• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

teyzem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
24
7
6
İyi akşamlar diliyorum fikirlerinize ihtiyacım var demin eşimle büyük bir kavga ettim sebebi de şu an eşimin annesi eşimi arayıp deprem bölgesine görevlendirme oluyormuş bu taraflara gelin yerleşin dedi direk emir kipiyle gelin . Ben de çok sinirlendim yemekteydik annen niye her şeye karışıyor bu bizim kararımız her şeye burnunu sokuyor der demez düzgün konuş diyerek yemekleri fırlattı ve benden özür bekliyor ben hakaret etmedim yani annem ne derse o kafasında bile benim sözlerimin hükmü yok . Benim ailem dese hoşuna gider mi dediğimde onlar diyemez diye çıkıştı

Eşiniz asker falan mı nasıl bir görevlendirme isteyecek. Siz haklısınız ama eşiniz dediğim dedik veya aileci ise bunu değiştiremezsiniz. Tecrübe ile sabittir. Biraz sakin kalın isterseniz yada ılımlı bir şekilde konuşun huyuna giderek haklı olduğunuz ona anlatın

İyi akşamlar diliyorum fikirlerinize ihtiyacım var demin eşimle büyük bir kavga ettim sebebi de şu an eşimin annesi eşimi arayıp deprem bölgesine görevlendirme oluyormuş bu taraflara gelin yerleşin dedi direk emir kipiyle gelin . Ben de çok sinirlendim yemekteydik annen niye her şeye karışıyor bu bizim kararımız her şeye burnunu sokuyor der demez düzgün konuş diyerek yemekleri fırlattı ve benden özür bekliyor ben hakaret etmedim yani annem ne derse o kafasında bile benim sözlerimin hükmü yok . Benim ailem dese hoşuna gider mi dediğimde onlar diyemez diye çıkıştı
Bazen haklı olsak bile ağzımızdan çıkan sözler bizi haksız duruma düşürebilir. Burnunu sokuyor demenize sinirlenmiş olabilir. Ama o da yemekleri dağıtmasaydı iyiydi. O da bunun için özür dilemeli.

Eş ailesi memleketlerine gidip yerlesmemizi istese ben de sakin kalamam. Esimin bu fikre yanasmayacagini bildigim halde ihtimali bile beni hırçınlastirmaya yeter ve hayatimiza burun sokulma durumuna karsi zaten hic sakin kalamam. Ama ben de boyleyim diye bu durumu yuzde yuz dogru bulmuyorum malesef. Evet es memleketine gitmek dunyanin en kötü karari ve asla kabul edilmemesi gereken bir sey bence de. Ama daha esinizin konudaki görüşünü oturup kojusmadan annesi dedi diye buyuk tepki verdiginiz icin ortam gerilmis sanirim. Haksiz degilsiniz ama yuzde yuz hakli da degilsiniz. Bu arada tabiz vermeyin ama duzgunce konusun

Eşiniz annesine tamam anne demediyse şayet tepkiniz yanlıs olmuş. Benim de annemin hatalari olurbkendim soylerim ama eşimden duymak istemem mesela

Anan güzel mi? deseydin. Klasik ana kuzusu erkek işte. Siz gitmeyin bence çok istiyorsa kendisi gitsin.

Eşiniz asker falan mı nasıl bir görevlendirme isteyecek. Siz haklısınız ama eşiniz dediğim dedik veya aileci ise bunu değiştiremezsiniz. Tecrübe ile sabittir. Biraz sakin kalın isterseniz yada ılımlı bir şekilde konuşun huyuna giderek haklı olduğunuz ona anlatın
Şu an yogun ni adli personel gorevlendirmesi var. Tahminen adli personel olabilir gibi dusundum ben. Ama bu gorevlendirme gecici birkac aylik su an. Ileride kalıcı bi gorev yeri degisikligi de olabilecegi konuşuluyor ama

Şu an yogun ni adli personel gorevlendirmesi var. Tahminen adli personel olabilir gibi dusundum ben. Ama bu gorevlendirme gecici birkac aylik su an. Ileride kalıcı bi gorev yeri degisikligi de olabilecegi konuşuluyor ama
Kv nin oradan bizi yönetmesi emir vermesi beni kızdırıyor

Ya bu adamları nerden buluyorsunuz. Evlenmekten korkar oldum. Nişan esnasında belli etmiyorlar mı kendilerini? Bence hiç özür dilemeyin .illa ki o diler

Şu kaynanaların çocuklarına müdahale etmeleri bide böyle anneci ağzıyla kalkıp karısına şöyle davranan erkekler neden var ki dünyada. Ay özür falan dileme ne özürü bekliyormuş kalksın dağıttığı masayı toplasın bir önce. Saygısız pislik herif 😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X