Haksız mıyım

konucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
53
99
38
39
Herkese merhaba uzun zamandır takip ettiğim bir site ama yeni üye oldum.
35 yaşında bekar bir kadınım yakın zaman sayılır annemi kaybettik trafik kazasında ani bir ölümle.Annem öldükten sonra babamın hareketleri çok değişti sürekli memnuniyetsiz bi halde davranıyordu ne yaparsam yüzü gülmüyordu.Benim gibi doğuda yaşayan arkadaşlar belki biliyordur burda Arap kadınlar para karşılığı gelin olarak geliyorlar hatta bu konu Müge anlıya da çıktı Faslı Suriyeli gelinler adıyla .babamda böyle bir kadın bulmuş kadın benden bir kaç yaş büyük sadece para karşılığı(bu parada annemin senelerce yemeden içmeden biriktirdiği para) kadını getirip hemen evlilik yapmış ve babam 62 yaşında .tabi bunları öğrenince tüm bağımı kopardım tüm yaşananlar çok çirkin geldi babam olarak göremiyorum artık.yakın zaman sonra da bu kadından bir çocuğu oldu.çevremdeki insanlar hata yaptığımı babalık hakkının ödemeyeceğini konuşmamın gerektiğini baba kız ilişkisini devam ettirmem gerektiğini söylüyor ama benim içim almıyor para karşılığı çocuğu yaşında hiç tanımadığı bir kadını eş olarak getirip ondan çocuk yapmasını.herşeyi geçtim o çocuğun suçu ne neden sırf kadın bırakıp gitmesin diye bi çocuğun hayatını mafediyor.bu olaylardan sonra evden eşyalarımı toplayıp hemen ayrıldım maddi durumum çok iyi değil yine de ayrıldım artık hayatım boyunca görüşmek istemiyorum .fikirlerinize ihtiyacım var sizce bu evlilik devam eder mi kadın bırakıp gider mi birgün ben mi çok büyütüyorum yoksa gerçekten haklı mıyım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Babanızla görüşmediğinize göre bence evliliğiyle ilgili endişelenmeyi bırakın
Nasıl olursa olsun kendi başının çaresine baksın
Evlenmeyi ve çocuk yapmayo bilen adam giderse de ne yapacağını biliyordur

Ben haksız olduğunuz pek bi yan göremedim
Evlenme niyeti varsa da konuşulur ayarlanırdı bir şeyler sonuçta

Erkekler yalnız kalamıyor.
Kadını kacırmamış evlenmiş. Düzeyli bir evlilik olacaksa olmasın demeye hakkınız yok.
62 yas adamla 40yas kadın çok anormal değil.
Çocuk için yorum yapamıyorum.
Burdan mesele yaştan ziyada para karşılığı tanımadığı dilini bile bilmediği bir insanla herşeyi göze alarak evlenmesi

Hayır büyütmüyorsunuz. Kadın muhtemelen bırakıp gider. Yerinizde olsam aynısını yapardım. Sonuna kadar haklısınız.

Ha annenizi kaybedeli uzun bir süre geçmiştir mutlu olmaya hakkı var denir ama onun da usulü vardır. Para karşılığı ne olduğu belirsiz birini eve getiriyorsa yine onaylanmaz.

Aninenizin yemeyip,içmeyip biriktirdiği parayla kadın getiren babaya ben baba demem.

Kadın gider mi gitmez mi bilemeyiz. Belki babanızla mutludur. Belki birilerinin elindeydi babanıza satıldı hayatı kurtuldu. Belki yol arkadaşı olacaklar birbirlerine. Yani bu kısma yorum yapmak çok zor.

Ama görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin tabi ki. Bu sizin kararınız.

Çok teşekkür ederim

62 yaş ile 37-38 yaş arası gayet de çok fazla. Para karşılığı evlenmesi de öyle. Ben de konuşmazdım sanırım. Ki anne, babayla bağı koparmak için büyük şeyler olmasına inanırım. Bu gerçekten öyle. Kızı yaşında kadınlar para verip evlenmek...

2021 yılında yaşıyoruz bir kadının para ile satın alınması ve benim babamın bu kadının acizliğini kullanması beni en çok üzen durum.kendi yaşlarında tanıştığı sadece hayat arkadaşlığı yapmak için biriyle evlenseydi üzülmez karşı çıkmazdım.birde çocuk olayı var tabi iyice ipleri koparan

Babanız anlasarak birini bulamadı o kadın da evlenerek yuva kurmak zorundaydı ve bu yolla evlenmiş ler çok anormal bulmuyorum.
Benim babam kendi yaşlarında birini aramadı.ve dilini bilmediği oturup bir cümle dahi kuramadığı bir kadını para ile getirterek evlendi burdaki sorun yuva kurmak istemesi değil .bana çok çirkin geliyor

Benim babam kendi yaşlarında birini aramadı.ve dilini bilmediği oturup bir cümle dahi kuramadığı bir kadını para ile getirterek evlendi burdaki sorun yuva kurmak istemesi değil .bana çok çirkin geliyor
Ben de diyorum ki
Size cirkin gelse de gelmese de atmamış satmamış evlenmiş nihayetinde. Genc istemiş olabilir cinselliği ön planda tutmuş olabilir. Hoşunuza gitmeyebilir ama hayat onun hayatı.

Ben de diyorum ki
Size cirkin gelse de gelmese de atmamış satmamış evlenmiş nihayetinde. Genc istemiş olabilir cinselliği ön planda tutmuş olabilir. Hoşunuza gitmeyebilir ama hayat onun hayatı.
Peki 60 yaşındaki babamın çocuk sahibi olması ile fikirleriniz nedir bir kadın olarak gerçekten farklı geldi bakış açınız.bunu da normal görürsünüz herhalde

babanizin parasi olsa da kadin para icin gelse tamam karismayin derdim ama babaniz bildiginiz insan satin almis. yani kadina sagladigi imkanlari, hayatini kurtarmis olabilecegini falan kast etmiyorum bildiginiz baska birine bu kadin icin para odemis dogru mu anladim?

mantik evliligine falan okeyim, zaten benim kendi babam da ayni durumda ama bu “insan satin alma” olayi beni de asti. ben olsam ben de gorusmeyebilirdim. ki babasi surekli kendinden kucuk insanlarla takilan biri olarak soyluyorum.

Peki 60 yaşındaki babamın çocuk sahibi olması ile fikirleriniz nedir bir kadın olarak gerçekten farklı geldi bakış açınız.bunu da normal görürsünüz herhalde
benim babam 68 yasinda cocuk sahibi oldu. bu bir sey degistirmez ki. belki yanlislikla, belki isteyerek yani sonucta olmus. asil sorun sizin babanizin para verip kadin almasi.

Evet aynen öyle aracılara verilen bi para Bursa onaylayan insanları görünce inanın hayret ediyorum

benim babam 68 yasinda cocuk sahibi oldu. bu bir sey degistirmez ki. belki yanlislikla, belki isteyerek yani sonucta olmus. asil sorun sizin babanizin para verip kadin almasi.
Evet zaten bende bunu sorun ediyorum evlenmesini değil evlenmek istemesi normal ama .çevresindeki kendi gibi olan bir kadın yerine genç yabancı bir kadınla evlenmesi benim için sorun ki çocukta büyük bir sorun her çocuğun anneye olduğu kadar Babaya da ihtiyacı var insanlar kendi bencillikleri yüzünden bir çocuğun hayatını karartmamalı

Evet aynen öyle aracılara verilen bi para Bursa onaylayan insanları görünce inanın hayret ediyorum
yani ben burda da bahsetmisimdir mesela benim babam kendinden cok cok kucuk insanlarla sevgili olur hatta evlenir bile. ama karsilikli bir istek bu aradaki bag ne olursa olsun. ona karisamam yani uzulurum ama bir sey diyemem. sizin durumunuzda babaniz birini resmen zorla satin almis. bana gore kabul edilebilir bir sey degil. ki ben babamin cookk seyine eyvallah demek zorunda kalmis biri olarak, gorusmeme kararinizi destekledim.

Burada hepimiz farklı karakterlerde,farklı hayatlar yaşayan insanlarız. Herkesin bakış açısı aynı olamaz. O yüzden burada yazılanlar sizi çok etkilemesin. Siz kendi hayatınıza ve kendi doğrunuza göre karar verin.

Ben de annemi kaybettim ve sizinle empati yapıyorum ben yüzüne dâhi bakmazdım çok netim bu konuda. Delirirdim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…