Kızlar size bi sorum olacak samimi cvp verirseniz çok sevinirim evliyim 1 çocuğum var eşimle de aram iyi çok şükür.şimdi ben anneme tatile gitmistim evde yoktum o sırada gelmeme yakın ev sahibinin (buyuk kızı komşum olur kendisi) kiz kardesi ile gelmis abla kardes kardeşini tanimiyorduk eve yeni taşındığımız icin tanstirmis Esimle evlilik sorunlarını anlatmış ilk tanıştığı adama yani esime...
sonrada hastayım demiş eşim ona randevu almış.Dr gitmis yüzme iyi gelir demiş hastaligina, gelmişler yine abla kardeş evime, eşime havuz ayarlayabilir misin felan ablası eşimi seviyor yaş olaraktan da büyük biri... bende eşime dedim ki siz hakimsin avkatmisin Dr musun neden bu kadar gelip size derdini anlatıyorlar ne sorunları varsa kendileri halletsin dedim...esimde bilmiyorum dedi çok sıkılmışlar herhalde ondandir dedi.
sorunlarından kız kardeşi anlatırken bana ablası rahatsız oluyor dikkatimi çekti..amaaa eşime gelince öyle anlatmışlar ki abla kardeş.....
Sanki bana ablası eşimle kardeşini yakınlaştırma çalışıyor gibi geldi haksız mıyım kızlar yoksa ben sadece boş bi kurgumu yapıyorum..
Yani ilk tanıştığı adama nasıl evlilik sorunlarından bahseder sonra randevu havuz ayarlayabilirmisn demeler haksız mıyım ??? Bide işin açıkçası yeni taşındığımız için pek tanımıyorum.