• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA BEN Mİ ABARTİYORUM

Kubraa3525

Müzik sever hayvan sever doğa huzur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
907
Puanlar
18
Merhaba konuyu olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım eşim memur hâliyle bayan arkadaşları da var ama hepsini tanırım onlarda beni tanır 1 tanesinden hoslanmam sadece hak ve hareketlerinden dolayi dün eşim arkadaşları ile iftar yemeği ne çıktılar bana sende gel istersen ama erkek olacak hepsi dedi bende kabul etmedim sonradan öğrendim ki kadınlar da varmış ve benim hoşlanmadığı m kadın dahil bu arada nereye gideceksiniz diye sordum farklı bir yer söyledi ama başka biyere gitmişler bizimde sürekli gittiğimiz bir yer neden bana farklı anlatıyor ona bozuldum yani bana da soyleyebilirdi şunlar şunlar da gelecek diye buna çok bozuldum bişey de diyemedim yani anlam veremiyorum ben mi abartıyorum diye düşündüm sizede danışmak istedim

...

İftarda başka kadın olmasıyla eşli olması başka şeyler. Yani eşli değilse sizinle gitmemek istemesi normal. Ancak bunu bu şekilde söylemesi gerekirdi. Yalan söyleyerek değil. Ne olursa olsun ilişkide böyle yalanlar olmamalı.
Normal de eşimde is arkadaşları arasındaki mesafeyi bilirim ama bana bu şekilde anlatmasına çok takıldım ne gerek var

siz gitmeyin diye yalan söylemiş.
Evet ben de öyle anladım ama neden yani acaba bunu anlamlandıramıyorum işte ne gerek var böyle bir şey e yani normalde de bana dese bu bu gelecek diye ben o kadar bunu büyütecek ya da hayır gidemezsin edemezsin diyecek bir kadın değilim zaten

İş grubu var eşimde işte bu grupta bu iftara giden arkadaşları da var altın grubu yani ve ben oradan öğreniyorum kiminle gittiğini kimlerin olduğunu

İki ihtimal var
1. Sizin gelmenizi istememiş ikitane ayrı yalan söylemiş yer ve kişi konusu
2. Eşli değilse tamamen karışık iş arkadaşlarıysa ve eşleri gelmiyorsa ondan da söylememiş olabilir

Ama mesela yer konusunu neden farklı söyledi? Basma ihtimalinizmi var yada büyük arızamı çıkartırsınız anlamadım

Yada çok masumca ama o sevmediğiniz kadında mecburen varsa hoşlanmadığınızı bildiğinden böyle yapmış olabilir

Siz gitmeyin diye yalan söylemiş orası belli. Kadınların olmasında bir sıkıntı yok. İftar Eşli değildir. Yalan söylemesi ilişkiniz açısından büyük sıkıntı ama.

Bu yalana itecek kadar abarti tepkiler veriyor musunuz mesela? Ya da gizleyecek neyi var da bu yalanı söylüyor, onu düşünmeniz lazım. Mekana kadar yalan söylemesi cok fazla.

İki ihtimal var
1. Sizin gelmenizi istememiş ikitane ayrı yalan söylemiş yer ve kişi konusu
2. Eşli değilse tamamen karışık iş arkadaşlarıysa ve eşleri gelmiyorsa ondan da söylememiş olabilir

Ama mesela yer konusunu neden farklı söyledi? Basma ihtimalinizmi var yada büyük arızamı çıkartırsınız anlamadım

Yada çok masumca ama o sevmediğiniz kadında mecburen varsa hoşlanmadığınızı bildiğinden böyle yapmış olabilir
Kesinlikle basma ya da ne bileyim arıza çıkarma gibi bir durum asla olmaz benim huyumu bilir öyle biri değilim çünkü hani ne olursa olsun doğru bir şekilde söylemesini beklerdim evet galiba sevmediğim kadın orada vardı hoşlanmadığımı da çok iyi biliyor ben de bu ihtimali düşünüyorum ama yine de bunu başka biriyle bana anlatabilirdi diye düşünüyorum

Siz gitmeyin diye yalan söylemiş orası belli. Kadınların olmasında bir sıkıntı yok. İftar Eşli değildir. Yalan söylemesi ilişkiniz açısından büyük sıkıntı ama.

Bu yalana itecek kadar abarti tepkiler veriyor musunuz mesela? Ya da gizleyecek neyi var da bu yalanı söylüyor, onu düşünmeniz lazım. Mekana kadar yalan söylemesi cok fazla.
İşte zaten ben de buna anlam veremiyorum öyle çok abartacak kadar üstüne düşmüyorum sadece bazı yerlerde rahatsız olduğum şeyleri çok haklı bir şekilde dile getiriyorum ve çok üsluplu bir şekilde o kadından hoşlanmadığımı biliyor çok iyi biliyor ama bu konuda haklıyım yani çünkü ne olursa olsun bir kadın olarak evli bir erkek arkadaşa bu denli laçka olunmaz bence tabii ki de insanın arkadaşı da olabilir konuşur sohbet eder bir şeyler içebilir ama her şeyin bir dozu vardır bilmiyorum ben mi farklı düşünüyorum ama hele bu karşıdaki insan evliyse ben eşimin hareketlerini biliyorum hani o nerede duracağını çok iyi bilir ama karşı taraf öyle değil ondan dolayı zaten hoşlanmıyorum o insandan
Ve evet mekana kadar söylememesi sadece erkeklerin geleceğini söylemesi inanmadım zaten de ilk söylediğinde ama işte oldu yani

Senin gelmemeni istemiş, çok açık. Yalancıktan teklif etmiş istersen gel diye ama hayır demen için sadece erkekler olacak demiş ve farklı mekan söylemiş

Direk kendısıne sorun neden erkekler olacak diyip başka yer söyledin die , yani ben olsam düşünüp durmam geçer karşısına sorun mu var neden yanlış bilgi verdin bana başkasından duymak beni kırdı die sorarım

Ama neden sende gel diyip geri vazgeçmen için sadece erkekler olacak dedi işte bunu hiç bi açıklama düze çıkaramaz bence

Senin gelmemeni istemiş, çok açık. Yalancıktan teklif etmiş istersen gel diye ama hayır demen için sadece erkekler olacak demiş ve farklı mekan söylemiş
Orası bariz belli zaten bunu bu teklif edince anlamıştım gelmeyeceğimi biliyor çünkü sadece erkekler olduğunu söyleyince

Evet ben de öyle anladım ama neden yani acaba bunu anlamlandıramıyorum işte ne gerek var böyle bir şey e yani normalde de bana dese bu bu gelecek diye ben o kadar bunu büyütecek ya da hayır gidemezsin edemezsin diyecek bir kadın değilim zaten
Orasını biz bilemeyiz, eşinle konuş bunu.

Tabiki kadınlı erkekli yemeğe gidebilir bunda hiçbir sıkıntı yok bence fakat yalan söylemesi çok gereksiz.
Kadının tavırları laçka olabilir ama eşiniz bunun önüne geçebilir. İzin vermezse kadın da bu tavırları sergileyemez.

Direk kendısıne sorun neden erkekler olacak diyip başka yer söyledin die , yani ben olsam düşünüp durmam geçer karşısına sorun mu var neden yanlış bilgi verdin bana başkasından duymak beni kırdı die sorarım
Başk başkasından duymadım bunların gün grupları var orada paylaşmışlar hani göndermişler resim falan orada gördüm az çok zaten onlarla gittiğini tahmin etmiştim aslında ama bu tahminimde de yanılmadığımı tekrardan gördüm

İşte zaten ben de buna anlam veremiyorum öyle çok abartacak kadar üstüne düşmüyorum sadece bazı yerlerde rahatsız olduğum şeyleri çok haklı bir şekilde dile getiriyorum ve çok üsluplu bir şekilde o kadından hoşlanmadığımı biliyor çok iyi biliyor ama bu konuda haklıyım yani çünkü ne olursa olsun bir kadın olarak evli bir erkek arkadaşa bu denli laçka olunmaz bence tabii ki de insanın arkadaşı da olabilir konuşur sohbet eder bir şeyler içebilir ama her şeyin bir dozu vardır bilmiyorum ben mi farklı düşünüyorum ama hele bu karşıdaki insan evliyse ben eşimin hareketlerini biliyorum hani o nerede duracağını çok iyi bilir ama karşı taraf öyle değil ondan dolayı zaten hoşlanmıyorum o insandan
Ve evet mekana kadar söylememesi sadece erkeklerin geleceğini söylemesi inanmadım zaten de ilk söylediğinde ama işte oldu yani
Anlattığıniz kadar makul biriyseniz ve kadının hareketleri bu kadar sıkıntılıysa, eşinizin o mesafeyi çoktan koymuş olması gerekirdi zaten. Dediğiniz o rahat tavırları eşinize sergileyemiyor olurdu. O zaman da iftara gelecek olmasına rağmen size yalan söylemesi gerekmezdi. Aynı ortama girdiğimiz her insanla aşırı samimi olmak zorunda değiliz sonuçta. Bu kadar yalanın altından ne çıkar bilemiyorum. Aklınıza şüphe düşürmek istemem ama dikkatli olun derim.

Merhaba konuyu olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım eşim memur hâliyle bayan arkadaşları da var ama hepsini tanırım onlarda beni tanır 1 tanesinden hoslanmam sadece hak ve hareketlerinden dolayi dün eşim arkadaşları ile iftar yemeği ne çıktılar bana sende gel istersen ama erkek olacak hepsi dedi bende kabul etmedim sonradan öğrendim ki kadınlar da varmış ve benim hoşlanmadığı m kadın dahil bu arada nereye gideceksiniz diye sordum farklı bir yer söyledi ama başka biyere gitmişler bizimde sürekli gittiğimiz bir yer neden bana farklı anlatıyor ona bozuldum yani bana da soyleyebilirdi şunlar şunlar da gelecek diye buna çok bozuldum bişey de diyemedim yani anlam veremiyorum ben mi abartıyorum diye düşündüm sizede danışmak istedim
Mesai arkadaşlarıyla yemek yemesinden doğal bir şey yok normalde, ama yalan söyleyerek anormalleştirmiş. Siz Sorduğunuzda zeytin yağı gibi üste çıkıp, hır gür çıkardıysa geçmiş olsun,

Tabiki kadınlı erkekli yemeğe gidebilir bunda hiçbir sıkıntı yok bence fakat yalan söylemesi çok gereksiz.
Kadının tavırları laçka olabilir ama eşiniz bunun önüne geçebilir. İzin vermezse kadın da bu tavırları sergileyemez.
Yani dediğim gibi tabiki de gidebilir bu konuda hiçbir zaman sorun yaşamadım bende neden yalan söylüyor ona takıldım ya sürekli bize ne olursa olsun asla yalan söylemeyin kötü bir şey bile olsa doğrusunu söyleyin diyen bir adam böyle bir şey söyleyince bilmiyorum bir kötü oldum yani evet kadının tavırlarını sevmiyorum hani eşimin diğer kadın arkadaşları da var ama evet gülerler eşimle söylerler hani yeri gelir birbirlerine takılırlar ama hep dozundadır yani hiçbir zaman o doz aşılamamışlar ama bu kadın o dozu çok aşıyor

Back
X