Haksız mıyım?????

tugceyildiz25

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
135
41
18
35
Kızlar size bi sorum olacak samimi cvp verirseniz çok sevinirim evliyim 1 çocuğum var eşimle de aram iyi çok şükür.şimdi ben anneme tatile gitmistim evde yoktum o sırada gelmeme yakın ev sahibinin (buyuk kızı komşum olur kendisi) kiz kardesi ile gelmis abla kardes kardeşini tanimiyorduk eve yeni taşındığımız icin tanstirmis Esimle evlilik sorunlarını anlatmış ilk tanıştığı adama yani esime...
sonrada hastayım demiş eşim ona randevu almış.Dr gitmis yüzme iyi gelir demiş hastaligina, gelmişler yine abla kardeş evime, eşime havuz ayarlayabilir misin felan ablası eşimi seviyor yaş olaraktan da büyük biri... bende eşime dedim ki siz hakimsin avkatmisin Dr musun neden bu kadar gelip size derdini anlatıyorlar ne sorunları varsa kendileri halletsin dedim...esimde bilmiyorum dedi çok sıkılmışlar herhalde ondandir dedi.
sorunlarından kız kardeşi anlatırken bana ablası rahatsız oluyor dikkatimi çekti..amaaa eşime gelince öyle anlatmışlar ki abla kardeş.....
Sanki bana ablası eşimle kardeşini yakınlaştırma çalışıyor gibi geldi haksız mıyım kızlar yoksa ben sadece boş bi kurgumu yapıyorum..
Yani ilk tanıştığı adama nasıl evlilik sorunlarından bahseder sonra randevu havuz ayarlayabilirmisn demeler haksız mıyım ??? Bide işin açıkçası yeni taşındığımız için pek tanımıyorum.

Yok ben hiç yakınlaştırma falan sezmedim
Çok açık sözlüler gibi geldi herşeyini anlatan tipler yani
Cahilliklerine vururdum ben sanırm

Yok artık bence bir abla öyle bir şey yapmaz siz yanlış düşünüyorsunuz.
Ama şu da bir gerçek ki kim olsa rahatsız olur,eşin soğuk davransaydı yüz bulmazlardı

Kim kimin ablasi, kimin esiyle sorunu var, esine siz mi diosun yoksa siz dedigin kim anlamadim inan ki
xenforo-smilie4.gif

Cok karisik anlatmissin

Art niyetliler mi bilemem ama esin ne diye her islerine yardimci oluyor?

Sorun dinlerken "beni ilgilendirmez" diye kestirip atmiyor? Bastan sona dinle, sonra e anlattilaaar. Randevu mu alinacak, internette su siteden aliniyor de birak ya da tel noyu ver birak. Havuz mu sordular, bilgim yok de birak.

Esin canak tutuyor. Iki taraf da kötü niyetli olmayabilir ama boyle sevgi kelebekligine lüzum yok. Herkes mesafesini korumali sadece karsi taraf degil.

ben kk'da okuduğum konulara çok az şaşırırım
ne yazacağımı bilemedim
abla-kardeşe birşey demeyeceğim, niyetleri ne olursa olsun
eşinizin tutumu çok yanlış, kendisine bu kadar samimi davranılmasına nasıl izin verir?
neden onlara doktor randevusu almış orayı hiç anlayamadım

şunu da yazmadan edemeyeceğim
kadınlar nasıl böyle davranır, nasıl tanımadığı birine anlatır vs vs diye yazmışsınız ya
bence eşim nasıl böyle davranır, nasıl bunları dinler vs vs diye açmalıydınız konuyu
hata baştan sona eşinizde

edit: hani komşuluğunuz yıllara dayansa, arada gerçek bir samimiyet olsa anlarım, benim de komşularım var, eşlerini de, kardeşlerini de tanırız, ben yokken gelip eşimden yardım isteseler garibime gitmez, siz yeni taşınmışsınız, ortada bir samimiyet yok, siz bile tam tanımadığınızı söylüyorsunuz

Kadınların yakın akrabalarının içinde güvendikleri bir büyük erkek yoksa eşinizi ailenin büyük erkeği yerine koyup danışmışlardır.
Hoş bir durum değil ama kötü niyet yoktur, bence.
Sorun eşinizde. Muhabbeti belli bir seviyede tutup arasına mesafe koymalı. Çok saçma tanımadığı etmediği kadınların her haltı ona danışması.

ben kk'da okuduğum konulara çok az şaşırırım
ne yazacağımı bilemedim
abla-kardeşe birşey demeyeceğim, niyetleri ne olursa olsun
eşinizin tutumu çok yanlış, kendisine bu kadar samimi davranılmasına nasıl izin verir?
neden onlara doktor randevusu almış orayı hiç anlayamadım

şunu da yazmadan edemeyeceğim
kadınlar nasıl böyle davranır, nasıl tanımadığı birine anlatır vs vs diye yazmışsınız ya
bence eşim nasıl böyle davranır, nasıl bunları dinler vs vs diye açmalıydınız konuyu
hata baştan sona eşinizde

edit: hani komşuluğunuz yıllara dayansa, arada gerçek bir samimiyet olsa anlarım, benim de komşularım var, eşlerini de, kardeşlerini de tanırız, ben yokken gelip eşimden yardım isteseler garibime gitmez, siz yeni taşınmışsınız, ortada bir samimiyet yok, siz bile tam tanımadığınızı söylüyorsunuz

Eşiniz o abla ile çokmu samimi?neden siz varken olmamış bu olay da siz yokken olmuş?size bunu kim anlattı?
Son soru eşiniz sizi hiç aldattimi?

Bende eşime zaten söyledim sen neden bunların bu kadar sorunlarını dinliyorsn dediğimde Benim için hiç sorun değil anlatıkları için dinledim istiyorsan hiç konuşmam bile dedi seninki sadece kurgu dedi :KK14:

hımm bilemedim şimdi..
eşinizde bir art niyet olduğunu sanmıyorum belki abla kardeştede yoktur ama sınır bilmeyen tipler belli ki..
yani düşündümde komşuya gidicem komşu evde yok kocası var içeri bile girmem yani.. direk dertlerini anlatmaya gelmişler sanki ..

Eşiniz zaten istiyorsan hiç konuşmam diyerek noktayı koymuş bence de fazla uzatmayın yani.
Gereksiz davranışlar olmuş.
Yeni tanıştığın bir adama bu kadar özelini anlatıp yardım istemek de ayrı bir tuhaf.
Arada belli bir hukuk olur da anlatırsın ya da yardım istersin cinsiyet önemli değil.

Evli adama niye kardeşini yakıştırsın
Randevu olayı da eşinde internet var da onlar da yok diye mi acaba düşündüm
Ama ilk gördüğün adama evliliğinde yaşadığın sorunları anlatmak bence de yersiz, samimiyet gerektirir
Sağlıklı düşünemiyor olabilir
Havuzu bilemedim

Kim kimin ablasi, kimin esiyle sorunu var, esine siz mi diosun yoksa siz dedigin kim anlamadim inan ki
xenforo-smilie4.gif

Cok karisik anlatmissin
Bi komşu varmış, o komşunun kız kardeşi gelmiş
Abla kardeş konu sahibi evde yokken kocasının yanına gelmişler, huu komşu bak bu benim kardeşim sizi tanıştırayım demiş
Kardeş te evliliğindeki sorunlardan dem vurmuş dk 1 gol 1
Bi de bize hastaneden randevu alıver demişler
Doktora gitmişler doktor yüzme önermiş
Gelip komşu komşuuu bildiğin havuz var mı demişler

Konu sahibi de ne ayak bunlar diyo

Back
X