki bir şifre olur yani sizce bu neden olabilir ki

Şöyle bir durum var telefonunda hiçbir şey yok hani itiraf edeyim yeri geldi gizli gizli de baktım her yerini dedik dedik de araştırdım ama yok benim de aklım bunu anlıyor bir şey yoksa bir insan niye telefonuna baktırmak istemez ki hani bundan niye rahatsız olur ya da baktırmamaktan ziyade neden telefonunda benim bilmediğim bilmediğimi sanıyor tabii ki bir şifre olur yani sizce bu neden olabilir ki
işte bunları sormalısın eşine

işte bunları sormalısın eşine
Sorarım elbette ama peki size göre bunun sebebi ne olabilir ya ben kendimi koyuyorum mesela benim telefonumda gizli saklı bir şey varsa kimsenin eline vermem çocuklarına ne vermem ya da eşimin eline vermem ama bir şey yoksa ortadadır zaten yani herkes alır bakar bakıp bakabilirler de yani bunda bir şey yok ama eşimin telefonunda hiçbir şey yok ama sanki bir şey varmış gibi bakamıyoruz bunu aklım almıyor mesela WhatsApp'ta parmak izi şifresi var bu neden var ona da girebiliyorum mesela WhatsApp'ını baştan aşağı bakıyorum hani normalde bakan bir insan değilim ama böyle şifre olunca ister istemez insan hani neden böyle şifre var diye bir bakasi geliyor kim olursa olsun aynı tepkiyi verir bence ama Yok normal işle ilgili konuşmalar sıradan hiçbir şey yok o zaman o şifre neden var sizce peki bunu tabii ki de ona sorarım ama önce bir sizin fikrinizi almak istedim

Siz niye eşinizin telefonunu didik etme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Bir şeyden şüphe edersen bakarsın ama durduk yere süreli bakıyorsunuz ya eşinize güvenmiyorsunuz ya çok kontrolcüsünüz.
Eşimle şifrelerinizi biliriz ama durduk yere mesajlarımı karıştırsa ben de rahatsız olurum neyi kontrol ediyorsun diye.
Siz baskı yapmıyorum diyorsunuz ama bana hiç öyle gelmedi bu mesajlardan sonra.

Siz niye eşinizin telefonunu didik etme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Bir şeyden şüphe edersen bakarsın ama durduk yere süreli bakıyorsunuz ya eşinize güveniyorsunuz ya çok kontrolcüsünüz.
Eşimle şifrelerinizi biliriz ama durduk yere mesajlarımı karıştırsa ben de rahatsız olurum neyi kontrol ediyorsun diye.
Siz baskı yapmıyorum diyorsunuz ama bana hiç öyle gelmedi bu mesajlardan sonra.
İşte konu şu ki ben eşimin şifresini bilmiyorum o bilmediğimi sanıyor ben tahmin ederek buldum ama şifreyi yoksa normalde şifre yi bilsem öyle zırt pırt telefona bakabilecek biri değilim yani gerek de yok zaten bak siz ne güzel söylüyorsunuz eşimin şifrelerimizi biliyoruz diye

Sorum o degildi eşli gitmiyorlarsa da ve kadinlar olsa da siz gider miydiniz
Yani şöyle bir şey çağrıldıysam giderdim çünkü hepsini tanıyorum evime gelip giden insanlar birlikte dışarıda bile görüştüğüm insanlar var iclerinde yani ama kesinlikle çağrılmadığım bir yere gitmek için de illa ben de olayım onlar geldiyse ben de geleyim diye hayatta diretmem öyle bir insan değilim yani

Yani şöyle bir şey çağrıldıysam giderdim çünkü hepsini tanıyorum evime gelip giden insanlar birlikte dışarıda bile görüştüğüm insanlar var iclerinde yani ama kesinlikle çağrılmadığım bir yere gitmek için de illa ben de olayım onlar geldiyse ben de geleyim diye hayatta diretmem öyle bir insan değilim yani
ama tek eş sen olacaksın yine de gider miydin?

İşte konu şu ki ben eşimin şifresini bilmiyorum o bilmediğimi sanıyor ben tahmin ederek buldum ama şifreyi yoksa normalde şifre yi bilsem öyle zırt pırt telefona bakabilecek biri değilim yani gerek de yok zaten bak siz ne güzel söylüyorsunuz eşimin şifrelerimizi biliyoruz diye
Telefonu durduk yere karıştırıp olay çıkarmaya da karşıyım, şifre saklanmasına da.
Siz o yüzden de eşinize herhangi bir şey soramıyorsunuz çünkü şifremi nerden biliyorsun diye de üste çıkacak.
Şifre konusu aynı bir konu ve bence rahatsız edici. İnsana durduk yere bir şey mi saklıyor hissini uyandırır. Bilinir de ortada olsa daha rahat aslında. Zaten normal şartlarda alıp alıp bakmıyorsun öyle bir durumda.

Eşiniz ne diyerek şifreyi gizliyor peki?

ama tek eş sen olacaksın yine de gider miydin?
Yani illa da eşler gelmesin denilmişse tabii ki de gitmez ama öyle bir diretme yoksa hani kim isterse gelebilir denildi ise giderdim sonuçta onlardı benim arkadaşlarım yani eşimin olduğu kadar normalde görüştüğüm kadınlar benimle konuştuğum arkadaşlarım sadece eşimin arkadaşları değil bir kişi hariç

Telefonu durduk yere karıştırıp olay çıkarmaya da karşıyım, şifre saklanmasına da.
Siz o yüzden de eşinize herhangi bir şey soramıyorsunuz çünkü şifremi nerden biliyorsun diye de üste çıkacak.
Şifre konusu aynı bir konu ve bence rahatsız edici. İnsana durduk yere bir şey mi saklıyor hissini uyandırır. Bilinir de ortada olsa daha rahat aslında. Zaten normal şartlarda alıp alıp bakmıyorsun öyle bir durumda.

Eşiniz ne diyerek şifreyi gizliyor peki?
Gerçekten çok teşekkür ederim yani tam olarak duygularımı ifade ediyorsunuz şu an yazdıklarınızla ben de işte buna anlamıyorum kesinlikle bakın durduk yere ver telefonuna bakayım ya da sürekli böyle telefonunu kurcalayacak biri değilim zaten buna gerek yok ama o şifreyi neden ben bilmiyorum sonuçta eşler birbirinin şifresini bilmeli tamam şifreye girdiğimde de bir şey yok ve evet bunu sorduğunda nereden biliyorsun diyecek ve üste çıkacak manipüle edecek bunu biliyorum yani bu kim olursa olsun eşinin şifresini bilmese acaba bir şey mi saklıyor hani neden şifreyi bilmiyorum ya da neden bu şekilde tavırlar sergiliyor diye insan bakımı gereği duyuyor bence sanki ben ne yapıyorum sanki ne var bu telefonda diyerek üste çıkıyor

Back
X