Haksız mıyım?????

Bende eşime zaten söyledim sen neden bunların bu kadar sorunlarını dinliyorsn dediğimde Benim için hiç sorun değil anlatıkları için dinledim istiyorsan hiç konuşmam bile dedi seninki sadece kurgu dedi :KK14:
Zaman kötü deseydin erkeklerin şu huyuna hasta oluyorum hemen bi u dönüşü yok abartıyorsun falan

sorunlarından kız kardeşi anlatırken bana ablası rahatsız oluyor dikkatimi çekti..amaaa eşime gelince öyle anlatmışlar ki abla kardeş.....

ben de şu kısma takıldım, kız kardeş sana anlatırken ablası rahatsız oluyo öyle mi? ama kocana anlatırken o rahatsızlık hiç yok. ilginç. kocana söyle muhatap olmasın zaten istiyosan hiç konuşmam demiş bitirmiş. sen de o komşu bi daha geldiğinde ''bana söyleyin ne söyleyecekseniz'' de.

Sizin evinize siz yokken nasıl giriyorlar onu anlamadım ne alaka yani yalnız bir adamın evine girsinler de sohbet etsinler, eşinle tanışsınlar bir alaka kuramadım yani çok gerçekçi değil eşinizde eşim evde yok diyemiyor mu yani bir de randevu almayı kendileri bilmiyor mu cahil mi bunlar okuma yazmaları mı yok hastayım falan anlayamadım hiç inandırıcı değil yani.

biraz karışık yazmışsın canım ama içimden geleni yazıyorum evli bi erkek evde yalnızken ne munasebetle abla kardeş gelebiliyorlar eşiniz biraz sert dursun ilgilenmek zorunda değil akrabası değil bişeyi değil bana yanlış geliyor böyle şeyler evlilik sorunlarını kocanla değil bi bayan arkadaşıyla konuşsa olmuyo mu yni .

evin hanımı yokken eve iki bayanın girmesi abes bir kere, diğerlerini hiç söylemeyim bile..

Kızlar size bi sorum olacak samimi cvp verirseniz çok sevinirim evliyim 1 çocuğum var eşimle de aram iyi çok şükür.şimdi ben anneme tatile gitmistim evde yoktum o sırada gelmeme yakın ev sahibinin (buyuk kızı komşum olur kendisi) kiz kardesi ile gelmis abla kardes kardeşini tanimiyorduk eve yeni taşındığımız icin tanstirmis Esimle evlilik sorunlarını anlatmış ilk tanıştığı adama yani esime...
sonrada hastayım demiş eşim ona randevu almış.Dr gitmis yüzme iyi gelir demiş hastaligina, gelmişler yine abla kardeş evime, eşime havuz ayarlayabilir misin felan ablası eşimi seviyor yaş olaraktan da büyük biri... bende eşime dedim ki siz hakimsin avkatmisin Dr musun neden bu kadar gelip size derdini anlatıyorlar ne sorunları varsa kendileri halletsin dedim...esimde bilmiyorum dedi çok sıkılmışlar herhalde ondandir dedi.
sorunlarından kız kardeşi anlatırken bana ablası rahatsız oluyor dikkatimi çekti..amaaa eşime gelince öyle anlatmışlar ki abla kardeş.....
Sanki bana ablası eşimle kardeşini yakınlaştırma çalışıyor gibi geldi haksız mıyım kızlar yoksa ben sadece boş bi kurgumu yapıyorum..
Yani ilk tanıştığı adama nasıl evlilik sorunlarından bahseder sonra randevu havuz ayarlayabilirmisn demeler haksız mıyım ??? Bide işin açıkçası yeni taşındığımız için pek tanımıyorum.
yanlış anlamadım sanırım.siz yokken abla kardeş size gelip eşinizle dertleşiyorlar falan.bana hiç normal gelmedi.

ben eşte problem olduğunu sanmıyorum.ev sahibi olduğu için mecbur kalıyodur.ancak kadınlar niyeti bozmuş.2 kadının evli bir erkeğin evine kadın evde yokken gitmesi başka bir şeye yorulmaz.valla büyü falan bile yaparlar.söyleyin eşinize eve almasın.

ben de şu kısma takıldım, kız kardeş sana anlatırken ablası rahatsız oluyo öyle mi? ama kocana anlatırken o rahatsızlık hiç yok. ilginç. kocana söyle muhatap olmasın zaten istiyosan hiç konuşmam demiş bitirmiş. sen de o komşu bi daha geldiğinde ''bana söyleyin ne söyleyecekseniz'' de.[/QUOTE
Evt doğru söylüyorsun artık muhattap bile olmayacak.gittsin artık derdi ile babası ilgilensin.

Art niyetliler mi bilemem ama esin ne diye her islerine yardimci oluyor?

Sorun dinlerken "beni ilgilendirmez" diye kestirip atmiyor? Bastan sona dinle, sonra e anlattilaaar. Randevu mu alinacak, internette su siteden aliniyor de birak ya da tel noyu ver birak. Havuz mu sordular, bilgim yok de birak.

Esin canak tutuyor. Iki taraf da kötü niyetli olmayabilir ama boyle sevgi kelebekligine lüzum yok. Herkes mesafesini korumali sadece karsi taraf degil.
:KK52::KK9:

Back
X