Burdan mesele yaştan ziyada para karşılığı tanımadığı dilini bile bilmediği bir insanla herşeyi göze alarak evlenmesiErkekler yalnız kalamıyor.
Kadını kacırmamış evlenmiş. Düzeyli bir evlilik olacaksa olmasın demeye hakkınız yok.
62 yas adamla 40yas kadın çok anormal değil.
Çocuk için yorum yapamıyorum.
Çok teşekkür ederimHayır büyütmüyorsunuz. Kadın muhtemelen bırakıp gider. Yerinizde olsam aynısını yapardım. Sonuna kadar haklısınız.
Ha annenizi kaybedeli uzun bir süre geçmiştir mutlu olmaya hakkı var denir ama onun da usulü vardır. Para karşılığı ne olduğu belirsiz birini eve getiriyorsa yine onaylanmaz.
Aninenizin yemeyip,içmeyip biriktirdiği parayla kadın getiren babaya ben baba demem.
Babanız anlasarak birini bulamadı o kadın da evlenerek yuva kurmak zorundaydı ve bu yolla evlenmiş ler çok anormal bulmuyorum.Burdan mesele yaştan ziyada para karşılığı tanımadığı dilini bile bilmediği bir insanla herşeyi göze alarak evlenmesi
Benim babam kendi yaşlarında birini aramadı.ve dilini bilmediği oturup bir cümle dahi kuramadığı bir kadını para ile getirterek evlendi burdaki sorun yuva kurmak istemesi değil .bana çok çirkin geliyorBabanız anlasarak birini bulamadı o kadın da evlenerek yuva kurmak zorundaydı ve bu yolla evlenmiş ler çok anormal bulmuyorum.
Ben de diyorum kiBenim babam kendi yaşlarında birini aramadı.ve dilini bilmediği oturup bir cümle dahi kuramadığı bir kadını para ile getirterek evlendi burdaki sorun yuva kurmak istemesi değil .bana çok çirkin geliyor
Peki 60 yaşındaki babamın çocuk sahibi olması ile fikirleriniz nedir bir kadın olarak gerçekten farklı geldi bakış açınız.bunu da normal görürsünüz herhaldeBen de diyorum ki
Size cirkin gelse de gelmese de atmamış satmamış evlenmiş nihayetinde. Genc istemiş olabilir cinselliği ön planda tutmuş olabilir. Hoşunuza gitmeyebilir ama hayat onun hayatı.
benim babam 68 yasinda cocuk sahibi oldu. bu bir sey degistirmez ki. belki yanlislikla, belki isteyerek yani sonucta olmus. asil sorun sizin babanizin para verip kadin almasi.Peki 60 yaşındaki babamın çocuk sahibi olması ile fikirleriniz nedir bir kadın olarak gerçekten farklı geldi bakış açınız.bunu da normal görürsünüz herhalde
Evet aynen öyle aracılara verilen bi para Bursa onaylayan insanları görünce inanın hayret ediyorumbabanizin parasi olsa da kadin para icin gelse tamam karismayin derdim ama babaniz bildiginiz insan satin almis. yani kadina sagladigi imkanlari, hayatini kurtarmis olabilecegini falan kast etmiyorum bildiginiz baska birine bu kadin icin para odemis dogru mu anladim?
mantik evliligine falan okeyim, zaten benim kendi babam da ayni durumda ama bu “insan satin alma” olayi beni de asti. ben olsam ben de gorusmeyebilirdim. ki babasi surekli kendinden kucuk insanlarla takilan biri olarak soyluyorum.
Evet zaten bende bunu sorun ediyorum evlenmesini değil evlenmek istemesi normal ama .çevresindeki kendi gibi olan bir kadın yerine genç yabancı bir kadınla evlenmesi benim için sorun ki çocukta büyük bir sorun her çocuğun anneye olduğu kadar Babaya da ihtiyacı var insanlar kendi bencillikleri yüzünden bir çocuğun hayatını karartmamalıbenim babam 68 yasinda cocuk sahibi oldu. bu bir sey degistirmez ki. belki yanlislikla, belki isteyerek yani sonucta olmus. asil sorun sizin babanizin para verip kadin almasi.
yani ben burda da bahsetmisimdir mesela benim babam kendinden cok cok kucuk insanlarla sevgili olur hatta evlenir bile. ama karsilikli bir istek bu aradaki bag ne olursa olsun. ona karisamam yani uzulurum ama bir sey diyemem. sizin durumunuzda babaniz birini resmen zorla satin almis. bana gore kabul edilebilir bir sey degil. ki ben babamin cookk seyine eyvallah demek zorunda kalmis biri olarak, gorusmeme kararinizi destekledim.Evet aynen öyle aracılara verilen bi para Bursa onaylayan insanları görünce inanın hayret ediyorum
Evet aynen öyle aracılara verilen bi para Bursa onaylayan insanları görünce inanın hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?